INTERVIU | Petrucci, fotbalistul CFR-ului dorit în Serie A: "Nu ştiu nimic despre transfer. Preşedintele ştie ce e mai bine şi el va decide"

1 feb 2016 2663 afişări Comentează şi tu Liga 1
INTERVIU | Petrucci, fotbalistul CFR-ului dorit în Serie A: "Nu ştiu nimic despre transfer. Preşedintele ştie ce e mai bine şi el va decide"
  • Mijlocaşul italian de 24 de ani spune că se află în continuare în cantonamentul CFR-ului şi nu a discutat încă de un transfer la Sampdoria.
  • Petrucci a vorbit despre posibilitatea de a reveni în Italia şi despre perioada la CFR.

Majoritatea publicaţiilor italiene îl dau transferat pe Davide Petrucci, la Sampdoria via Ascoli. Mutarea se mai poate face doar astăzi, până la ora 24:00, când se încheie perioada de transferuri în Italia. Davide Petrucci spune că deocamdată nu i s-a transmis nimic şi neagă că cele două cluburi ar fi ajuns deja la un consens. În acest condiţii, transferul ar putea să nu se mai efectueze astăzi.

Davide, e adevărat că vei pleca în Italia, cum anunţă presa de acolo?
Am auzit multe zvonuri, dar domul preşedinte nu mi-a spus nimic şi, deci, nu ştiu. Cu siguranţă el se va ocupa şi va decide ce este mai bine pentru echipă şi pentru mine, când va veni momentul potrivit.

Se spune că vei juca la Ascoli până la vară, dacă se va face transferul. Te-ar interesa?
Eu mă simt bine la Cluj şi vreau să joc aici. Vreau să joc cât mai bine şi să-mi ajut echipa, apoi voi vedea.

Ce ar însemna pentru tine acest transfer?
Dacă se vorbeşte despre aşa ceva, înseamnă că mi-am făcut treaba bine şi sunt fericit. Mi-ar plăcea ca într-o zi să mă întorc să joc în Italia, dar înainte trebuie să joc bine, aici în România, la CFR.

“Într-o zi voi juca în Serie A”

Cum vezi posibilitatea de a juca în Serie A?
Visul meu a fost întotdeauna să joc în Serie A, apoi a venit oferta de la Manchester United şi nu puteam să refuz. Din păcate, acolo am fost destul de mult timp accidentat şi a trebuit să reîncep încet, să revin în formă. Sunt însă tânăr şi sunt sigur că dacă muncesc în fiecare zi, într-o zi voi juca în Serie A.

Cum ai caracteriza perioada ta la CFR?
Anul trecut am făcut un campionat bun şi am terminat pe locul 3. Şi anult acesta avem posibilitatea de a ajunge în play-off. Acesta este obiectivul nostru.

Crezi că perioada petrecută în România te-a ajutat în carieră?
La Cluj mă simt foarte bine. Din primul moment am simţit că fac parte din această familie şi sunt foarte bucuros că am avut această posibilitate. M-a ajutat foarte mult. Am reînceput de la zero şi sper să ajung cât de sus posibil.

Ai regrete, legate de perioada la CFR, dacă ar fi să pleci acum?
Nu am regrete. Tot ce am făcut aş mai face. Viaţa merge tot timpul înainte şi nu trebuie să ne gândim la trecut, ci la prezent şi viitor şi să ne îmbunătăţim tot timpul

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.