Liga Campionilor | Brazilienii Thiago Silva și David Luiz l-au eliminat pe Mourinho: Chelsea – PSG 2-2. Bayern, calificată în sferturi după ce a umilit echipa lui Lucescu: Bayern – Șahtior 7-0

Redactor:
Emanuel Ivan
Liga Campionilor | Brazilienii Thiago Silva și David Luiz l-au eliminat pe Mourinho: Chelsea - PSG 2-2. Bayern, calificată în sferturi după ce a umilit echipa lui Lucescu: Bayern - Șahtior 7-0
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Bayern Munchen – Șahtior Donețk 7-0 (Muller 4′, 52′, Boateng 34′, Ribery 49′, Badstuber 63′, Lewandowski 75′, Gotze 88′)
  • ​Chelsea – PSG 2-2 (Cahill 81′, Hazard 96′ – D. Luiz 86′, T. Silva 114′)


00:25 A fost o seară cu două meciuri complet diferite. În timp ce Bayern Munchen nu a avut emoții nici măcar pentru un moment în legătură cu calificarea, Chelsea și PSG s-au confruntat într-unul dintre cele mai pline de suspans meciuri ale acestei ediții de Liga CampionilorPSG, Bayern, Real Madrid și FC Porto sunt cele patru echipe care și-au asigurat prezența în sferturile acestei ediții ale Ligii Campionilor. Următoarele patru echipe se vor afla săptămâna viitoare. Numele meu este Emanuel Ivan. Vă mulțumesc pentru atenția acordată și vă doresc o seară frumoasă (sper să nu mai înjurați la secțiunea de comentarii).


00:20 Un moment de neuitat pentru fanii lui PSG care au făcut deplasarea la Londra. Atitudinea jucătorilor echipei pe care o susțin a fost absolut incredibilă. 


00:10 Thiago Silva restabilește egalitatea pe Stamford Bridge. Încă puțin și PSG este oficial în sferturi.


23:47 Chelsea – PSG 2-1. Hazard transformă o lovitură de pedeapsă câștigată de echipa sa după ce Thiago Silva a atins mingea cu mâna în propriul careu.


23:38 Eu nu pot înțelege cum Diego Costa nu se află în tribune alături de Jeremy Clarkson și Ibrahimovic. Prestația oferită de arbitrul partidei de pe Stamford Bridge a fost complet penibilă. Ne pregătim de prelungiri pentru meciul dintre Chelsea și PSG. La Munchen, Bayern își asigurase calificarea încă din minutul 4, dar merită amintit că meciul s-a încheiat cu scorul de 7-0, iar echipa lui Guardiola a devenit a treia formație din sferturile acestei ediții a Ligii Campionilor, alături de Real Madrid și FC Porto.


​23:30 Sau poate că nu… David Luiz a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, și se pare că meciul va intra în prelungiri. Fața lui Mourinho este de milioane. Chelsea – PSG 1-1


23:25 Mda, Chelsea a marcat după o fază fixă și o sumedenie de greșeli în careul lui PSG. Tipic unei echipe antrenate de Mourinho. Probabil că londonezii se vor apăra până la finalul meciului. Chelsea – PSG 1-0


23:20 În timp ce Bayern se distrează cu Șahtior (6-0), Mourinho face ultimele modificări pentru a se asigura că echipa sa ajunge în sferturile Ligii Campionilor.


23:12 Între timp, Holger Badstuber a dus scorul la 5-0 pe Allianz Arena. Neuer pare cam plictisit… La Londra, fotbalștii lui PSG dau dovadă de o atitudine demnă de laude. Deși rămași în 10 oameni încă din minutul 31, elevii lui Blanc domină jocul. Impresia că PSG e o echipă de mercenari se schimbă ușor, ușor.


23:08 Dacă mai înscrie încă o dată în această seară, Thomas Muller va deveni cel mai bun marcator german din istoria Ligii Campionilor.

  • 26 – Mario Gomez și Thomas Muller
  • 16 – Michael Ballack
  • 14 – Miroslav Klose
  • 13 – Carsten Jancker
  • 12 – Marco Reus, Mehmet Scholl și Bastian Schweinsteiger

23:00 Opinie: mi se pare jenant că liderul din Premier League are dificultăți împotriva locului doi din Franța rămas în 10 oameni. Uruguayanul Edinson Cavani, servit excelent de Javier Pastore, nu a putut să finalizeze după ce a reușit să treacă de Thibaut Courtois. Scorul rămâne în continuare 0-0 pe Stamford Bridge


22:54 Bayern Munchen – Șahtior Donețk 3-0. Pardon, 4-0. Eh, nenea Mircea, știți cum se spune: speranța moare ultima.


22:37 Pauză în ambele confruntări. Din păcate, pare doar o chestiune de timp până vom afla că Bayern și Chelsea s-au calificat în sferturile acestei ediții de Liga Campionilor. Sper să mă înșel. Sper să avem parte de spectacol în reprizele secunde. Însă, în cazul în care plictiseala devine insuportabilă, vă recomand cu căldură:


22:33 Zlatan Ibrahimovic și Edgar Davids dețin recordul de cele mai multe cartonașe roșii încasate în Liga Campionilor (4). Interesant: ambii jucători au jucat pentru Ajax, AC Milan, Inter și Barcelona.


22:25 Știam eu ceva, dar n-am nimerit jucătorul (foto). Lăsând gluma la o parte, Ibrahimovic nu merita cartonaș roșu pentru intervenția sa.


22:19 Probabil fiind dornic să mai arunce niște pumni (mai multe detalii aici), Jeremy Clarkson s-a prezentat în tribunele stadionului Stamford Bridge. Între timp, tot pentru o intrare violentă, Zlatan Ibrahimovic a fost eliminat de la PSG. Of, dispare tot suspansul din această seară de Liga Campionilor.


22:08 La Munchen, situația este destul de clară: echipa lui Guardiola domină total. Totuși, ar fi absolut genial dacă echipa lui nenea Mircea va marca un gol pe contraatac și se va califica în sferturi. Revenind din delir… pe Stamford Bridge, PSG face o impresie destul de bună. Formația pariziană luptă de la egal la egal cu Chelsea, fiind oarecum împinsă și de faptul că este obligată să marcheze pentru a spera să se califice mai departe.


21:59 Mourinho și-a început deja mascarada de pe marginea terenului: „Ia zi boss, cât vreți pentru un roșu la Matuidi?”


21:52 Nu sunt tocmai pesimist, dar să fim serioși: șansele ca Șahtior să mai ajungă în sferturi după ce a rămas în 10 oameni pe Allianz Arena nu mai există. Fundașul ucrainean Kucher a fost eliminat încă din minutul 4, iar Thomas Muller a transformat lovitura de pedeapsă rezultată. Bayern Munchen – Șahtior Donețk 1-0.


21:45 A început!


21:37 O veste nu prea bună pentru Șahtior: Bayern Munchen nu a încasat nici măcar un gol pe teren propriu în acest sezon al Ligii Campionilor. Între timp, mai jos aveți o fotografie cu vestiarul în care Mircea Lucescu va încerca să-și motiveze jucătorii:


21:24 Alături de colegii săi, David Luiz a fost la o plimbare pe străzile Londrei înainte de partida Chelsea – PSG din această seară. Teoretic, brazilianul ar trebui să fie familiarizat cu orașul pe care l-a frecventat destul de des pentru perioada de circa 3 ani (2011-2014) petrecută ca jucător al formației de pe Stamford Bridge.


21:13 Nenea Mircea a sosit și el la Allianz Arena, echipat cu căciulița cu care ne-a obișnuit atunci când vremea se dovedește a fi răcoroasă (e în mână). Nu știu de ce, dar fotografia de mai jos mi se pare că se potrivește excelent cu melodia „Without Me” a lui Eminem. Din nou, vă urez mult succes domnule Lucescu.


20:58 Probabil că este din nou o conspirație a statisticilor așa cum s-a întâmplat ieri seară cu Basel (care a fost demolată cu 4-0 de FC Porto). De această dată, ținta este PSG. Cifrele spun că Chelsea a fost eliminată doar de doar de 2 ori din Liga Campionilor atunci când a evitat înfrângerea într-o primă manșă disputată în deplasare. S-a calificat mai departe cu alte 8 ocazii.


20:47 Echipa de start a lui PSG:


20:44 Echipele de start din partida Bayern Șahtior:


20:40 Între timp au apărut și echipele de start… Chelsea (4-2-3-1): Courtois – Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta – Fabregas, Matic – Ramires, Oscar, Hazard – Diego Costa. Se pare că Juan Cuadrado încă nu i-a câștigat încrederea lui „The Special One”. Columbianul este doar rezervă.


20:36 Mulțumim jurnalistului Phil McNulty de la BBC pentru fotografia de mai jos, în care este surprinsă o parte din stadionul Stamford Bridge, pe care se va disputa confruntarea dintre Chelsea și PSG din această seară. Am o singură nedumerire: la care dintre cele două porți va parca Mourinho autobuzul după ce echipa sa va deschide scorul?


20:26 Luiz Adriano este unul dintre cei mai buni marcatori brazilieni din istoria Ligii Campionilor. Și pun pariu că nu îi este deloc rușine atunci când numele său apare pe aceeași listă cu cele ale unor jucători precum Kaka sau Rivaldo. În plus, atacantul lui Șahtior nu are decât 27 de ani. Are șanse mari de a stabili un nou record, iar eu îi urez să înceapă să muncească pentru asta încă din această seară.


20:19 Cifrele nu arată deloc bine pentru PSG. Formația care în prezent este antrenată de fostul selecționer al Franței, Laurent Blanc, nu a câștigat nici măcar o dată în cele 5 meciuri pe care le-a jucat în Anglia (0 victorii, 2 egaluri, 3 înfrângeri).


20:07 În Germania, lucrurile parcă par deja stabilite: Bayern se va plimba liniștită spre sferturile Ligii Campionilor. Doar au avantajul de a juca pe teren propriu și sunt, în mod evident, echipa mai bună. În teorie cel puțin. Problema pentru bavarezi este că, în cazul în care se marchează, iar meciul se încheie la egalitate, Șahtiorul se califică. Pare un scenariu destul de plauzibil. Să îi ținem pumnii lui nenea Mircea în meciul din această seară.


Allianz Arena va găzdui partida Bayern – Șahtior din această seară. Este un stadion cu o capacitate de circa 75.000 de locuri. ale cărei costuri de construcție s-au ridicat la 340 de milioane de euro.


20:00 Bună seara. Numele meu este Emanuel Ivan. Cu ocazia acestei seri de Liga Campionilor voi avea oportunitatea de a vă ține la curent cu, sper eu, informații, detalii și aspecte interesante legate de partidele Bayern Munchen – Șahtior Donețk și Chelsea – PSG. În modul în care v-am obișnuit, încep acest live blog prin a-mi expune pronosticurile și, totodată, prin a le solicita și pe ale dumneavoastră: cred că la Munchen gazdele se vor impune cu scorul de 4-1, în timp ce în capitala Angliei, Chelsea se va califica în urma unui rezultat favorabil de 2-1.


Bayern Munchen – Șahtior Donețk

Bayern Munchen pornește ca favorită în partida din Germania, după ce în tur a terminat la egalitate, 0-0, cu echipa antrenată de Mircea Lucescu. Cu un avans considerabil în Bundesliga, unde se află pe primul loc, la 11 puncte în fața lui Wolfsburg, bavarezii sunt cotați cu prima șansă la accederea în sferturi. De cealaltă parte, Șahtior, locul doi în Ucraina, se află în fața unui test extrem de dificil, fiind forțată să marcheze în poarta celui mai bun portar al lumii în 2014, campionul mondial Manuel Neuer. De la gazde va lipsi însă mijlocașul Xabi Alonso, care a fost eliminat în partida tur. Chiar și așa, Guardiola are suficient de mulți jucători care să acopere mijlocul terenului, cu toate că și Lahm este indisponibil.

Echipe probabile

Bayern Munchen (4-2-3-1): Neuer – Rafinha, Boateng, Badstuber, Bernat = Alaba, Schweinsteiger – Robben, Muller, Ribery – Lewandowski

Șahtior Donețk (4-4-2): Pyatov – Srna, Kucher, Stepanenko, Shevchuk – Douglas Costa, Fred, Ilsinho, Taison – Alex Teixeira, Luiz Adriano


Momentul eliminării lui Xabi Alonso (numărul 3) din partida tur

Chelsea – PSG 

Partida de pe Stamford Bridge se reia de la scorul general de 1-1, stabilit în turul din capitala Franței. Chelsea atacă calificarea în următoarea fază a Ligii Campionilor fără absențe de lot notabile, dar va trebui să crească nivelul jocului din partida tur când formația antrenată de Laurent Blanc a dominat la toate capitolele. De cealaltă parte, PSG merge în Anglia din postura de ocupantă a locului doi în Ligue 1, la un punct în spatele liderului Olympique Lyon.

Echipe probabile

Chelsea (4-2-3-1): Courtois – Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta – Fabregas, Matic – Willian, Oscar, Hazard – Diego Costa

PSG (4-4-2): Sirigu – Marquinhos, David Luiz, Thiago Silva, Maxwell – Verratti, Matuidi, Thiago Motta, Lavezzi – Ibrahimovic, Cavani


Zlatan Ibrahimovic (stânga) în duel cu John Terry (dreapta)

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar astăzi, 28 martie
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar astăzi, 28 martie
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup