Florin Prunea: "Wobay este un capitol închis pentru noi"

26 ian 2016 4145 afişări Comentează şi tu Liga 1
Florin Prunea: "Wobay este un capitol închis pentru noi"

Iaşiul bate pasul pe loc în privinţa transferurilor. Deşi s-a renunţat la trei jucători, Dantas, Grigorie şi Liviu Ganea, oficialii din Copou nu au reuşit încă să acopere posturile deficitare. Dat la un moment dat ca şi transferat la CSMS, Julius Wobay, jucător pe care antrenorul Nicolo Napoli şi-l dorea în lot, nu va mai ajunge la Iaşi.

"Wobay este un capitol închis pentru noi. Am fost permanent în legătură cu el, am ajuns la un acord în privinţa transferului şi ne-a promis că atunci când va primi viza, va veni în Antalya. Acum aflu că vrea bani în plus. În aceste condiţii, nu ne mai interesează acest jucător şi ne vom orienta către alte piste", a declarat preşedintele executiv al Iaşiului, Florin Prunea.

În ceea ce-l priveşte pe Andrei Cristea, o altă ţintă a moldovenilor, preşedintele Prunea aşteaptă ca jucătorul să-şi rezolve situaţia contractuală cu echipa de ligă a treia italiană Martina Franca. "Andrei Cristea a promis că dacă va deveni jucător liber de contract va semna cu noi. Aşteptăm să vedem dacă cei de la clubul italian îl vor lăsa să plece", a adăugat Prunea.
 

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/florin-prunea-wobay-este-un-capitol-inchis-pentru-noi-14993077
14993077
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
AMENDĂ URIAŞĂ pentru o televiziune din România, după ce pe ecran au apărut IMAGINILE ASTEA. Emisiunea era ”cu acordul părinţilor”, dar ei difuzau XXX