Scandal uriaş după lupta Mayweather - McGregor: ”Poliţiştii mi-au spus că îmi vor zbura creierii! Eram un om de culoare în locul nepotrivit”

6 sep 2017 4593 afişări Comentează şi tu Diverse
Scandal uriaş după lupta Mayweather - McGregor: ”Poliţiştii mi-au spus că îmi vor zbura creierii! Eram un om de culoare în locul nepotrivit”

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente sportive ale anului 2017, lupta dintre Floyd Mayweather şi Conor McGregor a făcut din Las Vegas un oraş chiar şi mai populat cu personalităţi decât este în mod normal polul cazinourilor din Statele Unite ale Americii. Pe lista celor care au avut bilete la meciul în care Mayweather l-a învins pe McGregor s-au numărat personalităţi din lumea de la Hollywood, cântăreţi de prim plan, dar şi nume importante din lumea sportului. În această ultimă categorie intră şi Michael Bennett, jucătorul de fotbal american al echipei Seattle Seahawks, cel care a fost protagonistul unui scandal care zguduie în acest moment nivelurile superioare ale poliţiei din Las Vegas.

Potrivit mărturiei lui Bennett, acesta a fost victima unui abuz cu tentă rasistă din partea unor ofişeri ai poliţiei din oraş imediat după ce a plecat de la meciul dintre Mayweather şi McGregor. Bennett spune că s-a întors către hotel după luptă şi a auzit focuri de armă în apropiere, motiv pentru a fugit în sensul opus căutând adăpost. ”Poliţia m-a extras dintr-un grup de oameni şi ofiţerii şi-au îndreptat armele către mine pentru nimic mai mult decât că eram un om de culoare în locul nepotrivit. Mi-au ordonat să mă culc la pământ şi mi-au spus că dacă mă mişc îmi vor zbura creierii”, susţine sportivul citat de TMZ. 

Potrivit sursei citate, totul s-a lămurit rapid şi Bennett a fost lăsat să plece, însă sportivul şi-a contactat avocaţii şi are de gând să acţioneze în instanţă poliţia din Las Vegas.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.