Becali a dezvăluit motivul pentru care nu a ajuns la un acord cu Valerică Găman. Câţi bani a cerut fundaşul Astrei

3 feb 2016 10324 afişări Comentează şi tu Liga 1
Becali a dezvăluit motivul pentru care nu a ajuns la un acord cu Valerică Găman. Câţi bani a cerut fundaşul Astrei

Steaua a încercat să profite de faptul că Valerică Găman (26 de ani) a intrat în ultimele şase luni de contract cu Astra Giurgiu şi a dorit să-şi asigure serviciile fundaşului încă din această iarnă. Mutarea nu s-a mai realizat din pricina pretenţiilor financiare ale jucătorului, considerate exagerate de către oficialii Stelei.

"Găman a cerut 300.000 de euro la semnătură şi 25.000 de euro pe lună. Dacă Tamaş duce o viaţă sportivă corectă nu are rival", a recunoscut Gigi Becali, pentru DigiSport.

Dacă discuţiile cu Steaua nu se vor concretiza, Găman ar putea ajunge, în vară, liber de contract, la Al-Ittihad, formaţie antrenată de Victori Piţurcă. Singurul impediment în calea transferului stau posturile pentru fotbaliştii extra comunitari din echipa arabă. Sulley Muntari este vedeta echipei, Lucian Sânmărtean este unul dintre favoriţii lui Piţurcă, iar Rivas este golgheterul echipei.

După ce au renunţat momentan la Găman, campionii s-au orientat către Gabi Tamaş, jucător exclus din lotul Stelei de Mirel Rădoi, în debutul acestui sezon. Fundaşul va ajunge în cantonamentul Stelei din Antalya.

23 de meciuri şi 2 goluri. Acestea sunt cifrele lui Valerică Găman în acest sezon
1,8 milioane de euro este cota de piaţă a fundaşului, conform transfermarkt.de

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/becali-a-dezvaluit-motivul-pentru-care-nu-a-ajuns-la-un-acord-cu-valerica-gaman-cati-bani-a-cerut-fundasul-astrei-15025357
15025357
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
CEL MAI DUR ATAC de până acum al lui Putin la adresa României. A spus-o pentru prima dată cu subiect şi predicat. ESTE O ŢINTĂ