Încă un român în Anglia? Un jucător din Maramureş a impresionat la un trial organizat de Arsenal

7 nov 2014 3065 afişări Comentează şi tu Liga 1
Încă un român în Anglia? Un jucător din Maramureş a impresionat la un trial organizat de Arsenal
  • Cezar Bud e maramureşeanul care se poate face „tunar” înainte să-şi ia buletinul.
  • Fundaşul central vine de la Sporting Recea şi a fost remarcat la un trial organizat de Arsenal la Oradea.


Un junior de la o şcoală de fotbal organizată într-o comună din Maramureş, Recea, are şansa vieţii la doar 13 ani. Cezar Bud joacă fundaş central şi a fost remarcat la un trial organizat la Oradea. Trimişii lui Arsenal au fost impresionaţi de puşti şi l-au chemat la baza de antrenament a “tunarilor” de la Londra.

“Este un fundaş central, născut în 2001, care pe data de 16 va pleca spre Londra. A fost un trial realizat la Oradea şi le-a plăcut. E un jucător bun, cu o talie bună şi intelingenţă în joc”, declară antrenorul său Dănuţ Sabou, care spune că puştiul are înzestrări care l-au propulsat şi pe Chiricheş spre fotbalul din Anglia. “Are calităţi bune pentru vârsta lui, care se remarcă la fiecare meci. Acum depinde doar de el dacă va rămâne în interesul celor de la Arsenal. N-aş vrea să-l compar cu Chiricheş, dar este şi el un fundaş tehnic, care urcă cu mingea la picior”, îl laudă Sabou pe Cezar Bud.

Sporting Recea este o şcoala de fotbal înfiinţată în 2012 şi care are deja un jucător la naţionala Under 15 a României. “Sorin Şerban e şi el un fundaş stânga de mare perspectivă. E disciplinat, serios şi acum a fost chemat şi la naţionala Under 15 pentru dubla cu Moldova. Noi îi educăm să rămână serioşi şi modeşti şi sperăm să ajungă fotbalişti mari”, povesteşte antrenorul Sabou.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.