Cum vrea Steaua să câştige campionatul! Dezvăluri INCENDIARE: "Salarii mici, iar prime nici nu se dau! Eu am jucat pe mai multe posturi pentru că am fost băiat bun!"

25 iun 2012 7688 afişări Comentează şi tu Liga 1
Cum vrea Steaua să câştige campionatul! Dezvăluri INCENDIARE: "Salarii mici, iar prime nici nu se dau! Eu am jucat pe mai multe posturi pentru că am fost băiat bun!" Cum vrea Steaua să câştige campionatul! Dezvăluri INCENDIARE: "Sunt jucători de naţională care au salarii mici, iar prime nici nu se dau! Eu am jucat pe mai multe posturi pentru că am fost băiat bun!"

Deşi a încercat să fie extrem de calm în discurs, Eric Bicfalvi nu s-a putut totuşi abţine, iar într-un final a tras un semnal de alarmă asupra lucrurilor care nu i-au convenit la Steaua.

Eric Bicfalvi, unul dintre cei mai sufletişti fotbalişti pe care Steaua i-a avut în propria curte, dar pe care clubul nu a ştiut să-l preţuiească la adevărata valoare, s-a despărţit de roş-albaştri cu un mare regret în suflet. "Pictorul" a vorbit în exclusivitate cu ProSport imediat după ce a semnat cu Volyn Luţk. Întrebat din ce motiv crede că nu a putut să facă mult mai mult pentru Steaua, fostul internaţional Under 21 a declarat: "Sincer, eu cred că o parte dintre antrenorii pe care i-am avut nu au avut curajul să mizeze pe jucătorii tineri. Nu vreau să dau nume, deoarece sunt convins că şi voi îi ştiţi. Însă pe această cale vreau să-i mulţumesc domnului Hagi pentru tot ce a făcut pentru mine în carieră", a spus Bicfalvi.

"Am jucat pe alte posturi pentru că sunt băiat bun"

În continuare, fostul jucător al Stelei a dorit să precizeze şi din ce motiv a fost văzut jucând în acest sezon pe mai multe posturi. "Am jucat şi fundaş central, şi fundaş dreapta, deoarece am fost eu băiat bun. Însă, fiecare dintre noi trebuie să ştie exact ce are de făcut pe teren, nu să apărem pe la antrenamente şi să aflăm că jucăm pe un post, iar în altă zi, să ne trezim că evoluăm în altă parte", a punctat acesta.

În final, Eric Bicfalvi a dorit să-i trasmită patronului Stelei un ultim mesaj. "Dacă Gigi Becali doreşte să câştige campionatul şi să facă mare performanţă, atunci trebuie să bage mâna bine în buzunar şi să plătească jucătorii conform cu valoarea lor. Nu mă refer doar la mine. Însă, să ştii că sunt jucători la Steaua, de echipa naţională, care au salarii destul de mici, iar acest lucru nu mi se pare deloc în regulă. În plus, prime aproape că nici nu se dau", a încheiat acesta.

29 de mii de euro va câştiga lunar Eric Bicfalvi la Volyn Luţk. La Steaua avea 3.000 de euro pe lună

3 ani e durata contractului semnat cu ucrainenii

10 e numărul de pe tricou pe care Eric îl va purta la Volyn, urmând să joace mijlocaş ofensiv, postul său preferat

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.