Becali şi-a făcut calculele pentru a câştiga mai uşor campionatul. Răspunsul dat în privinţa viitorului selecţioner: "Dacă aş vorbi interesat, l-aş alege pe Petrescu. Dacă aş vorbi neinteresat..."

11 sep 2017 12260 afişări Comentează şi tu Liga 1
Becali şi-a făcut calculele pentru a câştiga mai uşor campionatul. Răspunsul dat în privinţa viitorului selecţioner: "Dacă aş vorbi interesat, l-aş alege pe Petrescu. Dacă aş vorbi neinteresat..."

Gigi Becali a nominalizat doi antrenori care pot prelua naţionala, aceştia fiind Dan Petrescu şi Walter Zenga. Finanţatorul FCSB-ului şi-a făcut calculele pentru ca echipa sa să aibă o misiune mai uşoară la câştigarea campionatului, dar a luat în calcul şi interesul naţionalei.

CFR Cluj, cu Dan Petrescu pe bancă, s-a distanţat la patru puncte în campioant de FCSB, iar Gigi Becali nu a ascuns că şi-ar dori ca „Bursucul” să se înţeleagă cu FRF. Totuşi, finanţatorul FCSB ia în calcul şi varianta Zenga: "Sincer, dacă vorbesc interesat, aş alege Petrescu, să scap de el. Dacă vorbesc neinteresat, dar în interesul echipei naţionale, l-aş alege pe Zenga. Mie mi-a spus Mirel Rădoi că a fost cel mai bun antrenor al lui, după aia Oli (n.r. - Olăroiu). Aşa mi-a zis Mirel, dacă recunoaşte, bine, dacă nu, să fie sănătos. Zenga nu este străin. El este român, că e condus de femeie. Şi când eşti condus de femeie româncă, înseamnă că eşti român. Glumesc", a declarat Becali la PRO X.

În aceeaşi intervenţie, Becali l-a criticat pe Dan Petrescu pentru atitudinea sa de după câştigarea meciului cu CS U Craiova:  "Eu am văzut că Dan Petrescu e nemulţumit că i-a dat (n.r. - împotriva CFR-ului) un 11 metri la 2-0 şi se putea că el, Dan Petrescu, să fie egalat şi să piardă puncte, îţi dai seama? Lui trebuia să i se mai dea încă un 11 metri. N-a fost mulţumit cu un 11 metri şi un roşu luat gratuit, el, Dan Petrescu. Mai trebuia să-i de unul lui, să facă 3-0. Cum adică să-i dea 11 metri Craiovei şi să fie posibil să piardă el puncte? Noi, de vreo doi ani, tot suntem furaţi de arbitri, nu se mai poate aşa, că Steaua să fie furată la infinit. Şi eu cred că nu sunt greşeli întâmplătoare de arbitraj în favoarea CFR-ului. Se mai greşeşte câteodată, dar trebuie să greşească şi împotriva ta. Dar aşa, numai în favoarea lor?", a adăugat Becali.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.