Dinamo se întăreşte din Germania! Vin Vlad Munteanu plus doi jucători de la echipe de tradiţie! Se pregăteşte şi brazilianul Moraes

12 ian 2011 207 afişări Comentează şi tu Liga 1
Dinamo se întăreşte din Germania! Vin Vlad Munteanu plus doi jucători de la echipe de tradiţie! Se pregăteşte şi brazilianul Moraes Vin Vlad Munteanu şi Pătraşcu! 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/7882119/1/caseta-3.jpg

Dinamo s-a mişcat ieri ca pe vremuri pe piaţa transferurilor. Adică excelent, reuşind să parafeze nu mai puţin de cinci transferuri, dintre care unul de export!

Filiera principală: Germania, ţară unde roş-albii şi-au lăsat golgheterul, dar au adus trei jucători. Primul pe lista lui Andone a fost Vlăduţ Munteanu, care deja a bifat un antrenament cu viitoarea sa echipă. Au urmat Marcel Correia (21 de ani, Kaiserslautern) şi Maximilian Haas (25 de ani, Bayern II). Primul poate juca atât fundaş central, cât şi mijlocaş defensiv, iar cel de-al doilea s-a evidenţiat doar ca stoper! Cel de-al patrulea transfer este închizătorul Bogdan Pătraşcu (31 de ani), de la Sportul, adus special pentru a putea eficientiza sistemul tactic gândit de Ioan Andone pentru retur: 4-1-3-2. Mai jos puteţi vedea detaliile transferurilor fiecăreia dintre achiziţiile "câinilor" .

Vlăduţ Munteanu
Este încă sub contract cu Wolfsburg, mai precis în ultimele cinci luni ale înţelegerii. Este însă de acord să renunţe la banii nemţilor pentru a veni la Dinamo. Rezilierea va avea loc până la finalul săptămânii, dar venirea mijlocaşului care s-a antrenat deja în acest an sub comanda lui Ioan Andone este dată ca sigură în cercurile dinamoviştilor. Motivul transferului: Andone îl consideră pe mijlocaşul care a cucerit cinci trofee cu Dinamo indispensabil pentru echipa pe care vrea să o propună fanilor începând din acest retur.

Maximilian Haas
Fundaşul este legitimat la Bayern München, însă prinde doar sporadic lotul primei echipe, fiind jucător de bază la echipa secundă. Stoperul german va veni la Dinamo sub formă de împrumut până la vară şi, dacă va confirma, "câinii" vor putea începe negocierile pentru achiziţionarea fotbalistului german. Hass are avantajul de a putea evolua şi pe postul de mijlocaş defensiv, rămas descoperit prin plecarea lui Ousmane N'Doye şi probabila cedare a lui Andrei Mărgăritescu.

Marcel Correia
Din punct de vedere fotbalistic, este cel mai interesant jucător transferat de Dinamo. Joacă constant la FC Kaiserslautern şi este considerat un jucător de mare viitor. De ce a ajuns la Dinamo? Correia a intrat în ultimele luni de contract şi nu mai doreşte prelungirea contractului cu nemţii. De aceea, dacă îl va convinge pe Ioan Andone, stoperul, care are dublă cetăţenie, portugheză şi germană, va negocia la vară transferul definitiv în calitate de jucător liber. Ca şi Haas, Correia va ajunge direct în cantonamentul "câinilor" din Antalya.

"Suntem în negocieri pentru transferul a trei jucători din Germania", Nicolae Badea, preşedintele CA al SC FC Dinamo

"Nu ascund că mi-ar face plăcere să revin în România, adică acasă", Vlăduţ Munteanu, mijlocaş Wolfsburg

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.