LIVE BLOG Liga Campionilor | Ajax – Dinamo Kiev 3-1. Olandezii sunt aproape de grupe. MOL Vidi – AEK Atena 1-2, după un meci cu două eliminări. Young Boys – Dinamo Zagreb 1-1. Echipa lui Mățel, rezultat bun în Elveția

LIVE BLOG Liga Campionilor | Ajax - Dinamo Kiev 3-1. Olandezii sunt aproape de grupe. MOL Vidi - AEK Atena 1-2, după un meci cu două eliminări. Young Boys - Dinamo Zagreb 1-1. Echipa lui Mățel, rezultat bun în Elveția
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Preliminariile Ligii Campionilor au ajuns la ultima fază. 12 formații se bat pentru ultimele șase locuri care asigură prezența în grupe. Toate partidele din playoff pot fi vizionate pe posturile Digi Sport, Telekom Sport și Look TV.
  • Rezultatele de marți: Benfica – PAOK 1-1 / BATE Borisov – PSV 2-3 / Steaua Roșie Belgrad – FC Salzburg 0-0

Miercuri:

Ajax – Dinamo Kiev 3-1 (Van de Beek 2, Ziyech 34, Tadic 43 / Kedziora 16)

  • Ajax: Onana – Tagliafico, Blind, de Ligt, Mazraoui – de Jong, Schone, van de Beek – Tadic, Huntelaar, Ziyech
  • Rezerve: Lamprou – de Wit, Eiting, Johnsen, Kristensen, Labyad, Wober
  • Dynamo Kiev: Bakyo – Kedziora, Burda, Kadar, Pivaric – Harmash, Sydorchuk (Tche Tche 77), Buyalskyy – Tsygankov, Besiedin, Verbic
  • Rezerve: Bushchan – Morozyuk, Rusyn, Shabanov, Shepelev, Sidcley, Tche Tche

Minutul 90+4: Fluier final! Ajax obține victoria pe teren propriu și pleacă cu prima șansă în deplasarea din Ucraina, după un meci pe care l-a dominat.


Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45+2: Pauză pe Amsterdam Arena!


Minutul 43: GOOOOOOOOOOL Ajax! Tagliafico centrează în careu de pe partea stângă, iar Tadic, lăsat liber de apărarea lui Dynamo, reia cu dreptul în poarta lui Bakyo.


Minutul 35: GOOOOOOOOOL Ajax! Ziyech trage de la marginea careului, un fundaș al ucrainienilor deviază traiectoria balonului, iar Bakyo este păcălit și mingea se oprește în plasa porții.


Minutul 16: GOOOOOOOOL Dynamo Kiev! Tsygankov execută un corner, Kadar reia cu capul, dar Onana respinge în piciorul lui Kedziora, care nu iartă și egalează.


Minutul 15: Ocazie mare pentru Dynamo Kiev! Kadar trage din careu, cu pământul, dar Onana respinge în corner.


Minutul 2: GOOOOOOOOL Ajax! Van de Beek șutează din interiorul careului, Bakyo încearcă să respingă, dar mingea trece pe sub el și trece de linia porții.


Minutul 1: Fluier de start!


MOL Vidi – AEK Atena 1-2 (Klonaridis 35, Bakasetas 49)

  • MOL Vidi: Kovacsik – Stopira, Vinicius, Juhasz, Fiola – Nikolov (Scepovic 54), Hadzic, Nego – Huszti s, Kovacs – Lazovic
  • Rezerve: Tujvel – Berecz, Patkal, Scepovic, Sos, Tamas, Toth
  • AEK Atena: Barkas – Bakakis, Oikonomou, Lambropoulos, Hult – Galanapoulos (Alef 66), Simoes – Bakasetass,, Klonaridis, Mantalos – Livaja
  • Rezerve: Tsinotas – Alef, Cosic, Galo, Giakoumakis, Lopes, Ponce

Minutul 90+4: Fluier final! AEK Atena reușește să învingă la Budapesta, după un meci cu două eliminări. Grecii au avut un avantaj de două goluri, dar Bakasetas a văzut direct cartonașul roșu, iar ungurii au pus stăpânire pe joc până la final, reușind să marcheze un gol care menține speranțele pentru calificare.


Minutul 68: GOOOOOOOOOL MOL Vidi! Kovacs centrează în careu spre Lazovic, acesta preia cu pieptul, depășește un adversar și îl execută pe Barkas.


Minutul 49: GOOOOOOOOL AEK Atena! Bakasetas mărește avantajul oaspeților cu un șut de la marginea careului, la care Kovacsik nu a avut replică.


Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45+1: Pauză!


Minutul 35: GOOOOOOOOOL AEK Atena! Bakasetas trage de la marginea careului, Kovacsik respinge, dar mingea ajunge la Klonaridis care trimite mingea în poartă și deschide scorul.


Minutul 1: Fluier de start!


Young Boys – Dinamo Zagreb 1-1 (Mbabu 2 / Orsic 40)

  • Young Boys: von Ballmoos – Mbabu, Wuthrich, von Bergen, Benito – Fassnacht (Aebischer 70), Sow, Sanogo, Sulejmani – Ngamaleu (Nsame 81), Hoarau
  • Rezerve: Wilfi – Aebischer, Bertone, Camara, Garcia, Nsame, Schick
  • Dinamo Zagreb: Zagorac – Stojanovic, Teophile-Catherine, Dilaver, Leovac – Ademi – Hajrovic (Kadzior 83), Olmo, Gojak, Orsic – Gavranovic (Budimir 74)
  • Rezerve: Livakovic – Budimir, Kadzior, Moharramo, Peric, Petkovic, Sunjic

Minutul 90+4: Fluier final! Dinamo Zagreb obține un rezultat bun în Elveția, 1-1, și pleacă cu prima șansă la calificare. Young Boys a dominat, a reușit să marcheze, dar croații au egalat în urma unui contraatac.


Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45+2: Pauză în Elveția!


Minutul 40: GOOOOOOOOL Dinamo Zagreb! Orsic primește o pasă pe poziție viitoare, scapă singur cu van Ballmoos și punctează pentru 1-1.


Minutul 2: GOOOOOOOOL Young Boys! Ngamaleu trimite o minge în careu, iar Mbabu reia și deschide scorul!


Minutul 1: Fluier de start!


Benfica – PAOK Salonic 1-1 (Pizzi 45+1-pen. / Warda 74)

Benfica: Vlachodimos – A. Almeida, R. Dias, Jardel, Grimaldo – Pizzi (J. Felix 79), Fejsa, G. Fernandess – A. Zivkovic (R. Silva 64), F. Ferreyra, Cervi (Seferovic 79)
Rezerve: Svilar – Conti, A. Semedo, Samaris

PAOK: Paschalakis – L. Matos, Varela, Crespo, Vieirinhas – Mauricio, Canas – Pelkass – L. Jaba (Shakhov 81), Prijovic (Akpom 87), Limnios (Warda 53)
Rezerve: Rey – Biseswar, Khacheridi, Kitsiou

Minutul 90+3: Fluier final! PAOK obține un egal uriaș la Lisabona și poate obține calificarea în grupe, prima din istoria clubului, în returul de pe „Toumba”.

Minutul 74:  GOOOL PAOK! Warda restabilește egalitatea la Lisabona. Varela a trimis în transversală în urma unei lovituri libere, balonul a ricoșat la 11 metri, iar egipteanul a trimis în dreapta lui Vlachodimos. Portarul gazdelor n-a avut timp să reacționeze, astfel că tabela indică 1-1. După ce a marcat, Warda s-a dus glonț la Răzvan Lucescu și s-a aruncat la picioarele sale.

Minutul 57: Paschalakis intervine din nou. Fundașul crescut de Barcelona, Grimaldo, a expediat un șut spre vinclul porții, dar grecul a respins peste poartă.

Minutul 50: Benfica domină și în această repriză. Facundo Ferreyra a șutat puternic la colțul scurt, dar Paschalakis a respins în ultimul moment. Lusitanii au trimis de șase ori pe spațiul porții adverse, în timp ce grecii n-au trimis niciodată între buturile apărate de Vlachodimos.

Minutul 46: S-a reluat partida la Lisabona. Cei doi antrenori n-au schimbat nimic la cabine.

Minutul 45+1: GOOOL Benfica! Pizzi l-a executat pe Paschalakis, după ce a ratat pe bandă rulantă pe toată durata reprizei. Grecul n-a ghicit colțul, astfel că Benfica va intra în avantaj la cabine. Scorul este unul firesc, dacă ne uităm la câte oportunități au ratat gazdele. Pauză la Lisabona.

Minutul 45: Penalty! Gedson Fernandes a fost îmbrâncit de Mauricio în careul grecilor, iar centralul Mazic a indicat punctul cu var fără să ezite.

Minutul 33: Paschalakis intervine salvator! Gedson Fernandes a șutat violent din partea dreaptă, grecul a respins pe spate, mingea se îndrepta spre poartă, dar Paschalakis a revenit și a reținut, înainte ca balonul să depășească linia porții. O fază asemănătoare a avut loc la meciul dintre PAOK și Spartak Moscova, iar atunci Paschalakis n-a mai putut evita golul.

Minutul 30: O nouă șansă pentru Benfica. Portughezii se apropie tot mai mult de deschiderea scorului. Pizzi a reluat cu capul din 9 metri, dar balonul a trecut de puțin pe lângă poarta grecilor.

Minutul 27: Puteam asista la o bijuterie de gol. Pizzi a ajuns la 16 metri, l-a văzut pe Paschalakis ieșit din poartă și a încercat să-l surprindă cu un lob. Mingea l-a depășit pe portarul lui PAOK, dar a mușcat bara transversală, după care a părăsit terenul. Lusitanii controlează jocul în aceste momente.

Minutul 23: Ocazie mare pentru Benfica! Cervi a primit în fața porții, a trimis cu latul la colțul scurt, dar mingea a trecut milimetric pe lângă bara din dreapta lui Paschalakis. Portarul lui PAOK era bătut.

Minutul 14: Șansă bună pentru PAOK. Canas a șutat violent spre poarta adversă, dar balonul a trecut de puțin peste bara transversală.

Minutul 6: PAOK scapă. Benfica a marcat pentru 1-0 prin Gedson Fernandes, dar s-a ridicat fanionul de la margine. Reușita gazdelor a fost anulată. O situație asemănătoare am putut vedea în Belarus, unde reușita celor de la BATE a fost anulată pentru ofsaid.

Minutul 1: A început partida de la Lisabona. La centru se află Milorad Mazic, arbitrul care a condus finala Ligii Campionilor din sezonul trecut.


BATE Borisov – PSV Eindhoven 2-3 (Tuominen 9, A. Hleb 88 / Pereiro 35-pen., Lozano 62, Malen 89)

BATE Borisov: Scherbitski – Rioss, Milunovic, Filipenko, Filipovics – Baga, Yablonski, Dragun (A. Hleb 64) – Ivanic (M. Volodko 81), Tuominen (Skavysh 60), Stasevichs
Rezerve: Chichkan – Berezkin, Volkov, Moukam

PSV Eindhoven: Zoet – Dumfries, Schwabb, Viergever, Tasende – Rosario (Mirin 90+4), Hendrix, G. Pereiro (Mauro Junior 82) – H. Lozanos (Malen 86), L. De Jongs, Bergwijn
Rezerve: Room – Malen, Rigo, Teze, Mauro Junior, Sadilek

Minutul 90+6: Fluier final la Borisov. Olandezii pleacă cu prima șansă în returul de la Eindhoven, după un final nebun de meci.

Minutul 89: GOOOL PSV! Nebunie la Borisov. După nici 60 de secunde, atacantul Malen a trimis în plasă pentru 3-2. Tasende a centrat din flancul stâng, iar atacantul intrat în locul lui Lozano l-a învins pe Scherbitski din apropiere.

Minutul 88: GOOOL BATE Borisov. Veteranul Alexander Hleb a profitat de o gafă a portarului Zoet și a egalat. Zoet a boxat eronat un balon la 16 metri, iar fostul mijlocaș de la Arsenal a trimis din voleu la colțul scurt, pentru 2-2.

Minutul 62: GOOOL PSV! Hirving Lozano, mexicanul care a răpus Germania la Cupa Mondială, a marcat pentru 2-1. Mijlocașul lui PSV a fost angajat la 20 de metri, a șutat cu mult efect la colțul lung, iar balonul s-a oprit în plasa laterală. Scherbitski n-a avut nicio șansă la execuția mexicanului.

Minutul 46: S-a reluat partida dintre BATE Borisov și PSV. Nu s-au efectuat schimbări la pauză.

Minutul 45+2: Pauză la Borisov.

Minutul 35: GOOOL PSV! Pereiro restabilește egalitatea în urma unei lovituri de pedeapsă.

Minutul 9: GOOOL BATE Borisov! Gazdele confirmă începutul bun de partidă, iar Tuominen reușește să înscrie pentru 1-0. Filipovic a avansat în flancul stâng, a centrat în fața porții, Stasevich a lăsat balonul să treacă, iar Tuominen l-a executat pe Zoet.

Minutul 7: BATE Borisov a marcat prin Rios, dar fundașul gazdelor se afla clar în afara jocului. Reușita a fost anulată pentru un ofsaid evident. Chiar și așa, bielorușii domină începutul partidei.

Minutul 1: A început partida de la Borisov.


Steaua Roșie Belgrad – FC Salzburg 0-0

Steaua Roșie Belgrad: Borjan – Stojkovic, Savic (Babic 46), Degenek, Rodic – Jovicic, Krsticic – J. Cafu (Simic 61), B. Nabouhane, Radonjic – Stoilijkovic (Jovancic 79)
Rezerve: Popovic – Pavkov, Srnic, Gobeljic

FC Salzburg: Stankovic – Lainer, Ramalho, Pongracic, Ulmer – Haidaras, Samassekou, Wolf (Minaminos 87), Junuzovic (Schlager 46) – Yabo (Daka 79), Dabburs
Rezerve: Walke – Prevljak, Mwepu, Todorovic

Minutul 90: Final de meci. Steaua Roșie a rezistat în fața gigantului FC Salzburg, chiar dacă austreicii au atacat pe toată durata partidei. Rămâne de văzut cum vor gestionar sârbii returul de la Salzburg.

Minutul 65: FC Salzburg domină în continuare, dar defensiva gazdelor de la Steaua Roșie rezistă eroic. Partida se îndreaptă spre un 0-0 în acest moment. Doar o eventuală gafă a sârbilor ar putea debloca tabela.

Minutul 46: S-a reluat partida dintre Steaua Roșie și FC Salzburg. Ambele formații au mutat la pauză. Pentru gazde a intrat Babic în locul lui Savic, în timp ce la oaspeți a intrat Schlager, a ieșit Junuzovic.

Minutul 45: Pauză la Belgrad. Austriecii domină la toate capitolele, dar nu reușesc să „spargă gheața”.

Minutul 30: FC Salzburg are posesia la Belgrad, dar ocaziile întârzie să apară. Steaua Roșie rezistă și încearcă să dea lovitura pe contraatac.

Minutul 1: A început partida de la Belgrad.


UEFA va opera mai multe schimbări în Liga Campionilor, din sezonul care va începe în toamnă. Campionatele Spaniei, Angliei, Italiei și Germaniei vor trimite câte 4 echipe direct în grupe, nu mai puțin de 24 de echipe din totalul de 32 se vor califica direct în faza grupelor. Și orele de disputare ale partidelor vor fi modificate. Ora oficială Champions League nu va mai fi 21:45, meciurile urmând a se disputa de la orele 20:00 și 22:00. UEFA va crește și premiile din actualul sezon. Un total de 1,3 miliarde de euro vor fi împărțiți echipelor.

Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și pe mine!
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și pe mine!
Se jucau
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după încăierarea din sala de clasă
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă simt vinovat!
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă…
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Ungaria stă pe o COMOARĂ! Ungurii au făcut descoperirea de zeci de miliarde de euro
Ungaria stă pe o COMOARĂ! Ungurii au făcut descoperirea de zeci de miliarde de euro
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a făcut ultima dată când și-a văzut părinții
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a făcut ultima dată când și-a…
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Care e, de fapt, viteza minimă de deplasare în localitate? Poți lua amendă pentru așa ceva?
Care e, de fapt, viteza minimă de deplasare în localitate? Poți lua amendă pentru așa ceva?
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…