„Ciorbă” cu scenarită!** Semne de întrebare despre modul în care a fost pus la cale flagrantul de către soții Reghecampf

  • Publicat:
  • Actualizat:

Acuzarea lui Dumitru Tudor pentru șantaj lasă în urmă multe semne de întrebare despre modul în care a fost pus la cale flagrantul de către soții Reghecampf și Poliție.

În urmă cu opt zile, Ana Maria Prodan spunea pe Facebook că Dumitru Tudor  „o mai duce câteva zile”.

Joi seara, impresarul „Ciorbă” a fost arestat după ce asupra sa au fost găsite bancnote marcate. Flagrantul a fost pus la punct de soții Reghecampf
Agentul FIFA este acuzat de șantaj și riscă mai mulți ani de închisoare, după ce i-ar fi amenințat pe Reghe și Ana Maria că va da în vileag lucruri compromițătoare despre ei.

Pe 11 octombrie, Ana-Maria Prodan posta pe pagina ei de facebook: „Dumitru Tudor o mai duce câteva zile”. A mai dus-o o săptămână, până joi, zi în care a fost reținut în urma unui flagrant. „Nu mai puteam să trăiesc în teroare. El îmi cere bani de foarte mult timp. Trebuia să fac asta de acum un an, de când mă făcea prostituată sau proxenetă”, a justificat fosta impresară acțiunea Poliției. În plus, Reghecampf afirmă că nu îi pare rău de turnura pe care a luat-o situația și că Dumitru Tudor este acolo unde îi este locul. „Nu mă pot lăsa șantajat de un om care nu e reușit nimic în viață. Domnul Becali m-a sfătuit să nu mai las scandalurile astea să continue și să merg la Poliție. Vreau să îi transmit și familiei lui să înceteze cu mesajele și cu ceea ce declară pe la emisiuni. Eu, dacă aveam o datorie, o plăteam. Nu puteam să stau impasibil. Ne-am decis să apelăm la Poliție după ce am primit un SMS de la el în care ne spunea că avem 48 de ore la dispoziție să îi dăm nu știu ce bani”, a spus Reghecampf ieri. Întrebat despre implicarea lui Ionuț Luțu în acest caz, antrenorul Stelei a spus: „Nu știam unde e restaurantul lui Tudor și l-am rugat pe Luțu să mă ducă acolo. Nu Luțu, ci eu i-am dat banii lui «Ciorbă»”.

„Ana Maria avea să-i dea bani”

O altă variantă vine din partea familiei lui Dumitru Tudor. Fiul acestuia, Dragoș, susține că Ionuț Luțu l-a sunat pe agent și i-a spus că Ana Maria Prodan vrea să îi dea o sumă de bani pentru a înceta cu scandalul: „Le-am zis să-l lase în pace, că nu vrea bani. Atunci ei au insistat să le spun unde este și s-au dus peste el la restaurant. Nu știu exact ce s-a întâmplat înăuntru, am înțeles că au adus 200 de milioane de lei vechi, pe care ar fi vrut să-i dea lui tata. Imediat, a venit poliția și l-a luat la secție, și pe el, dar și pe doi angajați ai lui”. Sursele ProSport susțin că Ana Maria Prodan avea o datorie de 8.000 de euro către Dumitru Tudor de la transferul lui Chavez la Oțelul. Acest lucru este confirmat și de fiica impresarului reținut. „Este o neînțelegere. Ana Maria avea să îi dea lui tata aproape 8.000 de euro, era și un contract semnat între ei”.

Ce căutau acolo oamenii lui Becali?

A treia variantă o oferă chiar Luțu, omul despre care Reghecampf a declarat că a fost doar călăuză. „Ana m-a sunat să îi spun lui Dumitru Tudor că îi aduce 120 de milioane (n.r – lei vechi) ca să nu o mai jignească prin presă. L-am sunat și a fost de acord. Am așteptat 20 de minute în fața restaurantului, au venit Ana și Reghe, i-au dat banii, iar la un minut distanță a venit Poliția și i-au scos banii din buzunar (n.r – imaginile arată că banii au fost găsiți în buzunarul bodyguardului lui „Ciorbă”). Nu mă gândeam că o să se întâmple așa ceva. Dacă știam, nu mă mai duceam”, a spus Luțu pentru Cancan.

„Luțu mă sună de zece ori pe zi și-mi spune să-l iert pe «Ciorbă». Nu mai e om de la flagrant!”. Descrierea îi aparține lui Reghecampf și oferă imaginea unui om ros de o responsabilitate. În plus, declarațiile nu se prea potrivesc, călăuza Luțu n-a mers cu Reghe la restaurant, ci l-a așteptat în față.

Ce amestec a avut George Becali? Pe lângă faptul că acesta l-a sfătuit pe Reghecampf să apeleze la autorități, martori susțin că mașinile în care au venit Ana Maria Prodan și antrenorul Stelei la restaurantul lui „Ciorbă” au fost conduse de bodyguarzii finanțatorului Stelei.

În puzzle, mai există o piesă care nu se potrivește: în comunicatul de presă de ieri, Poliția Capitalei anunță că „Dumitru Tudor ar fi urmat să facă publice unele aspecte nereale despre soții Reghecampf”. Întrebarea este: de unde știu anchetatorii că lucrurile pe care urma să le facă publice „Ciorbă” sunt nereale? Au avut timp în 48 de ore să ancheteze și informațiile care au constituit obiectul presupusului șantaj?

„Eu am fost implicat în acest scandal fără voia mea. Nu aș face nimănui rău în viața mea. M-a șocat ce s-a întâmplat”
Ionuț Luțu

Cazul pe scurt
În urmă cu două seri Dumitru Tudor a fost reținut de polițiștii de la Secția 8 pentru șantaj, în urma unui flagrant.

Ana Maria Prodan susține că agentul FIFA i-a cerut bani pentru a nu mai da declarații defăimătoare în presă.

Familia lui „Ciorbă” afirmă că fosta impresară avea să îi dea 8.000 de euro de la transferul lui Chavez la Oțelul, aceasta fiind de fapt suma pe care i-a plătit-o lui Dumitru Tudor.

Ionuț Luțu a fost cel care l-a dus pe antrenorul Stelei la restaurantul lui Dumitru Tudor.

Întrebări fără răspuns

Ce rol a avut Luțu în această poveste?

De ce banii erau în buzunarul bodyguard-ului lui Dumitru Tudor, așa cum se vede pe imagini?

Există înregistrări telefonice sau o corespondență din care să reiasă clar că Dumitru Tudor a șantajat?

Cu ce îi are la mână Dumitru Tudor pe soții Reghecampf?

La ce se referea Ana Maria Prodan pe 11 octombrie când spunea că „Ciorbă o mai duce câteva zile”?

De ce susține Poliția Capitalei că Dumitru Tudor ar fi urmat să facă publice anumite „apecte nereale dar compromițătoare” despre soții Reghecampf?

DECIZIE | L-au eliberat din arest aseară!

Propunerea procurorilor de arestare preventivă în cazul lui Dumitru Tudor a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 2. Completul și-a motivat decizia prin faptul că fostul impresar nu reprezintă un pericol pentru societate. Totuși, instanța i-a interzis lui „Ciorbă” să părăsească țara, agentul urmând să fie judecat în stare de libertate. „Copiilor mei li se zice la școală că o să fie răpiți. Am gărzi de corp care stau lângă mine în permanență. După ce a explodat totul, au început să țipe apropiații lui că vin peste mine! Că îl cheamă pe Fane Spoitoru””, a spus Ana Maria Prodan la aflarea veștii.
precedent

PRECEDENT | „Reghe”, scandal cu primarul de la Chiajna

Familia Reghecampf nu este la primul scandal de acest gen. La începutul acestui sezon, cei doi susțineau că nu au încasat primele pentru salvarea de la retrogradare. Mircea Minea jură că le-a plătit celor doi banii promiși, dar nici până în ziua de astăzi nu a putut demonstra prin acte achitarea acestei sume. „Să ne arate actele că ne-a plătit primele și îl lăsăm în pace”, spunea Ana Maria Prodan în urmă cu câteva săptămâni.

Daniel Vlad / Autor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: Asta nu înseamnă că…
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Intră în vigoare de la 1 APRILIE. Schimbarea care afectează direct extrem de mulți români
Intră în vigoare de la 1 APRILIE. Schimbarea care afectează direct extrem de mulți români
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate:
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv, de o gelozie ieșită din…
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Cel mai nou SUV lansat în România vine din China. Își merită banii?  VIDEO
Cel mai nou SUV lansat în România vine din China. Își merită banii? VIDEO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup