Oltenii rămân invincibili în Liga 1, dar nu reușesc să învingă o candidată la retrogradare. Cum am trăit LIVE BLOG meciul CS U Craiova – Gaz Metan 1-1

Oltenii rămân invincibili în Liga 1, dar nu reușesc să învingă o candidată la retrogradare. Cum am trăit LIVE BLOG meciul CS U Craiova - Gaz Metan 1-1
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • În primul meci al zilei de sâmbătă, CS U Craiova a încheiat la egalitate partida cu Gaz Metan Mediaș, 1-1. Golurile au fost marcate de Târnăcop, respectiv Lukaku.

17:20 FINAL DE MECI CS U Craiova își menține invincibilitatea în campionatul intern, reușind o remiză cu medieșenii. Meciul a fost unul slab. Slab de tot. Iar golurile au venit de pe urma greșelilor invidivuale și momentelor de relaxare din defensivă. Totuși, punctul nu avantajează niciuna dintre cele două echipe. Gaz Metan se îndreaptă spre Liga 2, iar oltenii par a se îndepărta de obiectivul Europa League la care visează.

Cele patru minute suplimentare au fost cele mai intense din întregul meci. Oltenii au atacat constant, dar degeaba. Altfel ar fi arătat partida, per total, dacă și restul de 90 ar fi fost tratate serios de olteni și medieșeni.


16:55 GOOOOOL GAZ METAN MEDIAȘ Cam așa se întâmplă atunci când începi bine o repriză, ataci, ratezi câteva șanse și te relaxezi. Adversarii marchează. În minutul 66, Lulaku, servit perfect de Taher, nu i-a oferit nicio șansă lui Bălgrădean și a lăsat 2.000 de oameni de pe Extensiv în tăcere. E 1-1 acum. Și medieșenii au înscris la prima ocazie cu adevărat  reală din acest meci.


16:50 Meciul e dominat de CS U Craiova și pare greu de crezut că Gaz Metan va reuși prea curând egalarea. De un sfert de oră nu au mai ieșit medieșenii din propria jumătate. Măcar vedem un joc ceva mai ofensiv, altfel decât în prima repriză.


16:35 START A DOUA REPRIZĂ‚ Niciunul dintre antrenori nu a făcut vreo modificare la pauză. Poate au ținut vreun discurs motivațional referitor la calitatea jocului arătat de cele două echipe. Putem spera doar.

Pleșca își mai spală puțin din imagine în primul minut al reprizei secunde, după ce scoate șutul lui Brandan. Craiovenii au ieșit mai motivați, cum ar zice un clișeu din comentariile sportive.


16:20 PAUZĂ‚ PE EXTENSIV Vreme de 15 minute o să încercăm să nu ne gândim la ce meci slab au făcut CS U Craiova și Gaz Metan Mediaș. Poate a doua repriză ne va schimba părerea referitoare la partida aceasta din Liga 1. Rămân gafa lui Pleșca și golul care le conferă un pic de siguranță oltenilor în drumul lor spre vestiare. Totuși, jocul arătat de elevii lui Săndoi și Cârțu face ca avantajul, și așa minim, să se anuleze oricând.

Ne recitim în câteva minute. Reamintim faptul că Rocha a fost oprit după 14 secunde de prelungiri pentru finalul primei reprizei. Scăpase singur cu portarul, dar degeaba. Ciudată decizia brigăzii de arbitri.


16:10 Se joacă la trecerea timpului și în speranța că cealaltă echipa va greși și va facilita marcarea vreunui gol. Așa se face că Băluță a centrat în careu în minutul 37, iar Târnăcop a fost la un pas să facă „dubla”. Doar intervenția lui Zaharia, dintre doi jucători ai lui CS U Craiova, a făcut ca pe tabelă să rămână în continuare 1-0. Oltenii încheie în atac prima repriză și amenință din ce în ce mai mult poarta lui Pleșca, cel probabil încă marcat de greșeala făcută.


16:03 Mai este un sfert de oră până la finalul primei reprize. După marcarea golului, nici medieșenii, nici oltenii, nu au contat în atac și au oferit probabil cel mai plictisitor meci de până acum al Ligii 1. Primul șut pe spațiul porții pentru Gaz Metan a fost în minutul 31. Asta spune multe despre ceea ce se întâmpla pe Extensiv.


15:49 GOOOOOOOOL CS U CRAIOVA Lăudam jocul echipei lui Dan Matei și iată-l pe Pleșca, portarul medieșenilor, gafând în minutul 16 și permițând lui Târnăcop să înscrie probabil cel mai ușor gol din întreaga sa carieră de fotbalist. Pleșca a ieșit hazardat la o centrare în careu și a boxat aerul, nu mingea. Este 1-o pentru CS U Craiova, pe fondul unui meci nereușit, cel puțin până acum, făcut de echipa lui Cârțu și Săndoi.


15:45 Surprinzător, Gaz Metan este echipa care are posesia și este mai periculoasă în atac în primele 15 minute ale partidei. De cealaltă parte, CS U Craiova iese greu din propria jumătate. Ca să vă faceți o idee, Vătăjelu, fundaș de profesie, a fost singurul care a reușit să pună în pericol poarta echipei lui Dan Matei.


15:30 FLUIER DE START al lui Dragoș Istrate! O să fim puțini răutăcioși și o să spunem că ne bucură faptul că nu este Tudor la centru și deci nu o să vedem o avalanșă de cartonașe galbene. Căpitanul lui CS U Craiova și-a spus rugăciunea înainte de începutul meciului. Lovitura de start a fost data de unul dintre foștii lideri de galerie ai oltenilor, pe numele lui Barză.


15:15 Din primele informații pe care le avem, gazonul se prezintă în condiții mai bune decât la meciul cu Steaua FCSB. Se pare că oficialii au făcut tot posibilul să nu mai fie criticați pentru calitatea terenului. 2.500 de oameni sunt prezenți în tribunele stadionului Extensiv. Parcă ușor, dar sigur, CS U Craiova începe să atragă simpatica locuitorilor care au fost destul de sceptici în ceea ce privește echipa antrenată de Cârțu și Săndoi. Totuși, joacă azi cu Gaz Metan.


14:50 Avem și echipele de start pentru meciul dintre CS U Craiova și Gaz Metan Mediaș. Așa cum vă anunțam, Brandan revine pe teren pentru olteni după o etapă de suspendare și cel mai probabil ne așteaptă un meci în care fiecare dintre cele cele două echipe nu se vor mulțumi cu altceva decât trei puncte. Și totuși, să ne facem griji în privința gazonului, mai presus de orice.

CS U Craiova: Bălgrădean – Achim, Acka, Frăsinescu, Vătăjelu – Băluță, Brandan, Mateiu, Tîrnăcop – Nuno Rocha, Bawab
Gaz Metan: Pleșca – Zaharia, Muth, Abrudan, Szilagyi – Velasquez – Figliomeni, Taher, de Oliveira, C. Petre – Vitinho


Antrenorul gazdelor, Emil Săndoi, a declarat înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș, că formația sa are nevoie de continuitate în rezultate pozitive, informează site-ul oficial al grupării din Bănie. „Avem un meci destul de dificil, mai ales că Gaz Metan Mediaș a pierdut acasă cu Rapid și este în partea inferioară a clasamentului. Și noi ne-am aflat într-o situație disperată la începutul sezonului, când ne doream cu ardoare să câștigăm cât mai multe puncte. Știm că adversarul va juca la sacrificiu. În ceea ce ne privește, băieții s-au pregătit bine. Am făcut un ciclu săptămânal bun, așa cum realizam în turul campionatului și sperăm să se vadă și în teren. După parcursul de până acum este normal să țintim victoria. Avem nevoie de continuitate în rezultate pozitive”, a spus Săndoi.

Gaz Metan vine după o înfrângere pe teren propriu cu Rapid, scor 0-1, iar situația echipei este una destul de gravă, iar un punct câștigat pe terenul oltenilor ar fi mai mult decât mulțumitor, mai ales că se află pe locul 14, cu 19 puncte, unul retrogradabil la finalul sezonului.

CS U Craiova este neînvinsă de 14 etape și nu a primit gol în ultimele trei meciuri disputate acasă. Cârțu și Săndoi nu vor putea să se bazeze astăzi pe Nicușor Bancu, accidentat, și pe Madson, suspendat după ce a primit al nouălea cartonaș galben din acest sezon. Va reveni însă Brandan, căpitanul de drept al oltenilor. De cealaltă parte, Gaz Metan nu a mai marcat niciun gol în ultimele trei meciuri jucate în deplasare. În ultimele 12 partide din Liga 1, medieșenii au o singură victorie.

În turul campionatului, Gaz Metan a câștigat cu scorul de 1-0. Golul a fost marcat de Figliomeni.

Sorina Oprițescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Noua lege pe care ROMÂNIA o aplică din 31 martie. Decizia ISTORICĂ ne aduce în rând cu Europa
Noua lege pe care ROMÂNIA o aplică din 31 martie. Decizia ISTORICĂ ne aduce în rând cu Europa
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup