Haos total în Giuleşti: „Vreau să plec acasă”

31 dec 2008 16 afişări Comentează şi tu Liga 1
Haos total în Giuleşti: „Vreau să plec acasă”

Lovitură de teatru în Giuleşti. Rămasă fără Dani Coman, Rapid riscă să îl piardă şi pe titularul obişnuit din tur. Elinton Andrade şi-ar dori să joace în Brazilia, pentru a avea grijă de soţia sa care este însărcinată.

Andrade a dezvăluit că l-a rugat pe impresarul său să-i găsească o echipă cât mai aproape de casă. „Este doar o chestiune temporară. Familia este foarte importantă pentru mine şi sper ca şi cei din conducerea Rapidului să înţeleagă. Nu vreau să plec definitiv, ci doar ca împrumut. După ce băiatul meu se va naşte, îmi iau soţia şi copilul şi mă întorc în Giuleşti. Am contract până în 2011 şi vreau să-l respect. Vreau să câştig un campionat cu Rapid. Dar acum e important să fiu lângă soţia mea”, a spus Elinton. Totuşi, portarul a precizat că se va prezenta la reunirea lotului din ianuarie: „Sper ca până pe 5 ianuarie să ştiu exact ce oferte am, pentru a le putea prezenta oficialilor de la Rapid, când voi veni la reunirea lotului”.

„Nu e corect ce se întâmplă“

Andrade s-a arătat îngrijorat de tergiversarea rezolvării problemelor de la echipa alb-vişinie. „Nu e bine, nu e corect faţă de jucători. Nu s-au rezolvat nici problemele cu banii, nici problema antrenorului. Nu e bine pentru o echipă care trage la campionat”, a spus goalkeeperul. Andrade a tras un semnal de alarmă şi în privinţa viitoarelor cantonamente: „Anul trecut am stat o lună în cantonament. A fost prea mult. Am obosit mental, nu fizic, şi aţi văzut ce s-a întâmplat în primele meciuri din retur. Trebuie să fie un cantonament mai scurt şi mai eficient. Dar, mai întâi, să avem un antrenor”.

Rămân cu Marinescu şi Pardo!

În cazul în care Andrade ar primi acceptul oficialilor giuleşteni de a evolua în Brazilia, alb-vişiniii ar rămâne doar cu un singur portar pe care s-ar putea baza, Andrei Marinescu. Urko Pardo a gafat deseori şi a căzut în dizgraţia conducerii, fiind pus pe lista de transferuri, în timp ce negocierile cu Marius Popa au intrat în impas.


"Vreau să fiu împrumutat în Brazilia, să stau lângă soţia mea. Sper că cei din conducerea Rapidului mă vor înţelege"
- Elinton Andrade, portar Rapid

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.