Atac fără precedent la adresa lui Becali: "Când tu eşti un nimeni... nu poţi să jigneşti legendele! Săracul... nu ştie fotbal". A jucat în Liga Campionilor şi acum ar putea evolua pentru CSA. "Sunt cel mai bun la 37 de ani"

19 apr 2017 28025 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
Atac fără precedent la adresa lui Becali: "Când tu eşti un nimeni... nu poţi să jigneşti legendele! Săracul... nu ştie fotbal". A jucat în Liga Campionilor şi acum ar putea evolua pentru CSA. "Sunt cel mai bun la 37 de ani"

Fiul lui Tudorel Stoica, fostul fotbalist Alin Stoica, a avut un atac dur la adresa lui Gigi Becali, pe care l-a acuzat că nu înţelege fenomenul în care pompează sume importante, în fiecare an.  

Alin Stoica l-a lovit frontal pe Becali şi i-a reproşat că FCSB este „jucăria” sa"Gigi a greşit, dar pentru el nu contează, el crede că fotbalul e un fel de jucărie, jucăria lui, să apară pe la televizor, să vorbească. Gigi, săracul, dacă-l pui sa facă cinci pe picior, îşi rupe genunchiul. Face ruptură de ligamente, că nu ştie săracul fenomenul fotbal, el îşi dă cu părerea aşa, că dă el, schimbă el.

Aici a greşit Gigi, că nu trebuia să jignească legendele, pe care le ştie toată lumea, nu numai în România. Tot zice el că-i credincios, nu cred că-i chiar atât de credincios, când eşti credincios nu începi să jigneşti, nu începi să vorbeşti de ăla. Nu poţi să jigneşti legendele, când tu nu eşti nimeni, practic", a declarat Alin Stoica pentru ProTV.

După ce Becali a pierdut marca Steaua şi CSA îşi va înscrie echipa în Liga 4 sau Liga 5 din sezonul următor, Alin Stoica ar fi de acord să evolueze pentru echipa susţinută de tatăl său, Tudorel Stoica: "La 37 de ani, chiar le-am spus şi celor din Belgia, joc şi nu că joc, sunt cel mai bun. Am crescut alături de aceşti mari fotbalişti, de aceste mari legende... Mergeam în cantonamente, mergeam la antrenamente, mă mai jucam cu ei. Eu am mai jucat cu ei pe la minifotbal, mi-ar face plăcere după ce am crescut cu ei, să şi joc cu ei". 

Ironia lui Alin Stoica a continuat, iar de data aceasta fostul fotbalist s-a legat de numele pe care Becali i l-a dat echipei pe care o finanţează, după ce a pierdut în instanţă dreptul de a folosi marca Steaua: "FC Star sau cum îi cheamă? Viva, Ciao, că au nume de revistă, acum văd. Cum îi cheamă?! FC Star Bucureşti? FC Ciao le spunea mai bine. Şi la FCSB e presiune? Că, uite, acum joacă să câştige titlul şi văd că-s nervoşi, agitaţi"

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.