CULISE | ”Homeleşii” Tg. Jiu. Pandurii este dată afară de pe terenul din oraş, jucătorii nu vor să se mai antreneze

5 feb 2016 14313 afişări Comentează şi tu Liga 1
CULISE | ”Homeleşii” Tg. Jiu. Pandurii este dată afară de pe terenul din oraş, jucătorii nu vor să se mai antreneze

Situaţie critică la una dintre echipele înscrise cu şanse mari să se bată pentru titlul de campioană în acest sezon. Pandurii Tg. Jiu, club care a terminat 2015 pe locul 5 în Liga 1 cu 40 de puncte, la egalitate cu Steaua, este într-o situaţie dramatică. Din pricina unor neînţelegeri între autorităţile locale şi constructorul noului stadion din oraş, echipa lui Edward Iordănescu a primit interdicţia de a se antrena pe suprafaţa de iarbă de pe ”Tudor Vladimirescu”. Deşi îşi disputau meciurile ”de acasă” la Severin, Pandurii foloseau iarba de la Tg. Jiu pentru antrenamentele zilnice, în ciuda faptului că toate tribunele stadionului au fost dărâmate.

Soluţia oferită de autorităţile din Tg. Jiu este, conform informaţiilor ProSport, folosirea temporară a unui teren de dimensiuni reduse pe care nu se poate juca 11 contra 11. În viitor se caută o soluţie de compromis în utilizarea unui teren de fotbal dintr-un sat aflat la circa 50 de kilometri de oraş, acolo unde Pandurii ar trebui să facă zilnic naveta. Ambele sunt de neacceptat în viziunea fotbaliştilor Pandurilor, mai ales după ce primele antrenamente făcute pe terenul de dimensiuni reduse au adus şi primii accidentaţi. Jucătorii au transmis deja antrenorului şi conducerii că vor refuza să se mai prezinte la antrenamente dacă situaţia nu va fi îndreptată şi dacă nu se vor putea antrena pe o suprafaţă de joc decentă.

Pandurii, una dintre cele mai importante campanii de achiziţii

Plecarea lui Marko Momcilovic la Steaua a făcut posibilă una dintre cele mai importante campanii de transferuri din istoria clubului gorjean. Cei 250.000 de euro primiţi de la campioană au permis achitarea unor restanţe salariale, dar şi aducerea a patru jucători importanţi. Florin Acsinte, Alexandru Răuţă, Adrian Ropotan şi Liviu Antal au completat lotul cu care gorjenii pot emite pretenţii justificate în lupta pentru titlu în această primăvară.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.