LIVE BLOG | CFR Cluj – FCSB 0-0. Remiză albă în „Gruia”! Nimeni nu a riscat astăzi iar lupta pentru titlu rămâne deschisă

LIVE BLOG | CFR Cluj - FCSB 0-0. Remiză albă în
  • Publicat:
  • Actualizat:

CFR Cluj – FCSB 0-0 

Echipele de start:

  • CFR: Mincă – Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora – Gomelt, Deac – Sorsa, Păun, Omrani – Bud
  • FCSB: Niță – Pleașcă, Bălașa, Moke, Momcilovic – Pintilii, Ov. Popescu – Boldrin, Fl. tănase, De Amorim – Alibec

21:23 Final de meci în Gruia! Remiză albă între cele două formații, astfel că lupta la titlu rămâne deschisă.

Clasamentul play-off-ului după șase etape:


21:20 Trei minute de prelungire pentru această partidă!


21:15 Mai puțin de cinci minute până la final! Ambele formații caută golul victoriei. Deac a trimis slab cu capul din interiorul careului, iar balonul s-a dus peste poarta oaspeților.


21:10 Florin Tănase părăsește terenul în minutul 84, intră fostul jucătorul al CFR-ului, Jakolis. S-au epuizat toate modificările.


21:05 Florin Tănase a ratat de puțin deschiderea scorului! Decarul s-a descotororist de fundașii adverși, dar a trimis pe lângă poarta lui Mincă. Câțitva fani ai FCSB-ului de la Tribuna I au avut o iluzie optică și au sărbătorit. Din acest motiv s-au produs câteva conflicte în tribunele arenei. Alexandru Păun a fost înlocuit cu Dan Roman, CFR-ul și-a epuizat schimbările. 


21:57 A doua schimbare la CFR, Nascimento intră în locul lui Sorsa. Ambii tehnicieni mai au o singură schimbare la dispoziție. Primul cartonaș galben a venit după 70 de minute, Gomelt l-a faultat pe Pintilii, astfel că arbitrul Găman i-a acordat primul avertisment al serii.


21:55 Intrat de doar câteva momente, Gnohere l-a angajat perfect pe Gabi Enache în preajma porții adverse. Jucătorul intrat în locul lui De Amorim la pauză a tras puțin pe lângă stâlpul din stânga. 0-0, și putem trece în revistă prima ocazie importantă a FCSB-ului.


21:48 A doua schimbare la oaspeți, Harlem Gnohere intră în locul lui Alibec, nu riscă nimic Reghecampf. Dacă ar fi fost avertizat astăzi, Alibec acumula patru cartonașe galbene și ar fi lipsit din derby-ul cu Viitorul. Schimbă și Vasile Miriuță, Cristi Bud e înlocuit de Nouvier, astfel că Omrani va trece pe postul de atacant. Gnohere afișează un look nou astăzi, asemănător cu cel al lui Bakayoko de la AS Monaco.


Tensiune în tabăra liderului! Vedeta FCSB-ului stă puțin pe bancă, dă semne de nervozitate, apoi pleacă direct la vestiare.


21:45 CFR-ul controlează jocul în această repriză a doua. Tiago Lopes a profitat de o pasă greșită a lui Moke, a driblat fără probleme doi adversari, dar a finalizat slab iar Niță a reținut balonul.


21:40 Se „bagă material” în debutul părții secunde. Jucătorii celor două echipe nu se menajează deloc. George Găman nu a arat până acum niciun cartonaș galben.


21:33 S-a reluat jocul în Gruia! Enache a intrat la FCSB în locul lui De Amorim. CFR-ul nu a schimbat nimic la pauză.


21:18 Pauză la Cluj! A fost o primă repriză în care niciuna dintre echipe nu a riscat. Așteptăm o repriză a doua mult mai spectaculoasă, dar e greu de crezut având în vedere miza partidei.

Clasamentul play-off-ului în acest moment:


21:15 Ciprian Deac a fost blocat în extremis din fața portii! Mijlocașul CFR-ului a tras din voleu dar mingea a fost respinsă în afara terenului de apărarea oaspeților. Lovitură de colț pentru CFR, tot Ciprian Deac se află lângă balon.


21:10 FCSB-ul începe să se apropie de poarta lui Mincă, dar gazdele joacă mult mai disciplinat în acest moment și reușesc pe alocuri să controleze jocul. Bud și Deac au încercat poarta de la distanță, dar fără să-i dea emoții lui Niță. După 40 de minute, nu am avut vreun șut pe spațiul porții.


21:00 Alexandru Păun are cea mai mare ocazie a reprizei! Omrani a trimis în fața porții iar Păun a ratat de puțin întâlnirea cu balonul. Mingea s-a scurs pe lângă poarta lui Niță iar tabela rămâne intactă.


 20:55 Galeria CFR-ului se ridică la cel mai înalt nivel! Ne aducem aminte de zilele de glorie ale Ligii 1. Ocaziile întârzie să apară în această repriză. Se simte tensiunea partidei, ambele echipe joacă extrem de calculat.


20:50 Arbitrul asistent a fost atacat de un copil de mingi 🙂 Din dorința ca CFR-ul să reia jocul cât mai rapid, tușierul de pe partea cu tribuna a doua a fost „victima” unuia dintre juniorii clujenilor.


20:45 Gazdele joacă foarte avansat în acest moment, în timp ce băieții lui Reghecampf încearcă să dea lovitura pe contraatac. Formula aleasă de Vasile Miriuță și-a pus amprenta asupra partidei după primele 15 minute.


20:40 Sorsa a avut prima ocazie a partidei! Jucătorul gazdelor a reluat din cădere cu capul dar mingea a trecut pe lângă poarta apărată de Florin Niță. Avem un joc echilibrat în debutul partidei, niciuna dintre echipe nu riscă nimic deocamdată. Galeria CFR-ului asigură fondul sonor, ca la un adevărat derby. 


20:32 A început ultima partidă din etapa cu numărul șase a play-off-ului. Lovitura de începere le-a aparținut oaspeților de la FCSB, care vor ataca de la dreapta spre stânga. Pentru arbitrul George Găman este primul meci din play-off la care oficiază.


20:17 FCSB va fi susținută de aproximativ  200 de fani la această partidă, toți veniți din Ardeal.


19:15 Avem cele două echipe de start! Miriuță și Reghecmapf joacă 4-2-3-1, iar ambii antrenori au trimis pe teren tot ce au mai bun. Se anunță spectacol la Cluj, iar singura surpriză e reprezentată de apariția lui Boldrin în dreapta liniei ofensive a oaspeților.


18:46 Mai sunt mai puțin de două ore până la meci, iar veștile transmise de reporterul ProSport sunt dintre cele mai bune pentru gazde și nu numai. Partida  din această seară a stârnit un interes imens în rândul microbiștilor clujeni, iar meciul se va juca cu casa închisă, urmând ca 15.000 de oameni să ia loc în tribunele stadionului din „Gruia”.


FCSB și-a savurat rolul de observator în prima etapă a returului din playoff. După ce Astra a învins CSU Craiova și îi ține departe pe olteni de lupta de la vârf, rivala Dinamo a completat coșul cu daruri prin victoria de duminică, 2-1 în Ștefan cel Mare cu Viitorul. Rezultatele o păstrează pe FCSB lider cu două puncte avans chiar și înainte de meciul cu CFR Cluj, de diseară. Laurențiu Reghecampf are în față o partidă în care victoria poate aduce un jolly joker important. Cele trei puncte ar mări considerabil distanța față de Viitorul și Dinamo, echipele care par să poată duce lupta la titlu. Totuși, Vasile Miriuță este conștient de faptul că o victorie a CFR-ului poate aduce echipa din Cluj la doar patru puncte de lider și la două puncte de locul doi, astfel încât opoziția va fi puternică.

Gazdele acuză doar absența lui Nascimento, accidentat. În rest, Vasile Miriuță are tot lotul la dispoziție și îl poate folosi inclusiv pe Larie, cel care a intrat deja în jocul lipsit de fair-play pe care finanțatorul FCSB în joacă înainte de astfel de partide. Dorit la nivel declarativ de Becali, Larie va completa centrul defensivei alături de Horj. Deac, un alt fotbalist legat la nivel declarativ de FCSB va fi titular în banda dreaptă, în timp ce de finalizare se va ocupa Omrani.

Fără probleme speciale de lot, Reghecampf are de făcut niște alegeri în ceea ce privește compartimentul defensiv și cel median. Tamaș poare reveni în primul „11” după eliminarea de la Constanța, însă trebuie să îl scoată de acolo pe Moke, cel cu evoluții oscilante în ultimele partide. Tot la mijlocul terenului există dilemele Enache și De Amorim, fotbaliștii de bandă ai vicecampioanei cu prestații foarte modeste în acest an. Soluția pentru înlocuirea primului se numește Jakolis, cel care a fost transferat de la CFR și care are avantajul că știe mai bine particularitățile adversarului, dar și pe cele ale terenului de la Cluj. În partea opusă, Florin Tănase poate reveni pe postul pe care a dat randament la Viitorul, făcându-i astfel loc în spatele lui Alibec unui Boldrin sau Achim, singurii fotbaliști care par capabili în acest moment să livreze pase utile pentru golgheterul vicecampioanei.

Cristian Scutariu / Redactor
Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
A murit la câteva ore după ce a jucat în prima ligă: ”Durere mare”
A murit la câteva ore după ce a jucat în prima ligă: ”Durere mare”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Ce a scris presa din Olanda după evoluția lui Radu Drăgușin, înlocuitorul lui Micky van de Ven, din eșecul lui Tottenham
Ce a scris presa din Olanda după evoluția lui Radu Drăgușin, înlocuitorul lui Micky van de Ven, din eșecul lui…
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
Se poate reține PERMISUL PE NEDREPT. Este obligatoriu ca șoferii din ROMÂNIA să știe acest lucru
Se poate reține PERMISUL PE NEDREPT. Este obligatoriu ca șoferii din ROMÂNIA să știe acest lucru
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după 24 de ore de la…
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce a intervenit Irina Fodor: „Știe ce are de făcut!”
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce…