Continuă suspansul în play-off! FCSB – Viitorul 1-1. Vicecampionii rămân cu buza umflată, după un meci în care au ratat din toate pozițiile. Hagi a avut doi oameni în minus pe final

Redactor:
Dan Mirea
Continuă suspansul în play-off! FCSB - Viitorul 1-1. Vicecampionii rămân cu buza umflată, după un meci în care au ratat din toate pozițiile. Hagi a avut doi oameni în minus pe final
  • Publicat:
  • Actualizat:

FCSB – Viitorul 1-1 (Pintilii 40 / Țucudean 74)

Echipele de start:

  • FCSB: Niță – Pleașcă, Bălașa, Moke, Momcilovic – Ov. Popescu, Pintilii – Enache, Boldrin, Tănase – Alibec
  • Rezerve: Stăncioiu, Tamaș, Muniru, Achim, Jakolis, De Amorim, Gnohere
  • Viitorul: Rîmniceanu – Hodorogea, Țîru, Boli – Benzar, Roșu, Vînă, Ganea- Purece – Chițu, Coman
  • Rezerve: Buzbuchi, Dumitrescu, Casap, Morar, Ciobanu, Mladen, Țucudean

22:22 FINAL! FCSB – VIITORUL 1-1, într-o partidă superbă pe Arena Națională, între cele mai bune echipe ale campionatului. Totuși, gazdele are fi putut lua toate punctele, dar Bălașa a ratat incredibil la ultima fază a meciului. În urma acestui rezultat, Viitorul rămâne la trei puncte în spatele FCSB-ului și o menține în raza de acțiune a echipelor din urmă.


22:18 Ghinion incredibil pentru Hagi și echipa sa. Benzar se accidentează și nu mai poate continua meciul nici el. În acest moment, Viitorul este cu doi oameni în minus, după ce Hagi și-a epuizat toate schimbările.


22:13 Curg ocaziile la poarta lui Rîmniceanu, după ce Gnohere a fost introdus pe teren. „Bizonul” ratează incredibil, din doar câțiva metri, după o centrare venită din partea lui Tănase, fază la care Ganea a primit mingea printre picioare. 


22:08 Hodorogea va pleca de pe Arena Națională cu o accidentare de tristă amintire. Fundașul și-a prins glezna sub greutatea corpului la bucuria golului lui Țucudean, a mai continuat câteva minute, dar nu a mai rezistat și a fost scos din teren. Din păcate, Hagi este nevoit să joace cu om în minus, după ce și-a epuizat toate schimbările. 


22:05 Vicecampionii reacționează imediat după primirea golului. Introdus pe teren în urmă cu doar câteva minute, Gnohere reia cu capul o centrare, iar Rîmniceanu scoate în corner. 


22:00 GOOOOOOL VIITORUL! După o primă repriză de suferință, elevii lui Hagi au reușit să echilibreze jocul pe Arena Națională, iar în minutul 74 au reușit să egaleze vicecampioana. „Regele” a mutat inspirat, iar Țucudean marchează împotriva fostei echipe la doar 4 minute după ce a intrat pe teren, la o fază la care apărarea adversă a fost luată prin surprindere. Oaspeții au bătut rapid o lovitură liberă spre Ganea, care a întors mingea în mijlocul careului, iar atacantul a egalat situația pe tabelă. 


21:56 Hagi își epuizează schimbările cu 20 de minute înainte de finalul meciului. Antrenorul Viitorului îi scoate pe Chițu și Florinel Coman, iar în locul lor apar pe teren Morar și Țucudean. 


21:48 Se joacă de la o poartă la alta în aceste momente. Momcilovic pătrunde de pe partea stângă, în careu, scoate mingea la 10 metri, iar Rîmniceanu are o intervenție superbă la șutul cu piciorul stâng al lui Ovidiu Popescu. 


21:44 Viitorul s-a trezit din pumni și reacționează în aceste momente pe Arena Națională. Chițu primește o centrare în careu, reia cu capul la colțul lung, iar Niță scoate de la bară. Elevii lui Hagi continuă în atac, Ganea aruncă o nouă minge spre careul advers, iar Moke, în încercarea de a respinge, trimite periculos de poarta lui Niță. 


21:41 Hagi operează prima schimbare mutând post pe post. Purece nu și-apus amprenta în această seară, iar în locul său a fost preferat pe teren tânărul de doar 18 ani Carlo Casap.


21:36 Rîmniceanu trăiește periculos pe Arena Națională nefiind protejat absolut deloc de fundașii din fața sa. Boldrin, unul dintre cei mai buni fotbaliști de pe teren, în această seară, pătrunde în careu, îi lasă mingea pe spate lui Ovidiu Popescu, iar șutul acestuia, atins și de Rîmniceanu, lovește bara și iese în corner. 


21:33 Hagi nu mai rezistă pe banca de rezerve. În momentul în care unul dintre fotbaliștii săi a cedat prea mult teren pe o degajare a lui Niță, „Regele” a sărit de pe bancă și i-a făcut semn insistent să avanseze.


21:32 A început repriza secundă pe Arena Națională, iar scorul poate lua proporții dacă Hagi nu a reușit să schimbe ceva în atitudinea elevilor săi la pauză. 


21:16 Pauză pe Arena Națională! FCSB – Viitorul 1-0, iar echipa lui Hagi suferă vizibil în sistemul 3-4-1-2, care le dă vicecampionilor spații imense în jumătatea adversă. 


21:12 Defensiva în trei fundași a lui Hagi este de nerecunoscut, iar vicecampionii dispun de spații foarte mari în spatele liniei mijlocașilor. Florin Tănase inventează o pasă superbă penru Boldrin, care pornește spre poarta adversă, Rîmniceanu iese la întâmpinare, dar lobul brazilianului trece foarte puțin pe lângă poarta Viitorului. 


21:10 GOOOOOOOL FCSB! Insistențele vicecampionilor au fost răsplătite în cele din urmă după o dominare totală a echipei antrenate de Reghecampf. Boldrin i-a oferit lui Pintilii o centrare de efect, Benzar este complet depășit de situație, mijlocașul advers îi ia fața și deschide scorul cu o lovitură de cap. Totuși, cu un minut înainte, Țîru a avut o intervenție imprudentă asupra lui Alibec, în careu, dar Radu Petrescu nu a avut reacție nici de această dată și a lăsat jocul să continue. 


21:05 Viitorul are prima ocazie cu adevărat importantă după mai bine de jumătate de oră. Robert Hodorogea apare la bara a doua, în urma unei centrări venite de pe partea dreaptă, iar fundașul central al lui Hagi trimite cu capul în plasa laterală.


20:57 Continuă seria șanselor imense ale elevilor lui Reghecampf. Defensiva Viitorului gafează, Enache zburdă spre poarta lui Rîmniceanu, îl driblează și trage spre poartă, dar Țîru scoate un gol ca și făcut de pe linia porții. Cu siguranță, fundașul Viitorului a avut intervenția etapei în această seară, iar Hagi este un car de nervi pe banca tehnică din cauza situației în care se află echipa sa.

20:49 Deși pe teren avem parte de FCSB – Viitorul, noua galerie a vicecampionilor susține „Steaua„, într-un mesaj afișat la peluza Arenei Naționale. Pe gazon, fotbaliștii lui Reghecampf au posesia și ocaziile până în acest moment, în timp ce Viitorul merge pe cartea contraatcului. 


20:44 Viitorul tremură serios pe Arena Națională, iar în această seară vedem o altă față a echipei lui Reghecampf față de meciul trecut, de la Ovidiu. Alibec este lansat din poziție regulamentară spre poarta lui Rîmniceanu, avansează 20 de metri cu mingea la picior, alege să tragă la colțul scurt, dar execuția sa lovește bara. Apărarea lui Hagi încearcă să iasă cu mingea la picior din propria jumătate, dar Pintilii recuperează și trage spre poarta adversă, dar Rîmniceanu este din nou la post și scoate în corner. 


20:38 După o încercare de contraatac ratată a Viitorului, FCSB redevine periculoasă dintr-un corner. Boldrin execută, Bălașa recentrează spre bara a doua, acolo unde Momcilovic este îmbrâncit de Ganea, dar Radu Petrescu lasă jocul să continue. Totuși, reluările au arătat că jucătorul lui Hagi nu a urmărit mingea, ci adversarul, astfel că avem parte de prima decizie controversată a meciului. 


20:31 Liderul începe în forță meciul de pe Arena Națională, iar defensiva lui Hagi tremură pentru prima oară. Pleașcă mărește ritmul pe partea dreaptă, centrează, mingea este scoasă de fundașii Viitorului pe partea stângă, acolo de unde Momcilovic aruncă o minge spre Boldrin, care reia spre poarta lui Rămniceanu, iar acesta reține în doi timpi. În urma duelului cu fundașii centrali adverși, Alibec rămâne pe gazon câteva momente, dar se ridică. 


20:30 A început meciul de pe Arena Națională, unde asistența a ajuns spre 10.000 de spectatori. Arbitrează Radu Petrescu, iar cei doi căpitani se numesc Denis Alibec și Romario Benzar. De ținut minte că Alibec ratează derby-ul cu Dinamo dacă încasează un cartonaș galben în această seară.


20:15 Puțin peste 5000 de persoane sunt deja în incinta stadionului, în vreme ce la porțile Arenei Naționale s-au format cozi destul de lungi la bilete. 


20:10 Meciul dintre FCSB și Viitorul a stârnit un interes destul de crescut printre fanii celor două echipe. Martore stau cozile formate la casele de bilete din jurul Arenei Naționale, cu doar 20 de minute înainte de startul meciului. 


19:50 Informație de ultimă oră apărută de la Arena Națională! Conform informațiilor ProSport, PAOK Salonic îl monitorizează pe Florinel Coman, iar directorul sportiv al clubului, Lubos Michel, a venit să-l vadă în acțiune pe fotbalistul lui Hagi. 


19: 08 FCSB a ieșit la inspecția gazonului de pe Arena Națională, cu mai puțin de o oră până la începutul meciului.


19:00 Au apărut echipele de start la meciul care poate decide titlul într-o mare măsură. Reghecampf a luat o decizie surprinzatoare si l-a lăsat pe bancă pe De Amorim, iar în locul său a fost trecut Florin Tănase. De cealaltă parte, în absența lui Nedelcu, accidentat, Hagi l-a preferat pe Benzar în linia de mijloc cu Purece, Chițu și Coman în atac. 


Ultimul meci al etapei a șaptea din playoff poate fi cel care decide într-o mare măsură numele viitoarei campioane. FCSB întâlnește pe Național Arena Viitorul lui Gică Hagi într-un moment în care echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf are trei puncte avans în fruntea clasamentului față de constănțeni și patru puncte față de Dinamo și CFR Cluj. Astfel, o victorie a actualei vicecampioane poate mări considerabil avansul, totul cu trei meciuri rămase de disputat din această ediție de campionat.

Formula pe care Laurențiu Reghecampf o pregătește nu este acoperită de dileme. Evoluțiile apreciate ale defensivei par să îl fi scos pe Gabi Tamaș din primul „11”, ultimul meci în care fundașul central a jucat fiind chiar turul cu Viitorul, de la Ovidiu, atunci când a fost eliminat de pe teren în înfrângerea echipei sale. Mutările cu care Reghecampf poate surprinde apar de la mijloc în sus, acolo unde doi dintre fotbaliștii criticați public de Gigi Becali au șanse mari să vadă startul meciului de pe banca de rezerve. Enache și De Amorim pot fi lăsați pe bancă de Jakolis și de Florin Tănase, iar în spatele lui Alibec să fie titularizat Fernando Boldrin. 

Oaspeții vin cu ambiții mari în București, dar și cu un lot mai puternic decât cel pe care Hagi l-a avut la dispoziție la partida cu Dinamo. Romario Benzar, căpitanul Viitorului, a fost refăcut pentru acest meci și își va ocupa locul din banda dreaptă a liniei defensive, iar golul pe care Țucudean l-a marcat în Ștefan cel Mare îi poate aduce atacantului un post de titular, flancat de Florinel Coman și de Chițu. Unica absență, ce-i drept una extrem de importantă, este cea a mijlocașului Dragoș Nedelcu, fotbalist accidentat contra lui Dinamo.

Meciul de pe Național Arena va fi condus la centru de Radu Petrescu.

Cristian Scutariu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării Stăpânului Moldovei! Totul a fost filmat cu o dronă
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării Stăpânului Moldovei! Totul a fost filmat cu o dronă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen