LIVE BLOG Ultima zi de transferuri! OFICIAL Ozil, al doilea cel mai scump transfer din istorie în Premier League! Manchester United l-a luat pe Fellaini

LIVE BLOG Ultima zi de transferuri! OFICIAL Ozil, al doilea cel mai scump transfer din istorie în Premier League! Manchester United l-a luat pe Fellaini
  • Publicat:
  • Actualizat:

Azi e ultima zi de transferuri în Europa, iar cluburile mari care nu și-au întărit însă suficient loturile sunt gata să arunce cu bani pentru a deveni și mai puternice. ProSport vă ține la curent cu cele mai importante mutări din această zi, care se anunță una nebună, ziariștii englezi spunând că poate fi o zi în care se pot transfera jucători de sute de milioane de euro. 

Perioada de transferuri s-a închis marți, 3 septembrie, la ora 01:00 (ora României).

 


TRANSFER REALIZAT 01:56 Everton s-a repliat rapid după pierderea lui Marouane Fellaini, transferat la Manchester United, și l-a adus pe mijlocașul James McCarthy (22 de ani). Internaționalul irlandez a fost elevul lui Martinez la Wigan și vine pe Goodison pentru 13 milioane de lire sterline. Pe site-ul oficial al lui Everton a fost oficializat și împrumutul lui Gareth Barry de la Manchester City la Everton.


TRANSFER REALIZAT 01:46 Odată cu venirea lui Romelu Lukaku, Everton a renunțat la serviciile lui Victor Anichebe. Atacantul ajunge astfel la WBA pentru 5 milioane de euro.

TRANSFER REALIZAT 01:37: Niko Kranjcar (29 de ani) va juca sezonul acesta la QPR. Mijlocașul lui Dinamo Kiev a fost împrumutat de ucraineni pentru un sezon. 


CONFIRMAT 01:23 Mai multe surse din Anglia și Spania confirmă împrumutul lui Fabio Coentrao, fundașul stânga al lui Real Madrid, la Manchester United, pentru un sezon.


CONFIRMAT 01:18 Romelu Lukaku a confirmat pe contul personal de Twitter că a semnat cu Everton pentru un sezon. Belgianul merge pe Goodison sub formă de împrumut de la Chelsea. 


ZVON 01:07: Daily Mail anunță că transferul lui Fellaini la United s-a făcut în ultimele minute pentru suma de 33 de milioane de euro!


ZVON 01:04: Postul de radio Cadena Ser a anunțat că transferul lui Fabio Coentrao la Manchester United a picat din cauza lipsei de timp.


ZVON 01:01: McCarthy a ajuns la cantonamentul lui Everton. Se mai poate realiza transferul sau înțelegerea deja a fost parafată?


OFICIAL 01:00: Niciun transfer nu se mai poate face din acest moment! Deadlineul a trecut!


CONFIRMAT 00:56: Patronul lui Wigan, Dave Whelan, a confirmat că echipa din Championship a acceptat o ofertă de 12 milioane de euro de la Everton pentru mijlocașul James McCarthy. 


ZVON 00:55: HALUCINANT! Se pare că cei trei emisari ai lui Manchester United care au negociat pentru Herrera erau, de fapt, niște impostori, Informația a fost furnizată de jurnalistul spaniol Guillem Ballague.


ZVON 00:54: Everton l-ar fi împrumutat pentru un sezon și pe Gareth Barry de la Manchester City, conform Daily Mirror.


ZVON 00:52: Sky Sports anunță că James McCarthy ar putea deveni jucătorul lui Everton, „caramelele” ajungând la un acord cu Wigan pentru suma de 12 milioane de euro.


UPDATE 00:50: Au mai rămas zece minute din perioada de transferuri!


ZVON 00:46: Se pare că Arsenal nu se oprește, iar „tunarii” sunt aproape să îl împrumute și pe Demba Ba de la Chelsea, care susține un control medical la această oră. Informația e furnizată de France Football.


ZVON 00:37: Mijlocașul lui Manchester City, Gareth Barry, a ajuns la baza de pregătire a lui Everton. Se vorbește despre împrumutul său pentru acest sezon.


TRANSFER REALIZAT 00:32: Și Arsenal a oficializat, pe contul de Twitter, transferul lui Mesut Ozil.


ZVON 00:30: Mass-media italiană, prin jurnalistul Tancredi Palmeri, a anunțat că Juan Mata ar putea pleca la PSG contra sumei de 30 de milioane de euro, neintrând în planurile lui Mourinho. Perioada de transferuri se încheie în 29 de minute!


TRANSFER REALIZAT 00:23: Mesut Ozil e noul jucător al lui Arsenal! Mutarea a fost confirmată chiar de jucător, la postul Sky Germania. „Vreau să-mi ajut echipa să câștige titluri”, a fost prima declarație a mijlocașului neamț.


ZVON 00:18: Arsenal l-a luat pe Ozil, care va deveni al doilea cel mai scump transfer din istoria Premier League, 50 de milioane de euro. Pe primul loc e Fernando Torres, cu 60 de milioane!


TRANSFER REALIZAT 00:17: Marseille a anunțat că l-a transferat pe mijlocașul central Mario Lemina de la Lorient pentru 11 milioane de euro!


ZVON 00:15: Tatăl lui Mesut Ozil, Mustafa, a confirmat pentru Die Welt că fiul său va semna cu Arsenal.


ÎMPRUMUT REALIZAT 00:10: Espanyol a anunțat pe contul oficial de Twitter că l-a împrumutat pe Gabriel Torje de la Udinese. ProSport a anunțat în exclusivitate că mijlocașul român va merge în Catalunya.


ZVON 00:06: Transferul lui Ander Herrera la Manchester United a picat! Informația e furnizată de jurnalistul Guillem Ballague, care anunță și că „diavolii” îl vor transfera pe Fellaini.


ÎMPRUMUT REALIZAT 00:03: Fabio Borini, atacantul lui Liverpool, a fost împrumutat pentru un sezon la Sunderland, unde va evolua sub comanda lui Paolo di Canio.


OFICIAL 00:01: Pentru Premier League, Ligue 1 și Primera au mai rămas 59 de minute!


OFICIAL 00:00: Perioada de transferuri s-a închis deja în Italia!


ZVON 23:57: Canal+ anunță că Liga Profesionistă de fotbal din Spania a primit documentele privind transferul lui Mesut Ozil la Arsenal!


ZVON 23:51: Ziarul danez Ekstra Bladet a anunțat că Arsenal îl va lăsa pe Nicklas Bendtner să se transfere la Crystal Palace în această seară.


ÎMPRUMUT REALIZAT 23:49: Viitoarea adversară a Pandurilor din grupele Europa League, Pacos Ferreira, a anunțat că a perfectat împrumutul lui Bebe, atacant de la Manchester United.


ZVON 23:45: Romelu Lukaku este încă în Belgia, în cantonament cu echipa națională. Nu se știe deocamdată viitoarea destinație a belgianului, care pare decis să revină la WBA.


TRANSFER REALIZAT 23:43: Marseille a reușit să îl transfere pe atacantul Florian Thauvin (20 de ani) de la Lille pentru 15 milioane de euro!


ZVON 23:37: Romelu Lukaku a ales să plece de la Chelsea și se va întoarce la West Bromich Albion, formație la care a evoluat și sezonul trecut, tot sub formă de împrumut. Belgianul a refuzat oferta celor de la Everton și va juca încă un an sub comanda lui Steve Clarke.


TRANSFER REALIZAT 23:27: Atletico Madrid a oficializat transferul lui Toby Alderweireld (24 de ani), de la Ajax Amsterdam, spaniloii plătind 7 milioane de euro pentru fundașul central, intenațional al Belgiei. Totodată, gruparea din capitala Spaniei l-a cumpărat și pe Joshua Guilavogui (22 de ani), de la Saint Etienne, cu 10 milioane de euro. 


ZVON 22:59: Benoit Assou-Ekoto a părăsit în această seară White Hart Lane. Fundașul stânga a confirmat pe contul personal de Twitter că va fi împrumutat la QPR

ZVON 22:37: Oferta lui Tottenham pentru Fernando Torres a fost refuzată rapid de Chelsea. În același timp, Real Madrid nu a acceptat cele 40 de milioane de euro oferite de Manchester United pentru Khedira


ZVON 22:32:  Tottenham plănuiește să-l aducă pe White Hart Lane în ultmele momente ale perioadei de transferuri pe Fernando Torres, pentru care a oferit 15 milioane de euro plus Adebayor. De la Chelsea ar putea pleca în această seară și Demba Ba, dar și Romelu Lukaku, ultimul sub formă de împrumut la Everton.


ZVON 22:21: După ce l-a ratat pe Ander Herrera și negociază intens cu Everton pentru Marouna Fellaini, Manchester United a făcut o ofertă de ultim moment. Conform jurnalistului italian Tancredi Palmeri, Moyes și-l dorește pe Sami Khedira, iar „diavolii” sunt dispuși să plătească 40 de milioane de euro celor de la Real Madrid.  


ZVON 22:17: Jerome Boateng i-a urat succes echiperului său din naționala Germaniei, Mesut Ozil, în perioada pe care acesta o va petrece pe Emirates.


ZVON 22:03: Odată cu ratarea transferului lui Anders Herrera de la Athletic Bilbao, Manchester United este foarte aproape de a obține semnăturii lui Marouane Fellaini. Belgianul s-ar fi întâlnit cu antrenorul lui Everton, Roberto Martinez, și ar fi cerut transferul pe Old Trafford.

Manchester United a renunțat la Herrea din cauza taxelor pe care ar fi trebuit să le plătească și care ar fi dus suma totală de transfer la 42 de milioane de euro.


CONFIRMAT 21:55: Interpol a emis mandat de arestare pe numele patronului lui Anji Mahacikala, Suleiman Kerimov, pentru că ar fi înșelat statul bielorus cu câteva zeci de milioane de euro. Așa se explică plecările lui Eto’o, Denisov, Kokorin și Samba.


ZVON 21:53: Marouane Fellaini a plecat de la baza de pregătire a lui Everton. Să fie oare acesta un semn al ratării transferului?


ZVON 21:52: Manchester United n-ar fi plătit clauza de reziliere a lui Ander Herrera, din cauza unor probleme birocratice. Conform ziarului As, transferul spaniolului ar putea pica!


🙂 21:51: Șefii lui West Bromiwch i-au oferit un sandwich reporterului de la Sky Sports aflat la baza de pregătire a clubului. Jurnaliștii mai trebuie și să mănânce.


ZVON 21:48: Agentul lui Demba Ba a anunțat că Chelsea a primit oferte de împrumut de la Arsenal sau Spurs, însă senegalezul ar fi acceptat o ofertă de la un alt club din Premier League.


ZVON 21:31: Everton e interesată de împrumuturile lui Demba Ba de la Arsenal sau Romelu Lukaku de la Chelsea. Știrea a fost publicată de tabloidul „The Sun”.


CONFIRMAT 21:25: Luis Suarez a confirmat pentru presa engleză că va continua să joace la Liverpool!

21


ZVON 21:23: Manchester United a făcut o ofertă oficială pentru fundașul stânga al lui Real Madrid, Fabio Coentrao. Mutarea a fost confirmată de Peter O’Sullivan, reporter la site-ul oficial al „diavolilor”.


ZVON 21:11: Deși trebuia să se afle în cantonamentul naționalei Belgiei, Marouane Fellaini a ajuns la cantonamentul lui Everton, acolo unde și-ar putea negocia plecarea la Manchester United.


ZVON 21:07: Trei emisari ai lui Manchester United se află în sediul Ligii Profesioniste de fotbal din Spania, acolo unde perfectează transferul lui Ander Herrera, conform ziaristului Abel Romera, de la ziarul „As”.


ÎMPRUMUT REALIZAT 20:56: Adrian Stoian a fost împrumutat de la Chievo la Genoa pentru acest sezon.


ZVON 20:31: În Spania se vorbește despre un împrumut al lui Raul Rusescu  la Racing Santander, club care joacă acum în liga a treia spaniolă. Românul, care nu e dorit de Unai Emery, nu a fost convocat pentru ultimele meciuri și „beneficiază” de împrumutul lui Cerișev de la Real Madrid Castilla.


ÎMPRUMUT REALIZAT 20:25: Arsenal a oficializat împrumutul portarului Emiliano Viviano de la Palermo. „Tunarii” plătesc un milion de euro și au opțiune de cumpărare la finalul sezonului de 6 milioane.


TRANSFER REALIZAT 20:18: Aston Villa l-a luat pe Libor Kozak, atacant de la Lazio Roma. Cehul de 24 de ani i-a costat pe englezi 8,5 milioane de euro.


ZVON 20:15: Conform surselor ProSport, Gabriel Torje e foarte aproape să meargă împrumut pentru un an la Espanyol Barcelona.


ZVON 19:48: Conform jurnalistului Gianluca di Marzio de la Sky Sports Italia, Tottenham a făcut o ofertă de 8,5 milioane euro pentru fundașul central argentinian Nicolas Spolli (30 de ani) de la Catania. Probleme pentru Vlad Chiricheș?


TRANSFER REALIZAT 19:27: Lorenzo Melgarejo s-a înțeles cu Kuban Krasnodar și se va transfera la echipa lui Dorinel Munteanu. Paraguayanul de 22 de ani a evoluat 66 de minute în finala din sezonul trecut al Europa League.


ZVON 19:22: Directorul tehnic al lui Chievo, Giovanni Sartori, a confirmat pentru pianetagenoa1983.it că clubul din Verona negociază cu Genoa împrumutul lui Adrian Stoian


ZVON 19:19: Conform presei spaniole, Torje ar putea fi aproape de un transfer la Espanyol, club care l-ar achiziționa de la Udinese. Șansele ca mutarea să se realizeze sunt, însă, mici.


TRANSFER REALIZAT 19:04: VfB Stuttgart a anunțat că l-a transferat pe fundașul tunisian Karim Haggui de la Hannover pentru un contract de doi ani.


TRANSFER REALIZAT 18:56: Peter Odemwingie este noul jucător al lui Cardiff, după ce galezii au plătit patru milioane de euro lui WBA în schimbul nigerianului.


ZVON 18:46: Adam Pinter, mijlocașul naționalei Ungariei, care și-a reziliat contractul cu Zaragoza, va semna azi cu Tom Tomsk. Pinter e anunțat titular în meciul de pe 6 septembrie de pe „Arena Națională”.


ZVON 18:35: Mesut Ozil va semna cu Arsenal pentru cinci ani, iar suma de transfer se va ridica la 48 de milioane de euro. Jucătorul va încasa un salariu de 7,5 milioane de euro pe an.


 

ZVON 18:20: Federația belgiană a anunțat că îi va acorda o zi în plus lui Marouane Fellaini până ca acesta să ajungă la echipa națională.


ZVON 17:50: Conform ziarului „As”, Ander Herrera va accepta o micșorare de salariu de un milion de euro, de la patru milioane la trei milioane, pentru a semna cu Manchester United.


ZVON 17:46: E aproape sigur! Transferul lui Ozil la Arsenal e ca și făcut, iar Nike, firma care produce echipamentul „tunarilor”, a început să producă tricouri cu numele germanului și cu numărul 11.


TRANSFER REALIZAT 17:43: A apărut deja site-ul care calculează deja cât a câștigat Gareth Bale (http://whatbaleearns.co.uk). Până acum, galezul a câștigat de la Real în jur de 11.000 de euro, cu care poate să-și cumpere cutii de fasole pe toată viața sau o mașină la mâna a doua. Suma câștigată de jucător este actualizată în timp real.


ZVON 17:33: Marseille este aproape de a perfecta transferul mijlocașului Florian Thauvin (20 de ani, Lille) pentru 15 milioane de euro. Jucătorul a trecut examenul medical și va semna un contract pe 5 ani cu OM.


TRANSFER REALIZAT 17:30: Au apărut și primele fotografii cu Gareth Bale în tricoul lui Real Madrid. Galezul de 24 de ani a jonglat cu balonul pe terenul lui „Santiago Bernabeu” și a trimis și câteva mingi în tribune pentru fanii madrileni.

TRANSFER REALIZAT 16:46: Conform postului oficial de televiziune al lui Real Madrid, transferul lui Bale a costat 91 de milioane de euro. În Spania se vorbește că madrilenii ar dori să păstreze astfel titlul de cel mai scump transfer din istorie pentru Cristiano Ronaldo (94 de milioane).


ZVONURI 16:43: E clar că Everton se va despărți de Marouane Fellaini, care e foarte aproape să ajungă la Manchester United. Conform presei engleze, echipa din Liverpool negociază cu Wigan pentru transferul lui James McCarthy de la Wigan, pentru împrumutul lui Gareth Barry de la Manchester City și pentru transferul lui Fernando de la Porto.


ZVON 16:41: Sky Sports anunță că Nicklas Bendtner a fost văzut la baza de pregătire a lui Crystal Palace, sugerând transferul danezului la nou- promovata londoneză.


ZVON 15:11: Sky Sports Italia anunță că mijlocașul Adrian Stoian va fi cedat de Chievo la Genoa. Tratativele sunt avansate, iar mutarea se va realiza în câteva ore.


TRANSFER REALIZAT 15:09: În timp ce 40.000 de oameni s-au îngrămădit să-l vadă pe Bale în tricoul Realului, Kaka a fost prezentat din nou de Milan azi.


TRANSFER REALIZAT 15:08: Sunderland l-a transferat pe fostul fundaș stânga al lui Liverpool, Andrea Dossena. Jucătorul lui Napoli a fost dorit și de Torino.


ZVON 14:40: Arsenal face totul pentru a-l transfera pe Ozil, iar echipa londoneză l-a angajat pe doctorul Hans-Wilhelm Muller-Wohfahrt pentru a efectua controlul medical chiar la baza naționalei Germaniei.


ZVON 14:31: La prezentarea lui Bale, fanii Realului au strigat „Ozil no se vende”, adică „Nu-l vindeți pe Ozil”. Se vorbește tot mai des despre transferul germanului la Arsenal.


TRANSFER REALIZAT 14:29: Bale a vorbit atât în spaniolă, cât și în engleză la prezentarea oficială. „Sunt fericit și onorat că am semnat cu un club precum Real”, a spus galezul. El a primit numărul 11.


TRANSFER REALIZAT 14:27: Probleme pentru Rusescu? Sevilla a anunțat că l-a împrumutat pentru un an pe Denis Cerișev, atacant de la echipa a doua a lui Real Madrid.


TRANSFER REALIZAT 14:23: „Bale a fost cel mai bun jucător din Premier League în sezonul trecut”, a spus Florentino Perez. Galezul râde pe podium.


TRANSFER REALIZAT 14:10: Gareth Bale a semnat contractul cu Real Madrid, pe o durată de șase ani, în urma căruia va primi un salariul anual de zece milioane de euro.


ZVON 14:05: Tabloidul „The Sun” anunță că Arsenal îl va împrumuta și pe portarul Emiliano Viviano de la Palermo.


TRANSFER REALIZAT 13:59: Lui Bale i-a fost dedicată prima pagină din „Marca” de azi, care i-a înmânat un tablou de bun-venit.
 

TRANSFER REALIZAT 13:51: Adrian Mutu are un nou coleg! Vine din liga a cincea italiană și a fost cumpărat de Juventus și împrumutat la Ajaccio. Mbaye Diagne este un atacant de 22 de ani și se va bate cu „Briliantul” pentru un post de titular în echipa corsicană.


 

ÎMPRUMUT REALIZAT 13:48: Site-ul lui Liverpool a confirmat oficial împrumutul lui Victor Moses pentru acest an. „Sunt încântat că am ajuns de la Chelsea la un club mare ca Liverpool”, a spus nigerianul.


TRANSFER REALIZAT 13:35: Bănel Nicoliță a fost împrumutat de St. Etienne la Nantes pentru următorul sezon.
 


ZVON 13:33: Ziaristul John Cross, de la publicația „Daily Mirror” a anunțat pe Twitter că transferul lui Ozil la Arsenal este ca și făcut. Cluburile s-au înțeles pentru suma de 50 de milioane de euro. Cu câteva ore înainte de închiderea perioadei de transferuri, Arsene Wenger începe să cumpere! 🙂


TRANSFER REALIZAT 13:31: Kaka s-a reîntors la AC Milan după patru sezoane petrecute la Real Madrid. Mijlocașul brazilian va veni pe gratis și a semnat azi-noapte la ora 04:00, ora României, un contract pe două sezoane cu echipa de pe „San Siro”. Kaka speră să prindă Mondialul din Brazilia cu această mutare. „Toți îl așteptăm pe Kaka să se întoarcă”, a declarat penultimul transferat la Milan în această, Alessandro Matri, venit de la Juventus pe 12 milioane de euro.

 

Adrian Costeiu / Redactor
Costin Ștucan / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul…
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
Moment ISTORIC în România. Intră în vigoare oficial pe 31 martie: Vom avea drepturi depline
Moment ISTORIC în România. Intră în vigoare oficial pe 31 martie: Vom avea drepturi depline
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului:
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu pot să-l privesc în ochi"
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup