Concediul luat de TAS încurcă CFR-ul. Când vor afla clujenii dacă îşi primesc punctele înapoi

6 ian 2016 6107 afişări Comentează şi tu Liga 1
Concediul luat de TAS încurcă CFR-ul. Când vor afla clujenii dacă îşi primesc punctele înapoi
  • Tribunalul de Arbitraj Sportiv trebuia să comunice, până pe 30 decembrie 2015, răspunsul în cazul procesului intentat de CFR contra deciziei FRF de penalizare cu 6 puncte.
  • Faxul de la TAS nu a venit şi probabil va veni doar după 11 ianuarie, când Tribunalul îşi reia activitatea.

Oficialii CFR-ului nu au putut sărbători o victorie în procesul de la TAS, de anul nou, aşa cum se aşteptau. Procesul împotriva deciziei Comisiilor FRF care au penalizat echipa cu 6 puncte a fost intentat încă din luna mai. Lucrurile au mers greu însă la Tribunalul de la Laussane, iar ultimul fax venit dinspre Elveţia a anunţat că o decizie finală va fi anunţată până cel târziu la 30 decembrie 2015. Clujenii au aşteptat “cu sufletul la gură” faxul de la TAS, înainte de Revelion, dar răspunsul nu a venit şi nici măcar o motivare pentru întârziere.

Se pare că doar săptămâna viitoare vor afla cei de la CFR dacă vor relua sezonul cu 6 puncte în plus sau nu.

Nu doar clujenii au avut de suferit. Toate procesele de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv au fost amânate în perioada sărbătorilor. Asta se vede şi în afişierul proceselor, publicat pe site-ul www.tas-cas.org. Ultima speţă analizată a fost în data de 22 decembrie, un proces între FC Bunyodkor şi jucătorul Rivaldo Vitor Borba Ferreira. Atunci s-a încheiat şi activitatea TAS pe 2015, iar următorul proces programat este abia luni, 11 ianuarie 2016, când se va analiza cazul din nataţie, între Nikola Radjen şi Federaţia Internaţională de Nataţie.

Astfel, clujenii vor afla cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare dacă li se vor returna cele 6 puncte cu care au fost penalizaţi şi dacă FRF va mai putea pe viitor să-i penalizeze.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.