Liga 1 Gamebookers.com, noul nume al întrecerii interne

5 nov 2009 124 afişări Comentează şi tu Liga 1
Liga 1 Gamebookers.com, noul nume al întrecerii interne Liga 1 îşi schimbă titulatura! Vezi aici cum se va numi competiţia internă!

Liga 1 şi-a schimbat titulatura. Astfel, din această zi numele complet a întrecerii autohtone va fi Liga 1 Gamebookers.com, o dată cu semnarea contractului cu firma de pariuri Gamebookers.com, informează site-ul oficial la Ligii Profesioniste de Fotbal printr-un comunicat de presă.

"Gamebookers.com a devenit oficial, de astăzi, 05.11.2009, noul sponsor al Ligii I la fotbal, in urma contractului semnat cu Liga Profesionistă de Fotbal. Începând cu această dată, Liga I de fotbal din România va primi denumirea generică de "Liga I - Gamebookers.com", titulatură valabilă pentru sezonul competiţional 2009/2010.

Gamebookers.com este marcă a Grupului Party Gaming Ltd., listat la Bursa din Londra. Party Gaming este unul dintre cei mai mari operatori in industria de profil. Brand-ul Gamebookers.com a devenit vizibil în Romînia începând cu anul 2004, remarcându-se în scurt timp prin calitatea serviciilor pe care le oferă"
, se arată în comunicatul oficial la LPF.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/liga-1-gamebookers-com-noul-nume-al-intrecerii-interne-5083661
5083661
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
„În 20 de ani nu vom mai fi români”. TEORIA IREALĂ care adânceşte cele mai negre temeri ale românilor