Budescu, desemnat cel mai bun fotbalist din România în 2015: "Dacă m-aş duce la Steaua aş ajuta ambele echipe"

9 ian 2016 5046 afişări Comentează şi tu Liga 1
Budescu, desemnat cel mai bun fotbalist din România în 2015: "Dacă m-aş duce la Steaua aş ajuta ambele echipe"

Atacantul Astrei Giurgiu, Constantin Budescu, a declarat că în cazul în care ar fi transferat la Steaua ar ajuta ambele grupări, pe cea bucureşteană să câştige campionatul şi pe cea giurgiuveană să poată continua în prima ligă, el menţionând însă şi că există varianta rămânerii la actuala sa echipă.

"Urmează ca această problemă să se rezolve imediat, după ce începe perioada de pregătire, pentru că nu pot sta aşa nici eu şi nici cluburile care mă vor. E normal să ştim acest lucru. Oferta din Qatar s-a împotmolit după ce au vorbit şi cu mine şi cu cei de la club. Nu ştiu de ce a picat oferta din Qatar, au fost şi unele discuţii cu Steaua dar vom vedea, nu e nimic clar. Nu ştiu ce se va întâmpla, există şi opţiunea să rămân la Astra. Am auzit că ar fi probleme financiare la club, îmi doresc să salvez acest club pentru că am petrecut o perioadă bună aici. Dacă m-aş duce la Steaua aş ajuta ambele echipe, pe Steaua să câştige campionatul şi pe Astra să poată continua în prima ligă", a spus Budescu.

"Nu am vorbit cu patronul, e foarte greu pentru că e privat de libertate. Dacă era lângă noi alta era situaţia mea şi nu cred că ajungeam în situaţia de faţă. Nu ştiu dacă cei din club ţin cont de dorinţa mea, pentru că dacă vor mai mulţi bani vor vedea ofertele şi o vor alege pe cea mai bună. Ştiu că Şumudică a zis că-şi dă demisia dacă plec la Steaua pentru că el e împotriva Stelei, dar deocamdată nu e nimic", a mai afirmat Budescu.

Constantin Budescu a fost desemnat, vineri, în cadrul galei AFAN, cel mai bun atacant şi cel mai bun fotbalist din România în 2015.

Mediafax

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/budescu-desemnat-cel-mai-bun-fotbalist-din-romania-in-2015-daca-m-as-duce-la-steaua-as-ajuta-ambele-echipe-14959858
14959858
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
„În 20 de ani nu vom mai fi români”. TEORIA IREALĂ care adânceşte cele mai negre temeri ale românilor