EXCLUSIV/ Pleşan a spus adio Stelei! S-a transferat în liga a II-a rusă să se dueleze cu Dan Petrescu şi Bucur!

30 iul 2010 144 afişări Comentează şi tu Liga 1
EXCLUSIV/ Pleşan a spus adio Stelei! S-a transferat în liga a II-a rusă să se dueleze cu Dan Petrescu şi Bucur! EXCLUSIV/ Pleşan spune adio Stelei! Merge în liga a II-a rusă să se dueleze cu Dan Petrescu şi Bucur!

Saga lui Pleşan la Steaua s-a încheiat. După o perioadă în care a fost transferat sau la Arles Avignon, sau la Modena, sau în zona Golfului, mijlocaşul a semnat azi cu Nizhny Novgorod, din Liga a II-a rusă.

Steaua va primi în schimbul acestui transfer 100.000 de euro, fostul jucător al Craiovei primind din partea oficialilor roş-albaştrilor o hârtie prin care orice echipă achita această sumă putea să îl achiziţioneze.

În liga secundă rusă, Pleşan va da piept cu Kuban-ul lui Dan Petrescu şi Gigel Bucur dar şi cu Daniel Bălan şi Andrei Lorel Sean, de la Ska-Energiya.

Nizhny Novgorod evoluează în Liga a II-a din Rusia şi după 19 etape este clasată pe locul cinci, cu 32 de puncte, cu cinci mai puţine decât liderul Kuban Krasnodar. Pleşan va fi al treilea străin din lotul esticilor, după fundaşul Tomas Mikuckis (Lituania, 27 de ani) şi mijlocaşul Eduard Sergienko (Kazahstan, 27 de ani)

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/exclusiv-plesan-a-spus-adio-stelei-s-a-transferat-in-liga-a-ii-a-rusa-sa-se-dueleze-cu-dan-petrescu-si-bucur-6747342
6747342
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
AMENDĂ URIAŞĂ pentru o televiziune din România, după ce pe ecran au apărut IMAGINILE ASTEA. Emisiunea era ”cu acordul părinţilor”, dar ei difuzau XXX