Liga Campionilor | Arsenal, aproape eliminată după 1-5 la Munchen. Echipa lui Mățel a pierdut în minutul 90, Mourinho a fost salvat de Willian. Toate rezultatele și clasamentele grupelor

 Liga Campionilor | Arsenal, aproape eliminată după 1-5 la Munchen. Echipa lui Mățel a pierdut în minutul 90, Mourinho a fost salvat de Willian. Toate rezultatele și clasamentele grupelor
  • Publicat:
  • Actualizat:

Rezultatele etapei a patra din Liga Campionilor:

Grupa A
Real Madrid – PSG 1-0 (Nacho 35)
Șahtior Donețk – Malmo 4-(Gladkyj 29, Srna pen. 48, Eduardo 55, Alex Teixeira 73)

Grupa B
Manchester United – ȚSKA Moscova 1-0 (Rooney 79)
PSV Eindhoven – Wolfsburg 2(Locadia 55, de Jong 86)

Grupa C
Astana – Atletico Madrid 0-0
Benfica – Galatasaray 21 (Jonas 52, Luisau 67 / Podolski 58)

Grupa D
Borussia Monchengladbach – Juventus 1-1 (Johnson 18 /  Lichtsteiner 44)
Sevilla – Manchester City 1-3 (Tremoulinas 25 / Sterling 8, Fernandinho 11, Bony 36)

Grupa E
Barcelona – BATE Borisov 3-0 (Neymar pen. 31, 83, Suarez 60)
AS Roma – Leverkusen 3-2  (Salah 2, Dzeko 29, Pjanic pen. 79 / Mehmedi 46, Chicharito 52)

Grupa F
Bayern Munchen – Arsenal 5-1 (Lewandowski 11, Muller 29, 89, Alaba 44, Robben 55 / Giroud 59)
Olympiakos – Dinamo Zagreb 2-1 (Pardo 65, 90 / Hodzic 21)

Grupa G
Maccabi Tel Aviv – FC Porto 1-3 (Zahavi pen. 75 / Tello 19, Andre 50, Layun 72)
Chelsea – Dinamo Kiev 2-1 (Dragovic aut. 34, Willian 83 / Dragovic 78)

Grupa H
Olympique Lyon – Zenit 0-2 (Dzyuba 26, 59)
Gent – Valencia 1-0 (Kums pen. 48)

23:35 S-a mai terminat o seară de Ligă. S-au marcat 27 de goluri în 8 meciuri, ceea ce nu e rău deloc. În derby-ul serii, Bayern a călcat-o în picioare pe Arsenal, revanșându-se pentru înfrângerea din tur, iar situația tunarilor e critică în Grupa F. Barcelona s-a distrat pe teren propriu cu BATE Borisov, în timp ce Mourinho a fost salvat de un gol târziu marcat de Willian. Dinamo Zagreb, echipa lui Mățel, a condus o bună parte din meci în Grecia, contra lui Olympiakos, dar a trebuit să se recunoască învinsă după un gol înscris de Pardo în minutul 90. Cam atât pentru etapa a 4-a a grupelor Ligii 🙂

23:28 WILLIAN. Brazilianul adus de la Șahtior are mari șanse să-l păstreze pe Mourinho în funcție. A marcat în minutul 83, dintr-o lovitură liberă executată superb, și a devenit jucătorul lui Chelsea cu cele mai multe goluri în acest sezon, cinci. Pe Camp Nou, Suarez a pasat pentru Neymar, iar brazilianul nu a ratat: 3-0!


23:23 Dezatru pentru Mourinho! Dragovic, cel care a marcat în propria poartă în prima repriză, egalează pentru Dinamo Kiev, 1-1. Imediat, portughezul apelează la Hazard și Pedro, iar cele două staruri mai au la dispoziție 10 minute pentru a-i salva, posibil, postul. Roma trece din nou în avantaj, grație lui Pjanic. Nu, nu a marcat din lovitură liberă, doar a transformat un penalty.


23:13 CONSOLARE. Giroud marchează cel mai frumos gol al serii, un vole superb din mijlocul careului și ajunge la cifra trei în ultimele patru meciuri directe cu Bayern. Prea puțin și prea târziu. În schimb, Suarez își continuă forma bună și înscrie din pasa lui Neymar, în timp ce Olympiakos o egalează pe Dinamo Zagreb, scor la care șansele tunarilor la calificare mai cresc puțin.


23:00 WENGER, UMILIT. Robben, la mai puțin de un minut de la intrarea pe teren face 4-0 pentru Bayern, la Munchen, contra lui Arsenal, iar situația englezilor e din ce în ce mai complicată. În celălalt meci al grupei, Olympiakos a ratat un penalty. În altă ordine de idei, Barca stabilește un record negativ pentru acest sezon, „doar” 68.502 spectatori sunt prezenți în tribunele Camp Nou.


22:55 Roma vs. Leverkusen = spectacol. Capitala Italiei e martora unui nou meci superb oferit de AS Roma și Bayer Leverkusen. După 4-4 în tur, romanii au condus cu 2-0 în minutul 22, grație golurilor semnate Salah și Dzeko, dar nemții au revenit imediat după pauză și au egalat, prin Mehmedi și Chicharito. În tur Leverkusen a condus cu 2-0, Roma a marcat patru goluri, iar nemții au egalat la 4 pe final. Scenariul e identic până acum.


22:51 S-au reluat meciurile, cu goluri marcate de Leverkusen și Gent. Iar aceasta e coregrafia pregătită de fanii lui Olympiakos. Una superbă, care face trimitere la Grecia antică și simbolurile orașului Pireu.


22:30 Pauză pe toate stadioanele. Într-un singur meci, cel dintre Gent și Valencia, nu s-a marcat. O statistică interesantă spune că Neymar a ajuns la 200 de goluri în întreaga carieră. Și are doar 23 de ani. La Munchen se coace o umilință pentru Wenger și ai lui: Alaba a marcat pentru 3-0.


22:22 GRANZII MARCHEAZĂ‚. Barcelona deschide scorul, prin Neymar, care transformă o lovitură de la 11 metri. Imediat, Willian centrează în fața porții, iar Dragovic trimite în propria poartă și îi oferă o gură de oxigen lui Mourinho. Muller a făcut 2-0 pentru Bayern în meciul cu Arsenal, iar lupta pentru locul doi în grupa F se anunța aprigă.


22:13 Barcelona domină, are o posesie covârșitoare, cam ca de obicei, dar nu reușește să găsească drumul spre gol. Reușitele vin din altă parte și sunt unele chiar frumoase. Dinamo Zagreb conduce pe terenul lui Olympiakos, Zenit a deschis scorul pe terenul lui Lyon și e aproape de calificarea matematică, iar Porto își face treaba în Israel, unde Tello a marcat.


21:59 GOL LEWANDWOSKI! Sună ca un clișeu, dar polonezul a marcat din nou. A făcut-o dintr-o poziție suspectă de ofsaid, după o centrare a lui Thiago Alcantara, iar Bayern trece rapid în avantaj. E al 26-lea gol marcat de Lewandowski în ultimele trei sezoane, doar Ronaldo înscriind mai multe. Arsenal a dat replica la fel de rapid, dar golul lui Ozil a fost anulat pentru henț.


21:48 AU RELUAT FESTIVALUL DE GOLURI. Roma și Leverkusen au remizat în tur, 4-4 în Germania, iar în această seară dau, deja, senzația că vor să termine ce au început cu două săptămâni în urmă. Salah scapă pe un contraatac și deschide scorul încă din minutul 2. 


21:45 Au început meciurile! 


21:30 E o seară importantă și pentru John Terry, care va deveni jucătorul englez cu cele mai multe meciuri în Champions League începute ca titular, 107, cu unul mai mult decât Paul Scholes.


21:27 Târăt într-un scandal imens, în care mai întâi Djibril Cisse, apoi Karim Benzema au fost arestați pentru că l-ar fi șantajat cu un sextape, Mathieu Valbuena va fi titular pentru Lyon în această seară, contra lui Zenit. Micuțul mijlocaș francez deține și un record în această ediție de Ligă: a creat 16 ocazii de gol, mai mult decât oricare alt jucători.


21:07 STATISTICĂ‚. Bayern are de luat o revanșă importantă, după ce în tur, pe Ermirates, Arsenal s-a impus cu 2-0. Statistica e, însă, de partea echipelor din Anglia. În ultimele șase meciuri între nemți și englezi, formațiile din Bundesliga au pierdut de fiecare dată.


21:02 Mourinho e din nou sub presiune. Se află în mijlocul multor scandaluri în Anglia, e aproape de demitere, dar nu se dezminte: l-a lăsat pe bancă pe Hazard și începe în atac cu Oscar, Willian și Diego Costa. Meciul cu Dinamo Kiev e capital pentru soarta portughezului.


21:00 Bună seara! Vă era dor de încă două ore de spectacol? Suntem pe baricade, pentru că e miercuri. Începem, ca de obicei, cu echipele de start. Mățel e titular pentru Dinamo Zagreb, ceea ce nu face decât să ne bucure. Mai jos vă puteți arunca ochii peste cele 16 formații trimise în teren de cei 16 antrenori din această seară.

Barcelona: Stegen – Dani Alves, Mascherano, Vermaelen, Adriano – Rakitic Busquets Iniesta – Sergi Roberto, Suárez, Neymar
BATE: Chernik – Polyakov, Gaiduchik, Milunovic, Mladenovic – Stasevich, A. Volodko, Yablonski, M. Volodko – Gordeichuk, Mozolevski

AS Roma: Szczesny – Florenzi, Manolas, Rudiger, Digne – Nainggolan, De Rossi, Pjanic – Salah, Dzeko, Gervinho
Leverkusen: Leno – Donati, Tah, Papadopoulos, Wendell – Mehmedi, Oprak, Kampl, Calhanoglu – Chicharito, Kiessling

Bayern: Neuer – Lahm, Boateng, Martínez, Alaba – Thiago, Alonso – Coman, Müller, Costa – Lewandowski
Arsenal: Cech – Debuchy, Mertesacker, Gabriel, Monreal – Coquelin, Cazorla – Campbell, Ozil, Alexis Sanchez – Giroud

Olympiakos: Roberto – Botía, Elabdellaoui, Siovas, Masuaku – MilivojeviÇ, Fortounis, Kasami – Hernâni, Brown, Seba
Dinamo Zagreb: Eduardo – Mățel, Goncalo Santos, Tavarel, Pivaric – Machado, Rog, Antolic – Fernandez, Pjaca, Hodzic

Maccabi: Rajkovic – Tibi, Carlos Garcia, Ben Haim I, Ben Harush – Vermouth, Alberman, Peretz – Ben Haim II, Zahavi, Rikan 
FC Porto: Casillas – Maxi Pereira, Martin Indi, Marcano, Layun – Danilo, Evandro, Ruben Neves – Tello, Aboubakar, Andre Andre

Chelsea: Begovic – Zouma, Terry, Azpiliqueta, Baba Rahman – Ramires, Matic – Oscar, Fabregas, Willian – Diego Costa
Dinamo Kiev: Shovkovskiy – Vida, Dragovic, Khacheridi, Antunes – Yarmolenko, Sydorchuk, Rybalka, Gonzalez – Buyalskiy, Kravets

Lyon: Lopes РB̩dimo, Umtiti, Yanga-Mbiwa, Jallet РGonalons, Darder, Tolisso РValbuena, Lacazette, Beauvue
Zenit: Lodygin – Anyukov, Criscito, Lombaerts, Neto – Danny, Shatov, Javi Garcia, Witsel – Hulk, Dzyuba

Gent: Sels – S. MitroviÇ, Asare, L. Nielsen, Renato Neto – Kums, Saief – Dejaegere, Foket, Milicevic – Depoitre
Valencia: Domenech – Barragán, Mustafi, Santos, Gayá – Fuego, Parejo, Enzo Perez – Feghouli, Paco Alcacer, Mina


23:34 FINAL! Ia sfârșit o nouă seară de Ligă. Cu ce rămânem? Real Madrid și Manchester City obțin calificarea în optimile de finală, Șahtior bate Malmo cu 4-0 și revine în lupta pentru Europa League, United pune capăt unei serii de 404 minute fără gol, iar lupta pentru calificare în grupele B și C rămâne deschisă.


23:24 Golul lui Rooney, care a deblocat tabela de scor în meciul cu ȚSKA Moscova, e primul pe care United în marchează după nu mai puțin de 404 minute de joc. Precedentul fusese marcat de Martial, pe 21 octombrie, în turul din Rusia.


23:19 Alex Teixeira, văzut de mulți drept următorul fotbalist care pleacă pe bani mulți de la Șahtior a marcat și el. Ucrainenii lui Il Luce conduc cu 4-0 și își refac golaverajul. United marchează în sfârșit!


23:09 Cam asta ar fi reacția fanilor lui United care văd ce se întâmplă cu atacul lui Van Gaal. După aproape 400 de minute fără gol marcat, olandezul îl scoate pe Martial, probabil cel mai bun om ofensiv al începutului de sezon, și mizează pe Fellaini. Rooney, inexistent de multe meciuri, rămâne pe teren.


23:01 Șahtior face spectacol. Eduardo înscrie, după un șut al lui Bernard, pe care-l deviază în poartă, iar Mircea Lucescu se va alege cu trei puncte în această seară. Galatasaray a egalat pe terenul Benficăi, PSV a trecut în avantaj pe teren propriu cu Wolfsburg. Manchester United nu marchează, iar minutele trec.


22;50 S-au reluat meciurile și avem o nouă veste bună. Șahtior face 2-0. Hațegan a dictat un penalty pentru ucraineni, iar căpitanul Srna a transformat. Să sperăm că la finalul meciului Mircea Lucescu nu va mai fi supărat pe arbitru.


22:31 PAUZĂ‚, Fotbalul spectacol se odihnește 15 minute. Gladbach și Juve sunt la egalitate, 1-1, în timp ce United continuă seria de minute fără gol marcat, ajunsă la 470.


22:23 DUPĂ‚ 125 DE MINUTE! Real deschide scorul în fața lui PSG, prin fundașul Nacho, introdus pe teren cu doar două minute înaintea reușitei. Este primul gol din dubla manșă atât de așteptată. Cele două echipe s-au neutralizat timp de 125 de minute.


22:16 NEA MIRCEA, BUCUROS. Gladkyj deschide scorul în minutul 29 al meciului dintre Șahtior și Malmo. Elevii lui Mircea Lucescu marcehază primul gol în grupe, după opt primite, și-i egalează pe suedezi la numărul de puncte, trei.


22:12 Tremoulinas a redus din diferență pe stadionul pe care Steaua câștiga CCE în 1986. E 2-1 pentru City, care are un singur meci terminat fără gol primit în ultimele 19 jucate în Ligă.


22:02 MAȘINĂ‚RIE. City a făcut 2-0 la Sevilla, după un gol marcat de Fernandinho, care a trimis în poartă o minge respinsă de Rico. Statisticile primelor 12 minute sunt îngrijorătoare pentru gazde: englezii au un procentaj al paselor reuite de 91%, au dat șase șuturi spre poartă, au creat trei ocazii de gol și au înscris de două ori. Greu pentru Sevilla să mai revină.


21:53 STERLING! Mijlocașul ofensiv de la Manchester City e primul marcator al serii. Deschide scorul, cu primul gol al carierei în Liga, în minutul 8  al meciului cu Sevilla și își duce echipa și mai aproape de optimi.


21:50 Iar așa s-a dat startul în Gladbach – Juventus. Știm, am mai spus, dar nemții au o galerie a naibii de frumoasă.


21:45 Au început meciurile! Criticați pentru că în partida tur cu Sevilla au huiduit imnul Ligii, fanii lui City au găsit o metodă creativă de a-l fluiera șî în deplasare 🙂


21:33 SE POT CALIFICA AZI. Patru echipe se află în postura de a-și asigura biletele pentru optimile Ligii. Dacă înving și sunt ajutate de jocul rezultatelor, Real, PSG, Juventus si City s-ar putea califica matematic în faza următoare a competiției.


21:25 EVRA, aproape NESTA. Francezul va juca în această seară, contra Borussiei Monchengladbach, meciul cu numărul 99 în Ligă. Tot atâtea are și legendarul Alessandro Nesta.


21:05 GOL? United a ajuns la 325 de minute fără gol marcat. Chiar și așa, Van Gaal nu intră în panică. Lingard, Mata, Martial și Rooney în atac. Vă inspiră?


20:59 CR7 vs. IBRA. În tur, Real și PSG nu s-au omorât cu spectacolul, au terminat la egalitate, 0-0, și au rămas singurele echipe fără gol primit în acest sezon de Ligă. Astăzi, Ronaldo și Ibrahimovic vor fi din nou față în față. Mai jos, o comparație între cei doi.


20:56 FLASHBACK! În această seară, mai mulți fotbaliști se vor întoarce pe terenurile pe care au evoluat în trecut. Di Maria revine pe Bernabeu, Jesus Navas se întoarce la Sevilla, orașul care l-a dat fotbalului mare. Mâine seară, Hleb revine pe Camp Nou ca adversar.


20:50 E marți, e Liga Campionilor. Astăzi urmărim returul derby-ului dintre PSG și Real Madrid, iar Mircea Lucescu are, pe teren propriu, un meci pe care trebuie să-l câștige pentru a se califica în Europa League. Iar asta se întâmplă doar în Grupa A. City, United și Juventus luptă și ele pentru calificare. Mai jos, toate echipele de start.


Real Madrid: Navas – Danilo, Varane, Ramos, Marcelo – Casemiro, Kdoos, Modric – Ronaldo, Jese, Lucas Vazquez
PSG: Trapp – Aurier, Silva, D. Luiz, Maxwell – Verratti, T. Motta, Matuidi – Di Maria, Ibrahimovic, Cavani

Șahtior Donețk: Kanibolotskiy – Srna, Rakitsky, Azevedeo, Kucher – Stepanenko, Fred  – Bernard, Marlos, Alex Teixeira – Gladkiy
Malmo: Wiland – Konate, Amason, Bengtsson, Tinnerholm – Berget, Adu, Lewicki, Rodic – Djurdjic, Rosenberg

Manchester: De Gea – Young, Smalling, Blind, Rojo – Carrick, Schweinsteiger – Lingard, Mata, Rooney – Martial
ȚSKA: Akinfeev – Fernandes, Ignashevich, Berezutski, Wembloom – Schennikov, Natcho – Tosic, Dzagoev, Milanov – Musa

PSV: Zoet – Arias, Bruma, Moreno, Brenet – Propper, Guardado, Maher – Narsingh, De Jong, Locadia
Wolfsburg: Benaglio – Jung, Klose, Naldo, Rodriguez – Gustavo, Guilavogui, Arnold – Caligiuri, Dost, Schürrle

Benfica: Júlio César – Sílvio, Luisão, Jardel, Eliseu – Gonçalo Guedes, André Almeida, Talisca, Gaitán – Jonas, Raúl Jiménez
Galatasaray: Muslera – Sabri, Denayer, Chedjou, Hakan – Bilal, Selçuk – Podolski, Sneijder, Olcan – Burak Yñlmaz

Borussia: Sommer – Nordveit, Christensen, Domínguez, Wendt – Traoré, Xhaka, Dahoud, Johnson – Raffael, Stindl
Juventus: Buffon – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra – Sturaro, Marchisio, Pogba – Hernanes, Dybala, Morata

Sevilla: Sergio Rico – Coke, Rami, Kolodziejczak, Tremoulinas – Iborra, Krychowiak – Vitolo, Banega, Konoplyanka – Llorente
City:  Hart – Sagna, Otamendi, Kompany, Kolarov – Fernando, Fernandinho, Toure – Navas, Bony, Sterling


Marți debutează o nouă etapă în grupele Champions League, iar cel mai interesant meci al zilei e fără îndoială Real Madrid – PSG. Cele două adversare de pe „Bernabeu” domină autoritar grupa Grupa A, din care mai fac parte Șahtior Donețk și Malmo, având câte 7 puncte după primele trei etape. Învingătoarea de astăzi își va asigura în mare măsură calificarea în optimile competiției, în condițiile în care ar mai avea nevoie de maxim două puncte în ultimele două runde.

„Galacticii” se confruntă cu mari probleme de lot înainte de partida cu PSG, Benitez fiind nevoit să aleagă un prim 11 din care vor lipsi cu siguranță două dintre vedete: Karim Benzema și Gareth Bale.

Jese și Isco îi vor înlocui cel mai probabil pe Bale și Benzema, în timp ce golgheterul Cristiano Ronaldo va juca în centrul liniei ofensive. Refăcut după accidentarea care l-a ținut aproape două luni departe de gazon, James Rodriguez va fi foarte probabil pe bancă și va intra doar dacă sorul o va cere.

Ambele combatante sunt neînvinse în acest sezon, indiferent de competiție, Real Madrid și PSG strângând serii de 17, respectiv 16 partide fără să cunoască gustul înfrângerii.

Miercuri, 4 noiembrie, de la 21:45

Grupa E
Barcelona – BATE Borisov
AS Roma – Leverkusen

Grupa F
Bayern Munchen – Arsenal
Olympiakos – Dinamo Zagreb

Grupa G
Maccabi Tel Aviv – FC Porto
Chelsea – Dinamo Kiev

Grupa H
Olympique Lyon – Zenit
Gent – Valencia

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte de Paște
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte de Paște
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Serena Williams, întrebare de baraj despre bustul său, după ce nu mai alăptează. Cum arată acum GALERIE FOTO
Serena Williams, întrebare de baraj despre bustul său, după ce nu mai alăptează. Cum arată acum GALERIE FOTO
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen