E gata transferul lui Budescu! Şumudică a confirmat OFICIAL: "Nu e nicio problemă cu el, pleacă joi!"

28 ian 2016 33647 afişări Comentează şi tu Liga 1
E gata transferul lui Budescu! Şumudică a confirmat OFICIAL: "Nu e nicio problemă cu el, pleacă joi!"

Marius Şumudică a declarat pentru MEDIAFAX că Budescu, jucătorul dorit în această lună şi de clubul Steaua Bucureşti, urmează să plece în următoarele ore în China.

Imediat după victoria cu 1-0 din amicalul cu echipa sârbă Rad Belgrad, antrenorul Astrei Giurgiu a spus: "Nu există nicio problemă cu transferul lui Budescu. Nu a plecat mai devreme pentru că nu avea viză de China. Pleacă joi după ce îşi ia viza".

Întrebat despre posibilul transfer al lui Gabriel Enache la Steaua, Şumudică a declarat: "Nu ştiu nimic despre plecarea lui. Oricum, nu va mai părăsi nimeni echipa după plecările lui Enache şi Budescu. Acum sper ca jucătorii de la echipa naţională să se întoarcă sănătoşi. Vreau să termin cantonamentul fără accidentări".

Stagiul Astrei din Cipru, care se va încheia pe 5 februarie, mai cuprinde două partide amicale.

Adversarele vor fi două grupări de primă ligă din Polonia. Este vorba despre echipa de pe locul 5, Ruch Chorzow, (joc programat pe 30 ianuarie, ora 15.00, în Nicosia) şi formaţia de pe locul 12, Korona Kielce (pe 2 februarie, ora 15.00)

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/e-gata-transferul-lui-budescu-sumudica-a-confirmat-oficial-nu-e-nicio-problema-cu-el-pleaca-joi-15002433
15002433
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
CEL MAI DUR ATAC de până acum al lui Putin la adresa României. A spus-o pentru prima dată cu subiect şi predicat. ESTE O ŢINTĂ