LIVE BLOG | Patru giganți, zero goluri. Liverpool – Bayern și Lyon – Barcelona s-au terminat cu același scor, 0-0

LIVE BLOG | Patru giganți, zero goluri. Liverpool - Bayern și Lyon - Barcelona s-au terminat cu același scor, 0-0
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Bayern și Liverpool nu s-au mai întâlnit într-o competiție oficială din 2001, când cormoranii au câștigat Supercupa Europei după un meci cu bavarezii, încheiat cu scorul de 3-2.
  • Barcelona și Lyon s-au întâlnit ultima oară tot în optimile Ligii Campionilor, iar catalanii au mers mai departe cu 6-3 la general.

Liverpool – Bayern München 0-0
Stadion: Anfield
Arbitru: Gianluca Rocchi. Asistenți: Filipo Meli și Matteo Passeri (Italia)

â–ºLiverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson – Wijnaldum, Hendersons (cpt.), N. Keita (Milner 76) – Salah, Firmino (Origi 76), Mane
Rezerve: Mignolet – Sturridge, Moreno, Lallana, Shaqiri
Antrenor: Jürgen Klopp

â–ºBayern: Neuer (cpt.) – Kimmichs, Süle, Hummels, Alaba – T. Alcantara, J. Martinez, J. Rodriguez (R. Sanches 88) – Gnabry (Rafiinha 90+1), Lewandowski, K. Coman (Ribery 81)
Rezerve: Ulreich – Davies, Mai, Shabani
Antrenor: Niko KovaÍ

â–ºMinutul 90+4 Fluier final. Liverpool a fost mai periculoasă și după pauză, dar n-a reușit să înscrie. Ne așteaptă un retur și mai disputat la München.

â–ºMinutul 54 Bayern scapă. Robertson a fost lansat de Keita, în urma duelului cu Neuer mingea a ricoșat la Salah, iar Mane așteapta liber în fața porții goale. Salah nu și-a calculat bine pașii și nu a reușit să-i trimită lui Mane. Rămâne 0-0

â–ºMinutul 46 S-a reluat jocul. Nu s-au efectuat schimbări la pauză.

â–ºMinutul 45+1 Pauză. Bayern a început mai bine, dar Liverpool a preluat controlul partidei în a doua parte a reprizei. Gazdele puteau trece în avantaj, dacă ar fi avut mai multă inspirație la finalizare.

â–ºMinutul 37 Pe aici nu se trece. Gnabry a șutat în cros, dar Alisson a respins în afara terenului, fără mari probleme.

â–ºMinutul 33 Șansă mare pentru Liverpool. Kimmich a deviat până la 11 metri, Mane a rămas singur cu Neuer, dar cu spatele la poartă. Senegalezul a reluat din întoarcere, însă a trimis pe lângă poartă, spre dezamăgirea suporterilor. Poziția era una ideală, dar Mane s-a grăbit.

â–ºMinutul 27 Primul cartonaș galben. Kimmich l-a faultat din spate pe Mane, iar Gianluca Rocchi l-a avertizat. Kimmich va fi suspendat pentru retur.

â–ºMinutul 24 Puțin pe lângă. Alexander-Arnold trimite la bara a doua, Alaba lasă mingea să treacă, iar Salah vine lansat și reia cu capul. Mingea a trecut milmetric pe lângă poarta lui Neuer.

â–ºMinutul 17 Ocazie mare pentru Coman.  Kingsley a primit în interiorul careului, a încercat să înscrie cu un șut puternic sub transversală, dar a reluat în plasa laterală. Liverpool scapă din nou.

â–ºMinutul 16 Replica gazdelor. Mane a scăpat în stânga, dar în loc să-i paseze lui Robertson, a preferat să șuteze la colțul scurt. Mingea a trecut la o palmă de poarta adversă, Neuer a urmărit cu privirea șutul lui Mane.

â–ºMinutul 12 Prima fază periculoasă. Alisson îl salvează pe Klopp, cu multă șansă. Kimmich a centrat în fața porții, Matip a deviat, dar portarul brazilian s-a aflat pe direcția balonului. Alisson a respins, astfel că tabela rămâne intactă. Matip a respins din fața lui Lewandowski, dar a fost la un pas de autogol.

â–ºMinutul 1 Start pe Anfield. Suporterii lui Liverpool au acoperit imnul Ligii Campionilor, cu celebrul „You’ll Never Walk Alone”.


â–º21:53 Selfie. Suspendat, Thomas Müller are timp să se pozeze cu suporterii.


â–º21:53 Pe ultima sută. În mai puțin de zece minute va începe blockbusterul Liverpool – Bayern. Pronosticuri?


â–º21:42 Duelul giganților. Liverpool și Bayern au câștigat de câte cinci ori Liga Campionilor / Cupa Campionilor Europeni. Real Madrid conduce la acest capitol, cu 12 trofee, iar Milan se află pe locul secund, cu șapte trofee.


â–º21:20 Avem echipele de start. Klopp îl trimite pe Fabinho în centrul apărării, lângă Matip, Van Dijk fiind suspendat. Firmino nu s-a putut antrena ieri, acuzând o răceală, dar și-a revenit și este titular. De partea cealaltă, KovaÍ are o bancă destul de subțire, Ribery fiind singurul nume care ar putea aduce un plus în partea secundă, având în vedere ce atmosferă va fi pe Anfield.


Olympique Lyon – Barcelona 0-0
Stadion:
Stade de Lyon
Arbitru: Cüneyt Çakñr. Asistenți: Bahattin Duran și Tarik Ongun (Turcia)

â–ºLyon: A. Lopes – Duboiss, Marcelo (cpt.), Denayer, F. Mendy – Ndombele (Cheikh 84), Aouars – B. Traore (Tousart 69), M. Depay, Terrier (M. Cornet 76) – M. Dembele
Rezerve: Gorgelin – Marcal, Tete, Solet
Antrenor: Bruno Génésio

â–ºBarcelona: Ter Stegen – N. Semedos, Pique, Lenglet, J. Alba – S. Robertos (A. Vidal 81), S. Busquets, Rakitic – Messi, Suarez, O. Dembele (Coutinho 68)
Rezerve: Iñaki Peña – Malcom, Murillo, Umtiti, Aleñá
Antrenor: Ernesto Valverde

â–ºMinutul 90+3 Fluier final. Lyon s-a ridicat la nivelul Barcelonei, iar totul se va decide în retur.

â–ºMinutul 70 Ocazie mare pentru Suarez. Jordi Alba l-a găsit pe Suarez la 11 metri, dar atacantul oaspeților a alunecat în momentul șutului, astfel că a trimis pe lângă poartă, dintr-o poziție ideală.

â–ºMinutul 54 Depay, la un palmă de gol. Vedeta gazdelor a șutat din prima, de la 16 metri, dar balonul nu s-a oprit în plasa laterală, așa cum a și-a dorit olandezul. A imprimat prea mult efect, iar șutul s-a scurs în afara terenului.

â–ºMinutul 46 S-a reluat jocul. Nu s-au efectuat schimbări la pauză.

â–ºMinutul 45+1 Pauză. Terrier și Ousmane Dembele au fost cei mai periculoși jucători în prima parte.

â–ºMinutul 19 La un pas de 1-0. Ousmane Dembele a trecut ușor de doi adversari, a scăpat singur cu Lopes, dar portughezul i-a închis perfect unghiul. Dembele l-a luat la țintă, astfel că scorul rămâne 0-0.

â–ºMinutul 9 Bară! Terrier a zguduit transversala porții apărate de Ter Stegen. Șeptarul gazdelor a primit la 18 metri, a trimis puternic la vinclu, dar Ter Stegen a deviat cu vârful degetelor. Catalanii scapă cu basma curată.

â–ºMinutul 3 Primul cartonaș galben al zilei. Aouar a fost avertizat după un fault comis la marginea careului.

â–ºMinutul 1 Start la Lyon. Suporterii francezilor au prezentat o scenografie spectaculoasă înainte de fluierul lui Çakñr.

 


â–º21:44 Gest superb. Joyce e ținută la pat, de o boală grea, dar va fi alături de jucători pe toată durata serii. Prin intermediul unui monitor pus la dispoziție de fundația clubului FC Barcelona, Joyce va fi alături de jucători la vestiare, la încălzire, iar după ora 22:00 va urmări meciul de pe margine, chiar dacă în tot acest timp se află în spital.


â–º21:20 Avem echipele de start. La Lyon nu sunt surprize în ceea ce privește garniturile de start. Valverde are pe bancă fotbaliști care oricând își pot pune amprenta în joc, cum ar fi Malcom, Vidal sau Coutinho. Umtiti se reface în continuare după accidentarea la genunchi, astfel că și azi e doar rezervă. Rămâne de văzut care Dembele va fi mai periculos: Moussa, de la Lyon, sau Ousmane, de la Barcelona.


Liverpool – Bayern

Echipele probabile:

  • Liverpool: Allison – Milner, Matip, Fabinho, Robertson, Wijnaldum, Keita, Henderson, Salah, Shaqiri, Mane
  • Bayern: Neuer – Kimmich, Sule, Hummels, Alaba, Thiago, James, Goretzka, Gnabry, Coman, Lewandowski

Liverpool va primi vizita celor de la Bayern Munchen, echipa care a diminuat avansul Borussiei Dortmund în fruntea campionatului și a ajuns la doar trei puncte în spatele echipei lui Lucien Favre. De partea cealaltă, cormoranii au pierdut folotiul de lider din Premier League în favoarea lui Manchester City, care are un golaveraj superior. Jurgen Klopp se va duela, astfel, cu echipa pe care a întâlnit-o în finala Ligii Campionilor din 2013, pe Wembley, pe vremea când acesta era antrenorul Borussiei Dortmund. Atunci, bavarezii s-au impus cu 2-1 și și-au trecut în palmares al cincilea trofeu de acest gen.

Lyon – Barcelona

Echipele probabile:

  • Lyon: Lopes – Marcal, Marcelo, Denayer; Mendy, Aouar, Ndombele, Tete; Depay, Dembele, Cornet
  • Barcelona: Ter Stegen – Semedo, Pique, Lenglet, Alba; Busquets, Vidal, Rakitic; Dembele, L Suarez, Messi

Neînvinsă într-o grupă cu Manchester City, Șahtior și Hoffenheim, Lyon are un examen dificil în optimile Ligii Campionilor, împotriva Barcelonei. Formția antrenată de Ernesto Valverde a terminat cu 14 puncte grupa B, cu Tottenham, Inter și PSV, la șase puncte distanță de locul doi, ocupat de englezi. Catalanii merge bine și în campionat, fiind pe primul loc, la șapte puncte în fața lui Atletico Madrid. De partea cealaltă, francezii sunt singuri care au reușit să o invingă pe PSG în Ligue 1, în acest sezon, scor 2-1.

Rezultatele înregistrate săptămâna trecută:

  • Manchester United – PSG 0-2
  • Tottenham – Dortmund 3-0
  • AS Roma – FC Porto 2-1
  • Ajax – Real Madrid 1-2
Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
A murit la câteva ore după ce a jucat în prima ligă: ”Durere mare”
A murit la câteva ore după ce a jucat în prima ligă: ”Durere mare”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Ce a scris presa din Olanda după evoluția lui Radu Drăgușin, înlocuitorul lui Micky van de Ven, din eșecul lui Tottenham
Ce a scris presa din Olanda după evoluția lui Radu Drăgușin, înlocuitorul lui Micky van de Ven, din eșecul lui…
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
Se poate reține PERMISUL PE NEDREPT. Este obligatoriu ca șoferii din ROMÂNIA să știe acest lucru
Se poate reține PERMISUL PE NEDREPT. Este obligatoriu ca șoferii din ROMÂNIA să știe acest lucru
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după 24 de ore de la…
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce a intervenit Irina Fodor: „Știe ce are de făcut!”
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce…