FC Botoşani a renunţat la unul dintre cei mai importanţi jucători: "Evoluţiile lui nu au fost la nivelul aşteptărilor noastre"

4 ian 2016 13669 afişări Comentează şi tu Liga 1
FC Botoşani a renunţat la unul dintre cei mai importanţi jucători: "Evoluţiile lui nu au fost la nivelul aşteptărilor noastre"

Preşedintele clubului FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat, luni, că gruparea botoşăneană a reziliat înţelegerea cu fundaşul central Andrei Cordoş.

"Am renunţat la Andrei Cordoş. Am decis de comun acord că aşa este cel mai bine pentru toată lumea. La fel ca şi ceilalţi jucători la care am renunţat din vară şi până în prezent, nici el nu a avut evoluţiile care să se ridice la nivelul pretenţiilor noastre. Sunt convins că a fost vorba de adaptare, pentru că el este un jucător bun de Liga I, care cu siguranţă îşi va găsi echipă pe prima scenă fotbalistică a ţării sau în străinătate", a spus Şfaiţer.

De la începutul sezonului şi până în prezent, FC Botoşani a renunţat, pe lângă antrenorul Leo Grozavu, la nouă jucători: Marius Croitoru, Scott Robertson, Cristian Danci, Constantin Roşu, Rashid Browne, Paul Batin, Raul Costin, Mergim Neziri şi Andrei Cordoş.

Sursa: MEDIAFAX

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/fc-botosani-a-renuntat-la-unul-dintre-cei-mai-importanti-jucatori-evolutiile-lui-nu-au-fost-la-nivelul-asteptarilor-noastre-14954739
14954739
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”