Botoșani – Steaua 0-1. Campioana a obținut în genunchi a doua victorie din actualul sezon din Liga 1

Redactor:
Florin Marian
Botoșani - Steaua 0-1. Campioana a obținut în genunchi a doua victorie din actualul sezon din Liga 1
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • FC Botoșani – Steaua 0-1
  • Marcator: Iancu (min. 2)
  • Botoșani: Pleșca – Dimitrov, Ngadeu, Cucu, Acsinte – Vașvari, Costin – Batin, Croitoru, Martinus – D.Roman
  • Rezerve: Iliev, Brata, Patache, Miron, Robertson, Cabrera, Neziri
  • Steaua: Cojocaru (cpt) – Râpă, Carp, Toșca, Guilherme – Neagu, Tahar – Iancu, Enceanu, Gradinaru – Tudorie
  • Rezerve: Niță – Filip, Sulley, Tade, Mihalcea, Alcenat, Târnovan

UPDATE 22:51 Tudor pune capăt meciului. Steaua câștigă chinuit la Botoșani, datorită lui Gabi Iancu.


UPDATE 22:39 Târnovan a intrat în locul lui Enceanu și este pentru prima dată când mijlocașul în vârstă de 20 de ani e folosit de Rădoi în acest campionat. În minutul 85, Târnovan a avut și o șansă de a marca, dar șutul său a trimis mingea peste poartă.


 UPDATE 22:14 Fază controversată în minutul 56. Batin scapă în careu, e urmărit de Toșca, atacantul celor de la Botoșani cade, dar arbitrul nu acordă nimic. Stelistul totuși l-a împiedicat cu piciorul pe Batin să joace balonul și Tudor trebuia să acorde penalty pentru echipa gazdă. Rădoi schimbă. Intră Tade în locul lui Grădinaru.


UPDATE 22:07 Meciul a început și o modificare s-a produs încă de la pauză în echipa lui Leo Grozavu. Vașvari i-a lăsat locul lui Cabrera. Botoșani domină și începutul celei de-a doua reprize.


UPDATE 21:45 Alexandru Tudor nu a acordat niciun minut de prelungire în prima repriză și a fluierat sfârșitul primelor 45 de minute de joc. O repriză dominată categoric de Botoșani, dar Steaua e cea care a intrat cu un avantaj de un gol la pauză.


UPDATE 21:38 Mai sunt 7 minute până la pauză și Botoșani își înghesuie adversara în propria jumătate de teren. Roman a ratat o bună ocazie de a egala, după ce Batin l-a servit excelent. Atacantul moldovenilor a șutat slab, din întoarcere. Cojocaru a prins, dar este destul de nesigur pe el în acest meci. 


UPDATE 21:20 Botoșani domină meciul, după ce a încasat un gol destul de rapid. E minutul 20 și Martinus face legea pe partea lui Guilherme, care parcă e hipnotizat de fentele acestuia. E clar că jucătorul de culoare din echipa Botoșaniului evoluează cu mare ambiție împotriva echipei care l-a vrut în vară. El a refuzat să semneze cu echipa campioană pentru că Becali i-a pus o clauză de 5 milioane de euro și îi oferea un salariu de 8.000 de euro pe lună. 


UPDATE 21:11 Gazdele au prima mare ocazie. Croitoru îi pasează în careu lui Batin, atacantul îl întoarce pe Râpă și șutează spre poarta lui Cojocaru, dar pe traiectorie e Carp, care deviază ușor mingea. Botoșani solicită corner, dar Tudor nu acordă nimic. Steaua nu a pierdut niciun meci din ultimele 16 cu Tudor la centru. 


UPDATE 21:03 GOOOOOOL STEAUA Gabriel Iancu deschide scorul încă din minutul 2, după ce execută frumos o lovitură liberă de la 23 de metri, pe care tot el a obținut-o. Iancu a fost titularizat, deși acum două zile a fost aproape de a fi legitimat de FC Voluntari. Mai multe amănunte aici. Iancu e foarte determinat să facă un meci bun, după ce Gigi Becali a anunțat de mai multe ori că vrea să scape de el. Ia acțiuni pe cont propriu, încearcă poarta din orice poziție.


UPDATE 21:00 Alexandru Tudor fluieră startul partidei FC Botoșani-Steaua. 


UPDATE 20:48 Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoșani, tocmai ce a declarat pentru Digisport că: „Steaua e mai slabă decât anul trecut și vrem să o batem. Dar să nu ne lăsăm adormiți de faptul că Mirel Rădoi folosește rezervele în seara asta. Au totuși jucători buni”. Patronul îl contrazice pe antrenorul Leo Grozavu. Tehnicianul se văita, înainte de acest meci, că Botoșaniul e ciupită de arbitri. „Nu e chiar așa. Nu ne interesează arbitrii. Dacă noi jucăm bine, nu are cine să ne împiedice. Dacă vom învinge în această seară le voi da o primă jucătorilor săi, dar nu le-am spus cât. Va fi o surpriză”, a spus Iftime. Botoșani nu a învins niciodată pe Steaua.


 UPDATE 19:54 Meciul pe care Partizan l-a jucat azi în campionatul Serbiei s-a încheiat cu o mare surpriză. O formație de pluton, Novi Pazar, a reușit să învingă adversara Stelei de miercuri. Partizan a pierdut în deplasare și a înregistrat prima înfrângere din acest sezon, dar nu trebuie uitat că Milinkovic a utilizat jucătorii de rezervă în această partidă. Novi Pazar-Partizan 3-2, după ce adversara Stelei deschisese scorul.


UPDATE 19:45 Mirel Rădoi a anunțat care este echipa cu care va începe meciul cu Botoșani. Doar doi titulari în primul „11” față de meciul cu Partizan. Portarul Valentin Cojocaru poartă, în premieră, banderola de căpitan. Portarul abia ce a fost criticat de Becali pentru că e superficial. Probabil că Rădoi a vrut să-l încurajeze și i-a oferit banderola.

Cojocaru (cpt) – Râpă, Carp, Toșca, Guilherme – Neagu, Tahar – Iancu, Enceanu, Gradinaru – Tudorie.

Rezerve: Niță – Filip, Sulley, Tade, Mihalcea, Alcenat, Târnovan


UPDATE 19:31 Din minutul 72, Novi Pazar conduce cu 3-2. A marcat Askovski. Se prefigurează prima înfrângere din acest sezon pentru Partizan, chiar înainte de meciul de miercuri cu Steaua.


 UPDATE 18:47 Partizan a egalat. E 2-2 în meciul pe care îl susține în deplasare, în campionatul Serbiei. Kojic a egalat, după ce gazdele rataseră o lovitură de la 11 metri. 


Nemanja Kojic, un atacant în vârstă de 25 de ani


UPDATE 18:27 Este minutul 27 al partidei Novi Pazar – Partizan și gazdele au reușit în numai 6 minute să întoarcă scorul. Adversara Stelei din preliminariile Ligii Campionilor e condusă acum cu 2-1 de echipa gazdă. Sunt primele două goluri primite în această ediție de campionat de campioana Serbiei. 


UPDATE 18:15 Partizan a deschis deja scorul, chiar dacă folosește rezervele. Atacantul Nikola Trujic a deschis scorul în minutul 12.


 UPDATE 18:10 De 10 minute a început partida din campionatului Serbiei, dintre Novi Pazar și Partizan Belgrad. Steliștii stau cu ochii și pe adversarul pe care îl vor reîntâlni miercuri în turul trei din preliminariile Ligii Campionilor. Steaua a remizat, scor 1-1, cu campioana Serbiei, pe Național Arena. La fel ca și Rădoi, antrenorul Milinkovic își odihnește în acest joc din campionat aproape toți jucătorii din echipa de bază pe care Steaua a întâlnit-o la București. Partizan ocupă locul întâi în clasament, în timp ce Novi Pazar e pe locul 10. Vă vom ține la curent cu desfășurarea acestui meci.


UPDATE 17:00 Steaua s-a antrenat sâmbătă dimineața la Botoșani, pe un teren pus la dispoziție de clubul gazdă. Ședința de pregătire nu a durat mai mult de o jumătate de oră, iar la ieșirea de pe teren, Rădoi și jucătorii lui au fost așteptați de foarte mulți fani care le-au cerut autografe și au solicitat să facă fotografii cu campionii.


Foto: FCSB


 Steaua (FCSB) trebuie să dispute următorul meci din campionat cu gândul la returul de miercuri cu Partizan, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. La fel ca și în jocul cu CFR, Mirel Rădoi va alcătui o echipă de start din mai multe rezerve contra Botoșaniului, pentru a nu se confrunta și cu alte probleme medicale din partea titularilor. Varela și Nicușor Stanciu au fost lăsați la București pentru a se pregăti separat, deoarece primul acuză o pubalgie, iar Stanciu încă nu e pe deplin recuperat după întinderea musculară suferită în minutul 15 al returului cu Trencin. „Decarul” stelist va face însă parte din delegația stelistă care va merge marți la Belgrad.

Gazdele își inaugurează o nouă tabelă și au pus fotolii pe banca de rezerve

Revenind la jocul de la Botoșani, trebuie spus că Steaua a informat clubul gazdă că nu va avea galerie la acest joc, deși vor fi mulți fani ai echipei campioane care vor dori să asiste la partida din cadrul etapei a 4-a. Din această cauză, organizatorii i-au avertizat pe eventualii simpatizanți ai echipei lui Becali să nu se prezinte cu fulare, tricouri sau steaguri inscripționate FCSB.

  • Alexandru Tudor va conduce meciul de la Botoșani. Leo Grozavu a atras atenția asupra faptului că echipa lui e „ciupită” de arbitri în acest debut de sezon

Gazdele investesc la stadionul „Municipal” și în meciul contra Stelei se va inaugura și noua tabelă electronică al cărei cost a fost de 60.000 de lei. Tot cu ocazia jocului de sâmbătă, băncile de rezerve au suferit modificări importante, scaunele fiind înlocuite cu fotolii din piele ecologică inscripționate cu sigla FC Botoșani. În ciuda pregătirilor pe care organizatorii le-au făcut pentru meciul cu Steaua, localnicii nu s-au arătat, deocamdată, prea interesați să vină la meciul care va avea loc sâmbătă de la ora 21:00. Mulți sunt dezamăgiți de eliminarea prematură din preliminariile Europa League, iar biletele  au prețuri cuprinse între 30 și 50 de lei.

  • FC Botoșani-Steaua se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, în direct la Antena 1, Look TV, Digisport1 și Dolcesport1

Absenți în ambele echipe

Și nu numai din echipa Stelei vor absenta mulți titulari. Formația gazdă are infirmeria plină. După ultima etapă, Leo Grozavu a pierdut trei jucători de bază, Hadnagy, Cordoș și Plămadă. Ei se adaugă unei liste mai lungi de accidentați: Fulop, Ngadeu, Bordeianu, Danci. Vestea bună pentru Grozavu e că în lot ar putea reveni Quenten Martinus, jucător care a refuzat oferta Stelei în această vară, atacantul Paul Batin și mijlocașul Marius Croitoru.

Botoșani nu a învins niciodată Steaua și crede a venit timpul ca echipa lui să obțină prima victorie în fața campioanei. „După patru întâlniri în care nu am cunoscut succesul a venit vremea să obținem mai mult. Cred în victorie. Este o partidă pe care nu o joci în fiecare săptămână”, a spus Leo Grozavu pentru site-ul oficial al echipei sale.      

Echipe probabile:

FC Botoșani: Iliev – Brata, Dimitrov, Miron, Acsinte – Raul Costin, Cucu – M. Croitoru, Vașvari, Neziri – Batin. Antrenor: Leo Grozavu

Steaua: Niță – Râpă, Carp, Toșca, Guilherme – Breeveld, Neagu – Grădinaru, Iancu, Enceanu – Tudorie. Antrenor: Mirel Rădoi 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen