Fotbaliştii Iaşiului, scoşi la cules struguri. "Sper să avem spor şi la cules puncte în campionat!"

30 aug 2017 2227 afişări Comentează şi tu Liga 1
Fotbaliştii Iaşiului, scoşi la cules struguri. "Sper să avem spor şi la cules puncte în campionat!"

După două zile libere, jucătorii echipei CSM Politehnica Iaşi vor relua pregătirea joi, 31 august, de la ora 18.00. Antrenorul Flavius Stoican va avea la antrenament tot lotul, cu excepţia celor patru fotbalişti convocaţi la loturile naţionale, Tiago, Platini, Kizito şi Chelaru.

Duminică, 3 septembrie, după şedinţa de pregătire de dimineaţă, lotul echipei pregătite de Flavius Stoican se va deplasa la Cotnari, “la cules struguri”. După cules, ieşenii vor vizita Combinatul Cotnari şi vor degusta mai multe soiuri de vin: „Săptămâna trecută am ieşit împreună la un grătar, acum am ales să ieşim la cules struguri. Încercăm să închegăm o familie în Copou, sunt mulţi jucători străini şi ne dorim ca prin aceste ieşiri să se cunoască cât mai bine între ei. La Cotnari, băieţii vor merge în podgorie, la cules struguri. Îi vom urca în tractor, le vom da câte un coş şi vor ajuta la cules. Apoi vom merge în Combinatul Cotnari, unde vom degusta câteva soiuri de vin. Va fi o experienţă unică pentru mulţi dintre jucători”, a declarat preşedintele executiv Adrian Ambrosie.

Oficialul ieşean speră ca jucătorii săi să culeagă cât mai multe puncte în campionat, după ce vor culege strugurii. Acesta a făcut chiar o paralelă între meseria jucătorilor şi cea a culegătorilor, apreciind că pentru produsul finit este nevoie de multă muncă în echipă: „Dacă vreţi, şi la cules este ca şi în fotbal. Până la produsul finit, vinul, pe care băieţii îl vor degusta la final, relaxaţi, vor vedea cât este de muncă pe câmp, cu culesul strugurilor. Aşa e şi pe teren, la fotbal. Până la obţinerea victoriei, este nevoie de mult sacrificiu în teren, de o muncă în echipă. Sper ca după culesul strugurilor, băieţii să aibă spor şi la cules puncte în campionat”, a completat Ambrosie.
 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.