Dinamo- FC Botoșani, 0-0. „Câinii” se resimt după rușinea din amicalul cu Debrecen. I s-a cerut iar demisia lui Stoican

Redactor:
Florin Marian
Dinamo- FC Botoșani, 0-0.
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Echipele de start:
  • Dinamo – Botoșani 0-0
  • Dinamo: T. Marc – Fai, Machado, Bunoza, Serginho – Bărboianu, Elhamed, Gavrilă, Alexe – Grozav, Bilinski
  • Rezerve: Naumovski, Rotariu, Matei, Cristescu, Boubacar, Nedelcearu, Lazăr
  • Botoșani: Curileac – Patache, Ngadeu, Tincu, Axinte – Vașvari, Bordeianu, Codoban, Martinus – Hadnagy, Batin
  • Rezerve: Tiuț, Oltean, Ivanovici, Roșu, Fugh-Porret, Danci, Homei
  • Arbitrii: Alexandru Tudor – Aurel Oniță și Alexandru Cerei
  • Adiționali: Adrian Cojocaru și Dan Botescu

22:26 Meciul se încheie cu ratarea mare a lui Dorin Rotariu, care singur cu portarul trage în acesta. Dinamo rămâne și în al treilea meci de campionat fără gol marcat. 


22:17 Vașvari e scos pe targă după o accidentare provocată de Bilinski. Mijlocașul e schimbat, nu mai poate continua și ar putea ajunge la Spitalul de urgență pentru că accidentarea pare destul de gravă. E minutul 86.


22:10 E minutul 79 și Botoșani a avut o ratare uriașă. Batin a pătruns pe stânga în careul dinamovist, Marc a ieșit din poartă anticipând că adversarul va centra, ceea ce s-a și întâmplat. Dacă Batin ridica privirea din pământ, ar fi văzut că poarta e goală.


21:50 Meciul nu pare mai interesant decât în prima repriză. Dinamoviștii nu își dau deloc silința să spele din rușinea meciului amical cu Debrecen, scor 0-6. ProSport a realizat o statistică în care sunt prezentate cele mai umilitoare înfrângeri suferite de Dinamo în ultimii doi ani, din momentul în care Ionuț Negoiță a preluat pachetul majoritar de acțiuni din Ștefan cel Mare.

  • 18.05.2013 Liga 1: Vaslui – Dinamo 4-1
  • 07.09.2013 Amical: Dinamo – Șahtior 0-3
  • 27.03.2014 Cupa României: Steaua – Dinamo 5-2
  • 06.05.2014 Liga 1: Dinamo – CFR Cluj 0-3
  • 31.10.2014 Liga 1: Steaua – Dinamo 3-0
  • 06.12.2014 Liga 1: Astra – Dinamo 6-1
  • 23.01.2015 Amical: Dinamo – Danemarca U21 1-7
  • 17.03.2015 Liga 1: Dinamo – Chiajna 0-3
  • 28.03.2015 Amical: Debrecen – Dinamo 6-0
    Grozav a fost schimbat în a doua repriză după o evoluție foarte slabă

21:28 Dinamoviștii sunt la vestiare, unde Stoican încearcă să-i motiveze pentru o evoluție mai bună în partea a doua a jocului. În vestiarul „câinilor roșii” este etalat și un mesaj. Sunt vorbe pe care regretatul Cătălin Hîldan le rostea înaintea unui meci pentru a-și încuraja colegii 


21:22 Bilinski a fost protagonistul primei reprize, când a ratat două bune ocazii și a trimis mingea cu capul în bară. Înainte de joc, polonezul a fost premiat de Digisport pentru că a fost desemnat jucătorul lunii martie în Liga 1. Bilinski a primit premiul din mâna lui Ionel Dănciulescu.


 21:18 Se încheie prima repriză. Am asistat la două-trei ocazii mari pentru Dinamo, dar jocul a fost unul plictisitor până acum. Să sperăm că repriza a doua va fi mai animată.


Bilinski nu l-a putut învinge pe Curileac, omul primei reprize


21:00 Patache, fundașul dreapta al celor de la Botoșani, poartă o mască de protecție


20:40 Partida din Șoseaua Ștefan cel Mare se dispută cu foarte puțini spectatori în tribune. Sunt până în 1.000 de spectatori. O atmosferă dezolantă. Eșecurile din ultima vreme ale echipei dinamoviste au îndepărtat și mai mult fanii. Nici revenirea lui Flavius Stoican pe banca „roș-albilor” nu e privită cu ochi buni de suporteri. Stoican l-a înlocuit pe Teja, cel care îl schimbase chiar pe el în această iarnă.


20:31 Meciul începe cu un moment de reculegere pentru Nicolae Rainea, dar dinamoviștii aduc un pios omagiu și unui fan al echipei lor


 


Moment de reculegere


De la ora 20:30, Dinamo întâlnește pe FC Botoșani, o echipă care nu a reușit încă să câștige în acest retur de campionat, dar care nu își face griji că ar putea retrograda. Pentru Stoican e un moment dificil. Echipa lui vine după două înfrângeri în campionat și după un rușinos 0-6 înregistrat într-un amical cu Debrecen.

Trei probleme de lot pentru Flavius Stoican: Marc, Steliano Filip și Nedelcearu (accidentați). De asemenea, tot trei indisponibili are și Leo Grozavu: Marius Croitoru (suspendat), Fulop și Browne (accidentați).

În tur a fost 3-2 pentru FC Botoșani, care mai condusese cu 1-0 și 2-1. Golul victoriei a venit în minutul 92 prin Ngankam.


 

Echipele de start:

  • ASA Târgu Mureș – CSMS Iași 1-0 (Bumba ’22)
  • ASA: Stăncioiu – Hanca, M. Constantin, Bejan, Sepsi – Voiculeț, Gorobsov – Zicu, Goga, Bumba – Manolov
  • Rezerve: Viciu, Feussi, Balaur, Gonzales, Hora, Szekely, Axente
  • Antrenor: Liviu Ciobotariu
  • Iași: Grahovac – Voicu, Mihalache, Ciucă, Bădic – Mitic, Enescu, Ciucur, Bole – Onduku, Golubovic
  • Rezerve: Caparco, Bosoi, Braga, Crețu, Markovic, Boiciuc, Mihai
  • Antrenor: Nicolo Napoli

     


19:52 Final de meci. ASA Tg. Mureș câștigă la limită cu 1-0 în fața celor de la CSMS Iași. Gazdele se apropie, din nou, la 4 puncte de Steaua FCSB. Moldovenii fac cunoștință cu prima înfrângere din acest retur. Urmează meciul de la ora 20:30, Dinamo – FC Botoșani. 


19:47 De la margine se arată 4 minute de prelungire. Portarul Grahovac a urcat în careul advers pentru a da gol. 


19:10 Meciul s-a reluat fără vreo ocazie importantă de poartă. Stăncioiu profită de o întrerupere a meciului pentru a-și adăuga o bluză pe sub echipamentul de portar. S-a făcut frig la Târgu Mureș


18:47 Prima repriză se încheie cu ratarea incredibilă a lui Goga. Atacantul gazdelor a trimis mingea cu capul pe lângă poartă, deși nu era marcat de niciun adversar și se afla într-o poziție foarte bună. Pasa i-a venit de la Ianis Zicu, machedonul a driblat mai mulți jucători ieșeni în careu și a reușit să trimită apoi la bara a doua. Rămâne 1-0 la pauză.


18:33 E minutul 33 și CSMS Iași nu se predă! Bole șutează din interiorul careului și Stăncioiu respinge spectaculos, apoi Onduku (vezi captura foto) îi trece mingea pe printre picioare lui Bejan și trage puțin pe lângă bară


18:23 GOOOOL ASA! E minutul 22 și Bumba deschide scorul cu un șut foarte bine plasat. Atacantul a șutat din colțul careului mare și ASA conduce cu 1-0. Bumba are 5 goluri marcate în această ediție a Ligii 1


18:20 Claudiu Bumba pare să fie cel mai faultat jucător de pe teren. Atacantul în vârstă de 21 de ani a fost transferat în această iarnă de la ASA la Astra, dar pentru că giurgiuvenii nu au plătit la timp banii, fotbalistul a revenit la echipa din Târgu Mureș.


18:13 Minutul 13 e cu ghinion pentru Marius Mihalache, fundașul celor de la Iași. Acesta l-a faultat pe Bumba la mijlocul terenului și a primit cartonașul galben. Jucătorul lui CSMS a acumulat 4  avertismente și nu va putea fi folosit în etapa următoare când Nicolo Napoli va întâlni pe Dinamo.


18:10 Bădic de la CSMS Iași centrează periculos în fața porții, dar niciun coechipier nu ajunge la balon. Putea fi o ocazie mare pentru oaspeți de a deschide scorul. Este minutul 11 și Iași dă semne că poate pune probleme echipei din Târgu Mureș. 


18:05 Avem și foaia de joc de la partida găzduită de stadionul din orașul Târgu Mureș. Liviu Ciobotariu a putut alinia cea mai bună formulă de echipă. Formația gazdă s-a instalat deja în jumătatea de teren a moldovenilor, care preferă arma contraatacului. Să vedem dacă va ține această tactică în fața unei echipe care are fotbaliști care pot rupe oricând echilibrul.


18:00 A început meciul, după un moment de reculegere în memoria celui care a fost Nicolae Rainea


Astăzi începe etapa a 24-a din Liga 1, iar meciul de deschidere e ASA Târgu Mureș – CSMS Iași, de la ora 18:00. Partida va fi transmisă în direct de Look Plus, Digi Sport 1 și Dolce Sport 1.

De la ora 20:30, Dinamo va întâni pe FC Botoșani, într-un meci transmis de Look Plus și Digi Sport 1. Ambele partide vor fi în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro.

ASA Târgu Mureș mai are cinci până va întâlni liderul Steaua FCSB și asaltul ardelenilor începe astăzi cu CSMS Iași, o echipă care nu a cunoscut înfrângerea în acest retur de campionat. Gazdele sunt pe locul doi, la 7 puncte de formația campioană, în timp ce echipa lui Nicolo Napoli are 28 de puncte, ocupă locul 9 în clasament și pare să fi scăpat deocamdată de grijile retrogradării. 

Narcis Răducan a prefațat întâlnirea cu ieșenii: „Acest meci poate fi considerat cel mai interesant al etapei, întâlnindu-se echipele cele mai în formă în acest retur. Două formații care au multe asemănări în evoluție. Din cauza ritmului infernal la care a fost supusă echipa, trebuie să recunoaștem că avem probleme de efectiv, dar sperăm ca până la ora partidei mare parte dintre jucători să fie recuperați. Ne așteaptă o săptămână grea cu meciuri la Rapid și acasă cu Craiova”

De partea cealaltă, Nicolo Napoli e încrezător că echipa lui nu va pierde la Târgu Mureș: „ASA e o echipă bună, cu fotbaliști buni, un antrenor bun, care joacă casă și vor încerca să câștige. Noi avem încă 11 meciuri în care încercăm să ne salvăm de la retrogradare, ar fi foarte bine să facem un egal. Ei rămân neînvinși, iar noi facem un punct în deplasare„. 

ASA Târgu Mureș – CSMS Iași, formațiile probabile:
 
ASA: Stăncioiu – Hanca, Bejan, M. Constantin, Sepsi – Gonzalez, Gorobsov – Zicu, Voiculeț, Bumba – Manolov
 
CSMS: Grahovac – Voicu, Mihalache, Ciucă, Bădic – Ciucur, Mitic, Enescu, Böle – Onduku, Golubovic
 
Arbitri: Sebastian Colțescu – Vasile Marinescu, Bogdan Velicu

 

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul lor.
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Durere supremă! A murit o LEGENDĂ a sportului din România: Cel mai mare din istorie
Durere supremă! A murit o LEGENDĂ a sportului din România: Cel mai mare din istorie
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…