Grigoraş: "ASA e o echipă cu perspective bune, acest lucru m-a determinat să vin la Târgu Mureş"

10 ian 2016 1108 afişări Comentează şi tu Liga 1
Grigoraş: "ASA e o echipă cu perspective bune, acest lucru m-a determinat să vin la Târgu Mureş"

Tehnicianul Petre Grigoraş a declarat, sâmbătă, că a acceptat să preia în această iarnă conducerea formaţiei ASA Târgu Mureş deoarece este o echipă frumoasă şi cu perspective bune, informează asatirgumures.ro.

"ASA are prima şansă de a se califica în play-off. Este o echipă frumoasă, cu perspective bune, iar acest lucru m-a determinat să vin la Târgu Mureş. Chiar dacă sunt unele probleme, din punct de vedere sportiv sunt cele mai mari şanse de a reveni în prim plan. Atât eu, cât şi echipa. Dacă aş fi aşteptat o ofertă din partea unei echipe fără probleme, cred că puteam să-mi depun dosarul de pensionare. Formaţiile care vor intra în play-off vor avea şanse aproximativ egale. Bineînţeles că aici intervine şi diferenţa de puncte care, prin înjumătăţire, dau şanse tuturor. Poate chiar meciurile directe pot fi suficiente pentru a-ţi depăşi un adversar. Nu este o echipă care să facă diferenţa, va fi o luptă acerbă. Dar prioritar este să ne calificăm în play-off şi apoi vom discuta. Iaşi-ul şi CFR-ul încă au şanse, de aceea trebuie să luptăm până la capăt", a spus Grigoraş.

ASA Târgu Mureş şi-a reluat pregătirile, sâmbătă, la primul antrenament din acest an fiind prezenţi 14 jucători. Jucătorii care au participat la şedinţa de pregătire desfăşurată sub comanda antrenorilor Petre Grigoraş, Marian Dinu şi Ciprian Prună sunt următorii: Viciu, Fejer - Mureşan, Dedov, Candrea, Axente, Jazvic, C. Matei, L. Buş, Băcilă, Voiculeţ, Balaur, Feketics şi Borza.

Restul jucătorilor vor reveni la Târgu Mureş în zilele următoare, înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya.

Mediafax

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.