EXCLUSIV | De ce nu are echipa 'Generaţiei de Aur' şanse la şefia FRF: "Asta e haiducie, îi spulberă!" Cine l-ar putea detrona pe Burleanu: "Dacă se implică Mircea Sandu..."

11 sep 2017 9073 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
EXCLUSIV | De ce nu are echipa 'Generaţiei de Aur' şanse la şefia FRF: "Asta e haiducie, îi spulberă!" Cine l-ar putea detrona pe Burleanu: "Dacă se implică Mircea Sandu..."

Adrian Porumboiu, fostul investitor de la FC Vaslui, este de părere că oamenii din "Generaţia de Aur" nu au nicio şansă de a-l detrona pe Răzvan Burleanu. Anul viitor vor avea loc alegeri pentru desemnarea unui nou preşedinte la FRF, însă este greu de crezut că actualul conducător de la Casa Fotbalului va fi învins, consideră Porumboiu.

În opinia fostului mare arbitru internaţional, echipa "Generaţiei de Aur" nu are deocamdată un plan bine pus la punct, nu are un candidat cert pentru postul de preşedinte al FRF şi nici nu s-a implicat serios într-o 'campanie electorală' prin care să-şi atragă voturi. Porumboiu consideră că şanse mai mari ar avea 'tabăra' formată din Mircea Sandu şi Ciprian Marica.

"Dacă se implică Mircea Sandu cu Marica, s-ar putea să aibă şanse. De partea cealaltă, 'Generaţia de Aur' nu cred că are nicio şansă. Dacă nu se axează pe un singur candidat, unul şi bun, îi spulberă Burleanu. Acum, ce vrem să spunem? Că Balaj face parte din 'Generaţia de Aur'? El e ok, dar ar putea fi bun ca preşedinte la Comisia Centrală a Arbitrilor. Îţi trebuie o campanie în care să fie prezentate toate elementele. Apoi, trebuie discutat cu electorii şi nu cred că îi smulge de la pieptul lui Burleanu. Unii vor 'ciolan-ciolan', alţii vor 'ciolan afumat'. Să spui că suntem mai mulţi, dar ne vom întâlni mai târziu? Păi, ce sunteţi cete? Asta e haiducie. Vii cu un om serios, îl pregăteşti bine pe acela, să fie om de fotbal şi apoi îl prezinţi publicului", a declarat Adrian Porumboiu la ProSport LIVE.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.