VIDEO | Incident incredibil! Şoferul unui BMW a tras maşina în faţa unui motociclist, iar apoi a vrut să-i aplice o corecţie fizică împreună cu prietenii săi! Motociclistul a luptat în galele K1 şi a făcut parte din trupele speciale

13 aug 2017 15283 afişări Comentează şi tu Diverse
VIDEO | Incident incredibil! Şoferul unui BMW a tras maşina în faţa unui motociclist, iar apoi a vrut să-i aplice o corecţie fizică împreună cu prietenii săi! Motociclistul a luptat în galele K1 şi a făcut parte din trupele speciale sursa foto: sursata.ro

Incident incredibil petrecut pe drumul ce leagă Curtea de Argeş de Piteşti. Trei cetăţeni de etnie romă au şicat în trafic un motociclist fără a şti cine este personajul care conducea motocicleta.

Şoferul autoturismului BMW a tras maşina în faţa motociclistului, iar aceasta a căzut şi şi-a rupt un deget. Cei trei au coborât apoi din maşină, înarmaţi cu bâte, în încercarea de a-i aplica o corecţie fizică motociclistului.

Cetăţenii de etnie romă au ajuns în scurt timp la spital pentru că motociclistul era George Fir, unul dintre cei mai respectaţi poliţişti din Argeş. Fir a lucrat pentru trupele speciale ale Poliţiei, mai exact pentru SPIR (Serviciul de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă), a luptat în Kosovo unde a fost bodyguardul unui judecător ce ancheta crimele din această regiune şi a luptat şi în galele K1.

Potrivit poliţiei locale, cei trei cetăţeni de etnie romă au mai şicant şi alte persoane în trafic. Acum, cei trei se vor alege cu dosare penale.
 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.