Medalii de aur, șampanie și euforie! Galerie foto spectaculoasă de la Giurgiu, acolo unde Astra sărbătorește primul titlu din istorie

Medalii de aur, șampanie și euforie! Galerie foto spectaculoasă de la Giurgiu, acolo unde Astra sărbătorește primul titlu din istorie
  • Publicat:
  • Actualizat:

Astra Giurgiu e noua campioană a României. Echipa antrenată de Marius Șumudică și-a respectat statutul și a dat de pământ cu Dinamo, 4-2 la Giurgiu, la finalul unui meci în care doar oaspeții jucau cu miză

22:58 Tricourile galbene au fost îmbrăcate, medaliile atârnă la gât, căpitanul Valerică Găman a ridicat în aer trofeul acordat noii campioane a României din sezonul 2015/2016.

VEZI AICI O GALERIE FOTO CU BUCURIA CAMPIONILOR, FOTOGRAFII SEMNATE DE ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX


22:49 Se pun la punct ultimele detalii pentru o ceremonie potrivită momentului. Pe gazon sunt așezate elementele din care va fi construită scena, să ne bucurăm că stadionul din Giurgiu nu are tribune suficient de mari pentru a muta ceremonia acolo, conform recomandărilor UEFA.


22:21 FINAL DE JOC! ASTRA GIURGIU E NOUA CAMPIOANĂ‚ A ROMÂNIEI! Echipa lui Șumudică spulberă Dinamo și dă startul petrecerii pe teren. Urmează momentele în care fotbaliștii vor primi medaliile de campioni. 


20:20 Prietenia lui Șumudică cu galeria Dinamo este pusă la încercare.


22:12 Dinamo nu dă nici cel mai mic semn cum că ar putea reveni în joc, iar Astra reușește să se apere exemplar. Elevii lui Mircea Rednic sunt pe cale să rateze o șansă uriașă.


21:56 GOL Astra! Ioniță găsește momentul potrivit să se remarce și înscrie al doilea gol. La fel de frumos și tot după un assist venit de la Denis Alibec. Apărarea lui Dinamo va visa multă vreme atacul Astrei.


21:48 GOL Astra! Boldrin – Ioniță – Alibec – Ioniță este traseul pe care se marchează al treilea gol al campioanei. Brazilianul iese frumos cu mingea din bandă, îi pasează fostului rapidist, acesta combină rapid cu Alibec, mingea revine la el și e împinsă cu șpițul în poartă. Mevlja a fost spectator la acest gol, Cerniauskas la fel.


21:39 GOL Astra! Denis Alibec pleacă de la limita ofsaidului, primește o pasă perfectă de la Lovin și finalizează simplu, pe sub Cerniauskas.


21:36 Cristi Balaj fluieră startul reprizei secunde. Valerică Găman iese de pe teren la pauză, iar comentatorul DolceSport insinuează că schimbarea a fost făcută din cauza faptului că lui Găman îi este rău după petrecerea de duminică seară.


21:17 Găman a fost mai viu aseară la petrecere decât e acum, pe teren. Gnohere îl dă la o parte de pe traiectorie cu un brânci, apoi șutează puternic în bară. Astra e groggy!


21:14 GOL Dinamo! Vali Lazăr își readuce echipa în avantaj cu un gol frumos. Mijlocașul îl driblează din corp pe Queiros, apoi finalizează cu efect la colțul lung, fără speranțe pentru Lung.


21:03 GOL Astra! Campioana egalează la finalul unei faze spectaculoase. Alibec schimbă partea de pe dreapta pe stânga până la De Amorim, acesta împinge mingea către Morais și fundașul trimite imparabil la colțul lung. Imediat după gol, Morais s-a dus să arate publicului tricoul cu numărul 10 purtat până în pauza de iarnă de Constantin Budescu.


20:54 Ekeng ratează reluarea din apropierea porții, în urma unui corner. Deși joacă cu cel mai bun „11” pe care îl are la dispoziție, Astra este dominată evident și pare să fie împăcată cu faptul că va pierde meciul.


20:49 GOL Palic! Exact ce anticipam, Astra nu se omoară cu firea. Un mijlocaș greșește o pasă, nu aleargă să recupereze și Gnohere scapă pe contraatac. Palic primește în careu și îl execută pe Lung. 


20:44 Vă prezentăm România, țara în care suntem nevoiți să ne mirăm și să scoatem în evidență normalitatea. Spre exemplu, normalitatea dată de faptul că pe stadionul campioanei toaletele sunt civilizate. Și, pentru cine a fost recent în Ghencea, Giulești sau Ștefan cel Mare, asta chiar e o știre.


20:42 Prima ocazie importantă vine în contul oaspeților. Gnohere trimite cu capul puțin pe lângă poartă în urma unei centrări bune trimise de Hanca.


20:39 Au trecut mai bine de șapte minute de la startul partidei și Astra pare bine înfiptă în joc, niciun semn cum că rezultatul le este indiferent. Totuși, fotbaliștii lui Șumudică au petrecut (și cu niște alcool) până după miezul nopții, iar ăsta nu e tocmai un comportament recomandat sportivilor. 


20:31 Începe un meci care are miză doar pentru Dinamo! Vă reamintim, o victorie aduce echipa lui Mircea Rednic în lupta pentru locul al doilea. Pentru Astra mai sunt 90 de minute până în momentul în care jucătorii și oficialii vor primi medaliile de campioni.


20:17 Seto a făcut o alegere inspirată atunci când a lăsat clubul din Turcia, acolo unde câștiga mai mult, pentru a reveni în Liga 1. Este campion cu Astra și familia lui e mândră.


20:06 Fotbaliștii au inspectat gazonul, unul care se prezintă impecabil ca de obicei, și acum fac încălzirea. Tribunele încep a se umple, însă sunt tot mai mulți fani ai lui Dinamo, nu suporteri giurgiuveni.


19:45 Mai sus puteți vedea componența echipelor de start care se vor întâlni la ora 20:30. Mai jos puteți vedea cum arăta stadionul din Giurgiu acum câteva minute.


19:17 Dinamo era văzută drept echipa cu șansa a doua la acest meci înainte ca Steaua să facă egal cu Pandurii și să trimită titlul Astrei. Acum, casele de pariuri și-au reconsiderat poziția și o dau drept favorită pe echipa lui Mircea Rednic. Iată unele dintre cotele disponibile pentru acest meci.


19:05 Alibec, Papa și Michael Jackson se pot lăuda cu astfel de momente. Priviți clipul de mai jos pentru a vă lămuri cu privire la felul în care este văzut atacantul lui Șumudică în oraș.


18:40 Florin Lovin, fotbalist care a câștigat două titluri de campion în tricoul Stelei, are o poziție tranșantă înaintea meciului după care va primi medalia de campion, titlu obținut în tricoul Astrei. Vă invităm să o urmăriți și să o comentați.


18:24 Lili din Giurgiu face o radiografie surprinzător de realistă fenomenului fotbalistic din oraș. Aflați cum văd giurgiuvenii decizia Astrei de a pune prețuri mari la bilete pentru meciurile importante, care este jucătorul favorit, dar și cum interpretează derapajele lui Șumudică.


18:20 Iată că Astra nu are susținători doar de când aparține de Giurgiu, există microbiști care simpatizau cu echipa lui Ioan Niculae încă de pe vremea când echipa era în Ploiești. Un interviu savuros cu un suporter sincer al giurgiuvenilor, dar și al Rapidului.


18:10 Doar 90 de minute până la petrecere! Sigur, 90 de minute plus cele două ore și jumătate rămase până la startul partidei Astra – Dinamo. ProSport acoperă evenimentele de la Giurgiu și, la final, veți putea vedea aici cele mai frumoase poze cu petrecerea de pe gazon, din momentul în care fotbaliștii Astrei vor primi medaliile de campioni.


18:00 Alibec și Budescu, numele de pe buzele puținilor fani care așteaptă meciul din această seară. La Giurgiu, copiii se pregătesc să sărbătorească alături de echipa orașului.


Finalul meciului de pe Național Arena, dintre Steaua și Pandurii, a declanșat nebunia la Giurgiu. Aflați în cantonament înaintea meciului cu Dinamo, unul pe care îl credeau decisiv în finalul luptei pentru titlu, fotbaliștii giurgiuveni s-au trezit deja campioni. Pandurii au reușit să obțină egalul suficient pentru ca Astra să fie campioană înaintea jocului cu Dinamo, iar petrecerea a început încă de duminică seară, stropită din plin cu bere și șampanie. Chiar și în aceste condiții, elevii lui Marius Șumudică trebuie să mai amâne încă 90 de minute petrecerea „oficială” și să aștepte finalul jocului pentru a putea să se bucure cu medaliile la gât, performanță obținută în premieră de Astra.

În discursul euforic de după meciul Stelei, Marius Șumudică și fotbaliștii importanți ai Astrei au declarat că vor trata cu maximă seriozitate ultimele două jocuri rămase în campionat, cu Dinamo și cu Pandurii. Totuși, de partea cealaltă, fotbaliștii antrenați de Mircea Rednic au o șansă importantă. Pot profita de o eventuală relaxare a Astrei și pot obține o victorie foarte importantă. Dacă va învinge la Giurgiu, Dinamo va urca pe locul trei în campionat la două puncte în spatele Stelei.

Echipe probabile:

  • Astra: Lung – Queiros, Geraldo, Găman, J. Morais – Boldrin, Seto – Boudjemaa, Teixeira, De Amorim – Alibec
  • Dinamo: Cerniauskas – Hanca, Marc, Puljic, Olteanu – Anton, Mevlja – Rotariu, Palic, Lazăr – Gnohere
Cristian Scutariu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz!…
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen