Continuă problemele pe Bega. Daniel Stanciu a plecat de la ACS Poli Timişoara: "Voi rămâne în club până la data de 1 aprilie"

23 mar 2016 6918 afişări Comentează şi tu Liga 1
Continuă problemele pe Bega. Daniel Stanciu a plecat de la ACS Poli Timişoara: "Voi rămâne în club până la data de 1 aprilie"

UPDATE: Daniel Stanciu a anunţat că va rămâne la club până la 1 aprilie pentru a se ocupa de problemele de licenţiere.

"Aveam şi eu nevoie de nişte garanţii în iarnă, pe care nu le-am primit. Nu am primit niciun ban, am trăit din drepturile de televizare. Nu au cum să dea bani pentru că le-a fost interzis de Curtea de Conturi. Eu i-am cerut domnului primar să se găsească soluţii. E normal să ajungi într-o astfel de situaţie (n.r. ca rezultate), când nu ai stabilitate financiară. Nu ştiu cine vine antrenor. Am o relaţie foarte bună cu cei de acolo în continuare şi voi rămâme în club până la data de 1 aprilie. Le-am promis celor doi, domnului primar şi preşedintelui CJ, că mă voi ocupa doar de problemele de licenţiere până la 1. Îmi pare rău că am făcut nişte promisiuni în special jucătorilor şi nu le pot respecta. 

Echipa mai are bani foarte puţin, dar tocmai asta a fost problema şi tema discuţiei. Era foarte important pentru noi să avem linişte financiară şi nu am avut. Forma de organizare nu ne permite să intrăm în insolvenţă, pentru că suntem ONG. Dacă puteam, intram în iarnă în insolvanţă. Din punct de vedere legal, varianta e să ne desfiinţăm", a spus Stanciu, la Digi Sport.


ACS Poli Timişoara trece printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar, iar după Florin Marin a venit rândul altui conducător să plece de la echipă. Daniel Stanciu, managerul echipei de pe Bega, a demisionat astăzi din funcţie, locul său urmând să fie luat de Ioan Miculaş.

Anunţul a fost făcut pe pagina de facebook a lui ACS Poli, care notează că cele două părţi s-au despărţit în condiţii amiabile şi că funcţia de manager sportiv va fi preluată de Ioan Miculaş, fost preşedinte al echipei în perioada în care aceasta se numea ACS Recaş. De asemena, clubul a anunţat şi modificări în conducerea administrativă.

"Clubul nostru a încheiat în mod amiabil angajamentele cu antrenorul principal Florin Marin şi managerul sportiv Daniel Stanciu. Poli Timişoara le mulţumeşte pentru activitatea efectuată şi efortul depus în acest sezon pentru culorile ”alb-violete”!

De asemenea, Consiliul Director al clubului va avea următoarea componenţă: Ioan Miculaş (preşedinte), prof. Viorel Boiţ (membru), Grigore Grigoroiu (reprezentant al Consiliului Local Timişoara), Iosim Radovan (reprezentant al Consiliului Judeţean Timiş), conf. univ. dr. ing. Dănuţ Şoşdean (reprezentant al Universităţii Politehnica), Cristian Rusu (reprezentant al sponsorului principal - Casa Rusu). De asemenea, Cristea Opria va fi invitat permanent (fără drept de vot) la şedinţele Consiliului Director.

Ioan Miculaş va îndeplini şi atribuţiunile de manager sportiv.

În ceea ce priveşte staff-ul tehnic, clubul va anunţa în cel mai scurt timp numele noului antrenor principal, imediat ce tratativele se vor fi încheiat", se arată în comunicatul clubului timişorean.

Daniel Stanciu se afla la Timişoara din mai 2015 şi pleacă într-un moment greu pentru echipă. Rămasă fără antrenor după demiterea lui Florin Marin, ACS Poli se află pe penultimul loc în Liga 1 şi a fost refuzată deja de Petre Grigoraş şi Cosmin Contra, primele două variante pentru înlocuirea lui "Flocea". În acest context, Dorinel Munteanu e favorit să preia banca tehnică a echipei.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.