Liga Campionilor | Spectacol în Ucraina: Șahtior – Real 3-4! Zlatan, primit ca un rege la revenirea în Malmo. Toate rezultatele și clasamentele grupelor: nouă echipe s-au calificat matematic

Liga Campionilor | Spectacol în Ucraina: Șahtior - Real 3-4! Zlatan, primit ca un rege la revenirea în Malmo. Toate rezultatele și clasamentele grupelor: nouă echipe s-au calificat matematic
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Nouă echipe: Real Madrid, PSG, Atletico Madrid, Benfica, Juventus, Manchester City, Barcelona și Zenit s-au calificat matematic în optimile Ligii Campionilor

Rezultatele etapei a 5-a a fazei grupelor și clasamentele grupelor:

Grupa A:
Șahtior – Real Madrid 3-4 (A. Teixeira pen. 74, 88, Dentinho 83 / Ronaldo 18, 70 Modric 50, Carvajal 52)
Malmo – PSG 0-5 (Rabiot 4, Di Maria 14, 68, Ibrahimovic 50, Lucas Moura 82)

Grupa B:
Manchester United – PSV  0-0
ȚSKA Moscova – Wolfsburg 0-2 (Schurrle 67, 88)

Grupa C:
Astana – Benfica 2-2 (Twumasi 19, Anicic 31 / Jimenez 41, 73)
Atletico Madrid – Galatasaray 2-0 (Griezzman 13, 65)

Grupa D:
Juventus – Manchester City 1-0 (Mandzukic 18)
Monchengladbach – Sevilla 4-2 (Stindl 29,83, F. Johnson 68, Raffael 78 / Vitolo 82, Banega pen. 90+1)

Grupa E:
BATE – Leverkusen 1-1 (Gordejchuk 2 / Mehmedi 68)
Barcelona – AS Roma 6-1  (Suarez 15, 45,  Messi 17, 60, Pique 56, Adriano 77 / Dzeko )

Grupa F:
Arsenal – Dinamo Zagreb 3-0 (Ozil 29, Alexis Sanchez 33, 69)
Bayern – Olympiakos 4-0 (Douglas Costa 8, Lewandowski 16, T. Muller 20, Coman 70)

Grupa G:
Porto – Dinamo Kiev 0-2 (Yarmolenko 35, Gonzalez 64)
Maccabi Tel-Aviv – Chelsea 0-4 (Cahill 21, Willian 73, Oscar 77, Baba Raman 90+1)

Grupa H:
Zenit – Valencia 2-0 (Shatov 15, Shatov 74)
Lyon- Gent 1-2(Ferri 8 / Milicevic 32, Coulibaly 90+5)

23:32 REMONTADA? Ceea ce părea o umilință s-a transformat rapid într-un spectacol total. Șahtior înscrie de trei ori contra Realului în ultimul sfert de oră și revine de la 0-4 la 3-4. Așa da, nea Mircea!


23:27 Manchester United mai ofer[ un meci foarte plictisitor. De data aceasta, echipa lui Van Gaal, care și-a făcut deja un renume de formație care primește gol foarte greu, dar care înscrie destul de rar, își plictisește spectatorii alături de olandezii la PSV. E 0-0 pe finalul meciului, iar imaginea de mai jos se potrivește perfect pentru a descrie sentimentul pe care îl au microbiștii care se uită la partidele diavolilor. În Ucraina, Dentinho face 2-4 și mai spală din rușine.


23:23 Golul înscris de Alex Teixeira ceva mai devreme e primul pe care Real Madrid îl încasează în această ediție a Ligii Campionilor. A fost nevoie de 417 minute pentru ca formația lui Rafa Benitez să permită adversarului să înscrie.  PSG continuă show-ul nestingherită: Lucas Moura face 5-0!


23:21 Șahtior marchează golul de onoare. O face vedeta Alex Teixeira, din penalty. Gladbach are 3-0 pe teren propriu cu Sevilla, ceea ce reprezintă o surpriză, cel puțin din punct de vedere al scorului.


23:13 SINCRON. E parcă o regulă: atunci când PSG marchează în poarta lui Malmo, nu trece mult și o face și Realul. Înscrie din nou Ronaldo, pentru a doua oară în această seară, iar scorul ia proporții: 0-4.


23:09 Malmo ratează un penalty prin Rosenborg, iar PSG înscrie imediat. Di Maria face dubla și duce scorul la 4-0 pentru francezi. În acest moment, suedezii au un golaveraj mai mult decât nedemn pentru o echipă de Liga Campionilor: 1-12!


22:58 Nea Mircea, prea mic pentru o echipă mare. Realul face rapid 3-0, prin Carvajal, care înscrie un gol superb. Madrilenii se dovedesc prea buni pentru Șahtior, chiar în condițiile în care vin după un 0-4 dezastruos în fața Barcei. Modric a marcat primul gol după mai bine de un an, Carvajal și-a trecut numele pe lista marcatorilor după mai bine de un an și jumătate. E o seară neagră pentru ucraineni, dar reușită pentru Ronaldo, care se poate lăuda cu un gol și două pase decisive.


22:51 IBRA! Superstarul suedez nu are milă de fosta echipă și marchează în minutul 50 al meciului cu Malmo. PSG are 3-0. Real face 2-0 cu Șahtiorul lui Mircea Lucescu, grație lui Modric. Situația nu e totuși dramatică pentru ucraineni: se califică în Europa League dacă Malmo nu obține cel puțin un egal în ultima etapă, când se deplasează pe Santiago Bernabeu.


22:31 Pauză, după 45 de minute cu mai puține goluri decât de obicei. Mai jos aveți ocazia de a vedea cum reacționează un oraș (Malmo) în momentul în care un idol (Zlatan Ibrahimovic) se întoarce acasă.


22:21 Fault și cartonaș galben pentru adversar, da?


22:12 Golul marcat de Ronaldo în minutul 18 al meciului cu Șahtior e al șaselea al portughezului în acest sezon de Liga Campionilor. Ronaldo a înscris mai mult decât au făcut-o alte 13 echipe participante în grupe și a bifat o nouă cifră rotundă: gol în 200 de meciuri oficiale pentru Real. La acest capitol, doar legendarii Santillana, cu 230, și Raul, cu 259, îl devansează.


22:03 START FALS PENTRU MIRCEA LUCESCU. Ronaldo deschide scorul în Ucraina, în minutul 18, după o fază creată de Modric și Bale. Veștile bune pentru antrenorul român vin din Suedia, unde PSG conduce deja cu 2-0 pe Malmo, adversara directă a Șahtiorului în lupta pentru calificarea în Europa League.


21:58 Fanii lui Manchester United nu-l uită pe cel care a fost George Best. În minutul 7 al meciului cu PSV, adică numărul pe care legendarul fotbalist l-a purtat, Old Trafford s-a aprins în memoria celui care murea pe 25 noiembrie 2005, acum fix 10 ani.


21:48 Au început meciurile. Ne-a intrat deja în obișnuință, așa că o să vă arătăm și în această seară cum se trăiește un meci de Ligă în Germania, pe stadionul Borussiei Monchengladbach. PSG e prima care marchează, prin Rabiot, încă din minutul 4.


21:41 Cinci echipe, PSG, United, Benfica, Atletico și Juventus, se pot califica matematic în faza următoare a competiției în această seară, în funcție de jocul rezultatelor.


21:35 Statistica e de partea lui Zlatan. În ultimele 10 meciuri jucate împotriva echipelor din Suedia, superstarul lui PSG a marcat de fiecare dată. De aceea, scenariul propus de el nu pare chiar atât de improbabil.


21:29 AȘTEPTAT ȘI AȘTEPTĂ‚RI. Zlatan revine la Malmo și a dezvăluit și care ar fi scenariul perfect pentru meciul din această seară, dintre echipa suedeză și PSG: să înscrie trei goluri, iar întreg stadionul să-i scandeze numele. Modest, am zice noi.


21:16 PANICĂ‚. Așa se fac controalele pe Vicente Calderon, înaintea meciului dintre Atletico și Galatasaray. E de înțeles, având în vedere cele întâmplate în ultima vreme în Europa.


21:08 Rămâne în picioare recordul Realului? Echipa lui Benitez e singura care, în patru meciuri de Ligă, nu a primit niciun gol. În această seară, pentru că madrilenii sunt deja calificați, în poartă intră Kiko Casilla în locul titularului Keylor Navas. 


20:50 S-au terminat primele două meciuri ale zilei, e timpul să ne îndreptăm atenția spre partidele de la ora 21:45. Nea Mircea joacă cu Real Madrid, Juventus și City se duelează la Torino,  Zlatan se întoarce acasă, la Malmo. Motive suficiente, deci, să nu ratăm niciun minut. Mai jos, echipele de start.

Șahtior: Pyatov – Kobin, Ordets, Rakitskiy, Azevedo – Fred, Stepanenko – Marlos, Teixeira, Bernard – Gladkiy
Real Madrid: Casilla – Carvajal, Pepe, Varane, Nacho – Casemiro, Modric, Kovacic – Isco, Ronaldo, Bale

Malmo: Wiland- Tinnerholm, Brorsson, Bengtsson, Konate – Rodic, Lewicki, Adu, Berget- Rosenberg, Djurdjic
PSG: Trapp – Van der Wiel, Marquinhos, T. Silva, Maxwell – Motta, Rabiot, Matuidi – Di Maria, Ibrahimovic, Cavani

Atletico: Oblak – Jesus Gamez, Gimenez, Godin, Filipe Luis – Gabi, Tiago, Koke, Carrasco – Griezmann, Torres
Galatasaray: Muslera – Sabri, Semih, Chedjou, Hakan Balta – Denayer, Jem Paul, Bilal, Sneijder – Yasin, Podolski

Borussia: Sommer РKorb, Christensen, Nordtveit, Wendt РTraor̩, Dahoud, Xhaka, Johnson РRaffael, Stindl
Sevilla: Rico РCoke, Rami, Kolodziejczak, Tr̩moulinas РKrychowiak, Krohn-Dehli РKonoplyanka, Banega, Vitolo РGameiro

United: De Gea – Darmian, Blind, Smalling, Rojo – Schweinsteiger, Schneiderlin – Lingard, Rooney, Memphis Depay – Martial
PSV: Zoet – Arias, Bruma, Moreno, Brenet – Propper, Hendrix, Guardado – Narsingh, De Jong, Locadia

Juventus: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner – Sturaro, Marchisio, Pogba – Alex Sandro, MandžukiÇ, Dybala
City: Hart – Sagna, Demichelis, Otamendi, Clichy – Fernando, Fernandinho – Navas, Yaya Toure De Bruyne – Aguero


20:45 GOOOOOOOOL WOLFSBURG! Schurrle reușește „dubla” și își ajută formația să se desprindă decisiv. Nemții marchează în urma unei acțiuni individuale a lui Jung, acesta a centrat din partea dreaptă, iar Schurrle, aflat la marginea careului, patrunde și trage fără preluare.


20:24 GOOOOOOOOOL WOLFSBURG! Nemții deschid scorul după o minge lungă aruncată pe atacantul central, Bas Dost. Acesta deviază pentru Andre Schurrle, iar fostul jucător al lui Chelsea trage puternic. Akinfeev intervine, dar nu poate opri mingea din drumul spre gol.


20:21 Cinci minute peste prima oră de joc în capitala Rusiei. În continuare un joc echilibrat, în care niciuna dintre echipe nu reușește să spargă gheața. Grupa B a competiției stelelor este foarte echilibrată Diferența dintre primul și ultimul loc este de doar două puncte.


19:32 S-a scurs prima jumătate de oră pe Arena Kimki din Moscova. Cele două echipe se tatonează, practică un joc de așteptare. Niciuna dintre formații nu și-a creat vreo ocazie clară de gol. Nemții au reușit o acțiune colectivă de toată frumusețea, finalizată cu un șut slab respins de Akinfeev.


18:45 Avem echipele de start pentru meciul de la ora 19:00. Nemții de la Wolfsburg merg în Rusia pentru confruntarea cu ȚSKA Moskova. Arena Kimki va găzdui confruntarea dintre cele două formații

Echipele de start:
ȚSKA: Akinfeev – Fernandes, Berezutski, Ignashevich, Nababkin – Dzagoev, Wernbloom – Tosic, Milanov, Musa – Doumbia
Wolfsburg: Benaglio – Trasch, Naldo, Dante, Schafer – Vieirinha, Guilavogui, Arnold, Caligiuri –  Kruse – Dost


18:31 GOOOOOOOL BENFICA! Portughezii revin în meci. Raul Jimenez reușește „dubla” și își readuce echipa în joc. Lucrurile revin la normal pentru formația antrenată de Rui Vitoria. Lusitanii reușesc o acțiune colectivă de toată frumusețea.


18:22 S-a scurs prima ora de joc, iar kazahii se țin bine în fața fostei finaliste Europa League. Dacă scorul va rămâne la fel, Astana va obține prima victorie din istorie în competiția stelelor. Cu o victorie în această seară, echipa lui Stoilov va trece pe locul al treilea al gupei, cel puțin până la meciul dintre Galatasaray și Atletico Madrid.


17:41 GOOOOOOOL BENFICA!  Jimenez reduce din diferență înainte de pauză. Portughezii reușesc să înscrie după o centrare a lui Jonas îl găsește perfect pe Raul Jimenez, la prima bară, iar acesta reia imparabil cu capul.


17:31 GOOOOOOOOL ASTANA! Surpriza se conturează. Echipa lui Stoilov își majorează avantajul în fața portughezilor. Anicic reia cu spatele din careu, după o lovitură liberă executată de pe partea stângă.


17:20 GOOOOOOOOL ASTANA! Primul gol al serii vine din Kazahstan. Patrick Twumasi deschide scorul, după centrare perfectă trimisă de Junior Kabananga.


16:50 Începe seara de miercuri cu un meci din grupa C. Astana – Benfica, de la 17:00. Kazahii luptă să obțină prima victorie din istoria participărilor în Liga Campionilor. Astana ocupă ultimul loc al grupei C, cu doar 2 puncte în 4 etape.
Echipele de start:
Astana: Eric – Ilic, Postnikov, Anicic, Shomko – Twumasi, Canas, Maksimovic, Kethevoama – Kabananga, Muzhikov
Benfica: J. Cesar – Silvio, Lopez, Jardel, Eliseu – Sanches,Samaris – Guedes, Jonas, Pizi – Jimenez



Rezultatele meciurilor de marți din Liga Campionilor:

Grupa E:
BATE – Leverkusen 1-1 (Gordejchuk 2 / Mehmedi 68)
Barcelona – AS Roma 6-1  (Suarez 15, 45,  Messi 17, 60, Pique 56, Adriano 77 / Dzeko )

Grupa F:
Arsenal – Dinamo Zagreb 3-0 (Ozil 29, Alexis Sanchez 33, 69)
Bayern – Olympiakos 4-0 (Douglas Costa 8, Lewandowski 16, T. Muller 20, Coman 70)

Grupa G:
Porto – Dinamo Kiev 0-2 (Yarmolenko 35, Gonzalez 64)
Maccabi Tel-Aviv – Chelsea 0-4 (Cahill 21, Willian 73, Oscar 77, Baba Raman 90+1)

Grupa H:
Zenit – Valencia 2-0 (Shatov 15, Shatov 74)
Lyon- Gent 1-2(Ferri 8 / Milicevic 32, Coulibaly 90+5)


 


23:35 S-au terminat meciurile, s-a terminat o nouă seară de Ligă. Nu înainte ca Edin Dzeko să marcheze golul de onoare al Romei în prelungiri, Coulibaly să aducă trei puncte de aur pentru Gent de pe terenul lui Lyon, iar Muller să lovească bara. S-au marcat 25 de goluri în 8 meciuri, ceea ce e foarte bine. Barcelona, Bayern și Zenit au câștigat grupele din care fac parte, cu o etapă înaintea finalului, iar Arsenal are nevoie de o victorie la cel puțin două goluri, contra lui Olympiakos, în Grecia, pentru a se califica de pe locul secund. Dinamo Zagreb, echipa lui Mățel e eliminată!


23:29 Fotbalul mondial a mai descoperit un executant excepțional de lovituri libere. Este Willian, brazilianul lui Chelsea, care contra lui Maccabi a înscris al patrulea gol în cinci meciuri de Ligă, toate din lovituri libere.


23:21 Scorurile iau proporții, iar diferența de valoare între granzi și echipele mici se vede din plin. Neymar ratează un penalty, după ce tot el obține, dar Adriano e atent și marchează pe respingere. În Israel, Chelsea face 3-0, grație lui Oscar. S-au marcat cel puțin două goluri în toate meciurile care se joacă la această oră.


23:17 Barca, Bayern, Arsenal și Chelsea se apropie de victorii clare, fără gol încasat. Casillas, o legendă a fotbalului mondial în ultimii ani, mai are parte și de momente neplăcute. Vedeți mai jos de ce.


23:07 STATIISTICĂ‚. Cele 5 goluri din această seară o aduc pe Barcelona pe primul loc într-un top al reușitelor all-time în cupele europene 1.029, cu trei mai multe decât Real Madrid, ocupanta locului secund, cu 1.026.


23:03 Ca și cum nu era de ajuns pentru Roma, tripleta din atacul Barcelonei mai reușește o fază de efect. Suarez pasează pentru Messi, argentinianul înscrie, după o respingere a lui Szczesny. E 5-0, iar Messi a reușit deja două goluri și o pasă decisivă, la fel ca Suarez.


22:56 NU E TOTUL PERFECT. Bayern are 3-0 cu Olympiakos, dar Robben a fost schimbat cu Kimmich, olandezul acuzând o problemă musculară. După pauză, Badstuber a primit cartonașul roșu pentru un fault din spate, ca ultim apărător, asupra lui Ideye Brown. Pe Camp Nou, Messi, Neymar și Suarez creează o nouă fază superbă, argentinianul îl lasă singur cu poarta goală pe Pique, iar fundașul central marchează și el, 4-0!


22:52 Au reînceput meciurile!


22:31 Pauză, nu înainte ca Suarez să marcheze un nou gol superb: șut cu exteriorul, din careu, la colțul lung și Barca face 3-0!


22:24 SPECTACOL! Până în pauză s-a marcat în toate cele șase meciuri care se joacă la această oră. Chelsea conduce în Israel, Dinamo Kiev a deschis scorul în Portugalia, iar Gent a egalat-o pe Lyon. Mai jos, graficul golului marcat de Messi. Impresionant.


22:19 Defensiva lui Dinamo Zagreb cedează, iar Wenger poate sta liniștit pentru moment. Oamenii de încredere ai francezului, Ozil și Sanchez, marchează în interval de dooar patru minute: 2-0 pentru englezi!


22:12 MAȘINĂ‚RIE. Barca a reușit 167 de pase în primele 20 de minute. Roma? Doar 34.


22:09 MESSI! Starul Barcei desenează efectiv o fază superbă, la care participă Neymar și Suarez, saltă mingea peste Szczesny și înscrie pentru 2-0. E al 101-lea meci și al 100-lea gol la care participă în Ligă: 78 de reușite și 22 de pase decisive. Doar Cristiano Ronaldo a participat la mai multe, 105. La Munchen, Muller marchează și el pentru un 3-0 în minutul 20. Clasic pentru Bayern.


22:02 ÎNSCRIU GOLEADORII. Bayern continuă marșul și face 2-0 prin Lewandowski, care înscrie cu un șut din marginea careului de 16 metri. Un alt golgheter al Europei, Suarez, deschide scorul pe Camp Nou, după o pasă a lui Dani Alves.


21:54 A LOVIT PERLA LUI NEA MIRCEA! Douglas Costa deschide scorul rapid pentru Bayern, în minutul 8, profitând de o respingere în față a portarului Roberto. Se înscrie și în Franța, unde Ferri marchează pentru Lyon în meciul cu Gent.


21:51 Dani Alves e, ca de obicei, pus pe glume.


21:45 Au început meciurile, a început o nouă seară de Ligă!


21:42 Mourinho, nemulțumit. Managerului portughez nu-i place starea terenului pe care se va juca meciul dintre Maccabi Tel Aviv și Chelsea: „Terenul e foarte rău”, a spus omul care traversează o perioadă foarte dificilă pe banca londonezilor.


21:36 Din păcate, veștile sunt din ce în ce mai proaste. După o explozie a unui camion în Tunisia, chiar în aceste momente are loc o luare de ostatici în nordul Franței, în orașul Roubaix. Să sperăm că meciul dintre Lyon și Gent nu va avea de suferit și vom asista la o seară de Ligă liniștită.


21:28 O imagine frumoasă surprinsă înainte de Maccabi – Chelsea, jucătorii israelieni se sincronizează perfect la încălzire. Din păcate pentru ei, se sincronizează mai greu pe teren: nu au niciun punct după patru etape, iar în această seară joacă, pe teren propriu, împotriva lui Chelsea.


21:23 Așa arată topul golgheterilor după patru etape din faza grupelor. Surprinde prezența lui Dzyuba, dar rusul de la Zenit are un sezon fantastic. Lewandowski și Muller joacă în această seară contra lui Olympiakos și, la cum a evoluat Bayern în ultima vreme, nu ar fi nimic surprinzător ca cei doi să înscrie de multe ori.


21:15 Presiunea e mare pe Wenger. De la venirea lui pe banca tehnică, Arsenal a ieșit din grupele Ligii în fiecare sezon. Astăzi, o înfrângere sau un egal îi elimină pe tunari. Mai mult, londonezii nu depind doar de ei. Bayern și Olympiakos au câte 9 puncte, Arsenal are doar 3, ceea ce înseamnă că un egal în meciul din Germania o elimină matematic pe Arsenal. Dinamo Zagreb păstrează și ea șanse la calificare cu o victorie pe Emirates.


21:05 Așa cum v-am obiișnuit, mai jos avem toate echipele de start. Mățel e titular pentru Dinamo Zagreb în meciul de pe Emirates cu Arsenal, decisiv pentru echipa lui Wenger.

Maccabi Tel-Aviv: RajkoviÇ – Dasa, Ben Harush, Ben Haim, Carlos García – Alberman, Zahavi, Rikan  Igiebor, Peretz – Ben Chaim.
Chelsea: Begovic – Azpilicueta, Cahill, Terry, Baba Rahman – Fabregas, Matic – Willian, Oscar, Hazard – Diego Costa

Bayern: Neuer – Rafinha, Boateng, Badstuber – Lahm; Vidal, Coman, Costa – Robben; Müller – Lewandowski
Olympiakos: Roberto – Da Costa, Elabdellaoui, Siovas, Masuaku – Miliojevic, Kasami, Cambiasso – Pardo, Ideye Brown, Seba

Barcelona: Ter Stegen – Alves, Pique, Vermaelen, Alba – Busquets, Roberto, Rakitic – Messi, Suárez, Neymar
Roma: Szczesny – Maicon, Manolas, Rudiger, Digne – Pjanic, Keita, Nainggolan – Florenzi, Dzeko, Falque

FC Porto: Casillas РPereira, Martins Indi, Marcano, Layun РR̼ben Neves, Danilo, Imbula РBrahimi, Aboubakar, Tello
Dinamo Kiev: Shovkovskiy – Danilo Silva,  Dragovic, Khacheridi, Antunes – Sydorchuk, Rybalka, Garmash – González, Júnior Moraes, Yarmolenko

Arsenal: Cech – Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Monreal – Flamini, Cazorla – Campbell, Ozil, Alexis – Giroud
Dinamo Zagreb: Eduardo – Ivo Pinto, Sigali, Taravel, Mățel – Antolic, Rog, Machado – Fernandes, Pjaca, Santos

Lyon: Lopes – Bedimo, Yanga-Mbiwa, Bisevac, Rafael – Tolisso, Ferri, Malbranque – Ghezzal, Valbuena, Lacazette
Gent: Sels – S. Mitrovic, Asare, L. Nielsen, Renato Neto – Kums, Saief, Dejaegere – Foket, Depoitre, Milicevic


20:56 S-au terminat primele două meciuri ale zilei. Leverkusen a remizat la Borisov, 1-1 cu BATE, ceea ce înseamnă că Barcelona e deja calificată. În Rusia, Zenit a învins clar Valencia, scor 3-0, și continuă parcursul perfect. Ne îndreptăm atenția spre meciurile care vor începe în 45 de minute. Messi revine printre titularii Barcei după 59 de zile.


20:34 Zenit, echipa care domină cel mai autoritar grupa din care face parte. Rușii marchează din nou, prin Dzyuba, după o fază superbă, și ajung la 15 puncte din 5 meciuri, fiind singura formație care mai poate termina prima fază a competiției cu punctaj maxim.


20:25 Bayer Leverkusen drege situația în Belarus. Înscrie Mehmedi, cu o execuție superbă, din unghi, peste portarul Chernik. 


19:16 Zenit continuă parcursul perfect: Shatov deschide scorul în minutul 15 al meciului cu Valencia!


19:13 Pe larg, despre golul caraghios încasat de Bayer Leverkusen. La acest scor, BATE e pe locul doi, într-o grupă cu Barcelona, Leverkusen și Roma. O victorie a Barcei în fața romanilor i-ar menține pe ruși pe loc de calificare înaintea ultimei etape.


19:03 Primul gol al zilei vine foarte repede. Gordejchuk marchează pentru BATE Borisov, după o gafă imensă a portarului Leno, care a scăpat în poartă un șut modest. Probleme mari pentru nemți!


18:43 Începem seara de Ligă cu două meciuri în care startul se dă ceva mai devreme. Bate Borisov – Leverkusen și Zenit – Valencia joacă de la 19:00, în Belarus, respectiv Rusia. Mai jos, echipele de start.

BATE: Chernik – Zhavnerchik, Polyakov, Milunevic, Mladenovic – Volodko, Yablonsky, Hleb – Rios, Mozolevski, Gordejchuk
Leverkusen: Leno – Donati, Tah, Ramalho, Wendell – Kramer, Kampl – Bellarabi, Calhanoglu, Mehmedi – Chicharito

Zenit: Lodigin – Smolnikov, Garay, Lombaerts, Criscito – Shatov, Neto, Witsel, Hulk – Dany, Dzyuba
Valencia: Domenech – Cancelo, Vezo, Abdennour, Gaya – Feghouli, Parejo, Perez, Gomes – Paco Alcacer, Mir Vicente


UEFA Champions League se întoarce după o pauză de două săptămâni. Grupele celei mai importante competiții intrecluburi se apropie de final, iar echipele calificate în faza următoare sunt aproape de a se stabili în totalitate. Etapa cu numărul cinci se va desfăsura în zilele de marți și miercuri și va avea în program meciuri spectaculoase precum Barcelona – AS Roma și Bayern – Olympiakos.

În plus, doi români vor fi implicați, din nou, în această fază a competiției. Alexandru Mățel va merge cu echipa sa, Dinamo Zagreb, pe terenul celor de la Arsenal. Mijlocașul Arijan Ademi, coleg la Dinamo Zagreb cu Alexandru Mățel, a fost suspendat de UEFA patru ani pentru dopaj. Șahtiorul lui Mircea Lucescu primește vizita celor de la Real Madrid.

Alte formații pot obține biletele pentru optimile de finală ale competiției, după ce Real Madrid, Manchester City și Zenit s-au calificat deja.


articol publicat de Andrei Pal

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup