Costel Enache, prezentat oficial la FC Botoşani: "Trebuie să spun din start că nu sunt un magician!"

5 iun 2017 2124 afişări Comentează şi tu Liga 1
Costel Enache, prezentat oficial la FC Botoşani: "Trebuie să spun din start că nu sunt un magician!" sursa foto: fcbotosani.ro

Tehnicianul Costel Enache, în vârstă de 44 de ani, fost prezentat, luni, în funcţia de antrenor principal al echipei FC Botoşani, informează site-ul grupării moldovene.

Costel Enache şi Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului, au explicat că obiectivul pentru noul sezon va fi stabilit după definitivarea lotului şi că primul va rămâne pe bancă atâta timp cât va avea rezultate. Oficialul clubului şi-a exprimat, însă, convingerea că va fi o perioadă lungă.

"E o nouă provocare, una foarte importantă pentru mine, una umană în primul rând, întrucât cunosc oamenii din cadrul clubului de foarte mult timp, dar şi o provocare profesională incredibilă. Am trecut prin multe etape de dezvoltare, fotbalul e un fenomen ciudat şi sunt momente în care ai şansa să lucrezi în fotbal la un nivel superior educaţiei pe care o ai. Nici eu n-am fost într-un curs normal al lucrurilor, am ajuns antrenor fără să fiu foarte bine documentat. Trebuie să spun din start că nu sunt un magician. Nu pot face minuni, mă consider un om devotat şi muncitor, iar în slujba echipei o să pun totdeauna maximum din ceea ce pot eu", a declarat noul tehnician al FC Botoşani.

La rândul său, Cornel Şfaiţer, preşedintele grupării FC Botoşani, a afirmat că are încredere în noul antrenor, motiv pentru care şi l-a dorit şi în trecut.

"Este un tehnician cu care noi am mai purtat discuţii, însă la momentul respectiv el nu a reuşit să rupă contractul cu FRF. Şi-a dorit şi atunci să vină la Botoşani dar nu a fost lăsat să plece. Acum iată că am reuşit să obţinem acordul FRF şi el a preluat FC Botoşani. Îl cunoaştem foarte bine. Este un antrenor tânăr, iar FC Botoşani va fi o nouă provocare pentru el. Vrem să abordăm acest campionat cu planuri mari. El are tot creditul, toată susţinerea noastră să facem lucruri frumoase împreună", a declarat Cornel Şfaiţer.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.