Liga Campionilor | Real Madrid și Dortmund, primele echipe calificate în „optimi”. Anderlecht, comeback memorabil: 3-3 la Arsenal, după ce în minutul 58 fusese 3-0. Monaco, primul gol primit după 352 de minute. Rezultate și clasamente

Liga Campionilor | Real Madrid și Dortmund, primele echipe calificate în
  • Publicat:
  • Actualizat:

Cu o medie de trei goluri marcate pe meci în Cupă și Liga Campionilor, și 3,7 goluri pe meci în campionat, Real Madrid ar ajunge la peste 200 de reușite în acest sezon. Prima șansă pentru a-și menține media: diseară, contra lui Liverpool, în etapa a patra a Grupei B a Ligii Campionilor.

  • Grupa A
  • 21:45 Malmo – Atletico Madrid 0-2 (Koke 29, Raul Garcia 79)
  • 21:45 Juventus – Olympiacos 3-2 (Pirlo 21, Roberto 65 – aut., Pogba 66 / Botia 25, Ndinga 61)
     
  • Grupa B
  • 21:45 Basel – Ludogoreț 4-0 (Embolo 32, Gonzalez 41, Gashi 59, Suchy 65)
  • 21:45 Real Madrid – Liverpool 1-0 (Benzema 27)
     
  • Grupa C
  • 19:00 Zenit – Leverkusen 1-2 (Rondon 89 / Son 68 și 73)
  • 21:45 Benfica – Monaco 1-0 (Talisca 82)
     
  • Grupa D
  • 21:45 Dortmund – Galatasaray 4-1 (Reus 39, Papastathopoulos 56, Immobile 74, Kaya 85 – aut. / Hakan Balta 71)
  • 21:45 Arsenal – Anderlecht 3-3 (Arteta 25, Alexis Sanchez 29, Oxlade-Chamberlain 58 / Van den Borre 60 și 73 – pen., Mitrovic 90)

23:56 Cam asta a fost seară de Ligă :). Am avut un derby șters, cu victorie a Realului, 1-0, în fața lui Liverpool, dar un comeback incredibil la Arsenal – Anderlecht 3-3, care a mai șters din magia revenirii lui Juve, de la 1-2 la 3-2, cu două goluri marcate în minutele 65 și 66. Mi-a făcut plăcere să fim împreună în această seară, mâine vă veți întâlni cu colegul Emi Ivan, care vă va ține companie toată seara. Noapte bună!


23:50 Să vedem și clasamentele celor patru grupe în care s-au disputat deja patru meciuri. În Grupa A, Atletico are 9 puncte și conduce cu 3 puncte în fața lui Olympiacos și Juventus, care au fiecare 6 puncte. La egalitate de puncte, grecii sunt avantajați, după ce au învins cu 1-0 pe Karaiskakis și au pierdut cu 3-2 la Torino.

în Grupa B, Liverpool e, surprinzător, pe penultimul loc, dar are cel mai facil program, cu meci acasă cu Basel și deplasare la Ludogoreț, însă cormoranii au cu trei puncte mai puțin ca Basel, care a câștigat și în tur, 1-0. Leverkusen are 9 puncte în Grupa C, fiind ca și câștigătoare aici, fiind urmată de Monaco (5p), Zenit și Benfica (fiecare cu patru puncte).

În final, Grupa D e aproape decisă, cu Dortmund aproape câștigătoare (12p), urmată de Arsenal (7p), Anderlecht (2p) și Galata (1p).


23:42 S-au încheiat și celelalte meciuri din această seară. Marea surpriză, imensă, de altfel, e remiza obținută de Anderlecht pe terenul lui Arsenal, scor 3-3, după ce tunarii au condus cu 3-0. Van den Borre a marcat în minutele 60 și 73, iar Mitrovic a marcat golul care a adus punctul belgienilor în minutul 90


23:39 Real Madrid și Dortmund, câștigătoare cu 4-1 în fața lui Galatasaray, sunt primele două echipe calificate în optimi în această ediție a Ligii Campionilor, fiind și singurele formații cu 4 victorii în primele 4 meciuri! De fapt, Dortmund a egalat cel mai bun start din istorie în competiție, cu un golaveraj excelent, +12.


23:36 FINAL DE MECI! REAL MADRID – LIVERPOOL 1-0. Derby-ul serii nu a fost tocmai un derby… Real a dominat clar o echipă secundă a lui Liverpool, cu multe rezerve, însă nu a marcat decât un gol. Ronaldo mai așteaptă o etapă pentru a doborî recordul lui Raul, de 71 de goluri în Ligă…. Asta dacă Messi nu îl depășește mâine, contra lui Ajax. Și încă o mică statistică: A fost 27-4 la șuturi pe poartă pentru Real. Incredibil…


23:34 Revenirea lui Anderlecht mai are un singur precedent în Liga Campionilor: Basel o conducea pe Liverpool cu 3-0 pe 12 noiembrie 2002, însă golurile lui Murphy (61), Smicer (64) și Owen (85) au adus echipa oaspete la egalitate!


23:32 GOOOOOOOOL ANDERLECHT!!!! (MITROVIC 90). Ce surpriză uriașă pe Emirates. Najar centrează bine pentru Mitrovic, iar sârbul reia în plasa lui Szczesny. În teorie, lucrurile nu ar trebui să fie problematice pentru Arsenal în ceea ce privește calificarea. DAR! Dar e clar că tunarii vor termina pe locul secund în grupă, ceea ce se va traduce într-un adversar mult mai dificil în faza următoare.


23:30 Nemulțumiți de evoluția favoriților, fanii lui Galatasaray au început din nou comportamentele reprobabile și aruncă cu torțe în sectorul ocupat de fanii lui Dortmund. Evident, nemții nu înțeleg, iar reacția celor de la Deutsche Welle e clară.


23:22 GOOOOOOOOOOL BENFICA!!! (TALISCA 82). N-a durat decât un singur minut! Iar golaverajul lui Monaco a fost schimbat. Talisca a marcat pentru Benfica, iar calculele în grupa C se complică. Leverkusen are 9 puncte, însă Monaco, Zenit și Benfica au, fiecare, câte patru! A fost primul gol primit de Monaco, după 352 de minute fără să primească în această ediție a Ligii.


23:21 Atletico Madrid își consolidează victoria la Malmo, acolo unde conduce cu 2-0, prin golul lui Raul Garcia. Madrilenii rămân pe prima poziție, și, după un start fals, cu eșec la Olympiacos, lucrurile au revenit pe drumul cel bun, cu trei victorii în următoarele trei meciuri. Deocamdată, singurul meci în care scorul a rămas 0-0 e cel dintre Benfica și Monaco. Iar Monaco, într-o Ligă nebună, nebună de tot, are un golaveraj incredibil după patru meciuri: 1-0.


23:14 Avem un comeback și pe Emirates, acolo unde fundașul Anthony van den Borre a marcat de două ori în ultimele 13 minute pentru a duce scorul la 3-2 în favoarea lui Arsenal. Emoții pentru Arsene Wenger, la fel ca în tur. Atunci a câștigat în minutul 93…


23:08 GOOOOOL JUVENTUS!!!! (POGBA 66). O adevărată nebunie pe Juventus Stadium!!!! După ce a fost condusă de Olympiacos, Juventus a revenit senzațional, iar Pogba a adus-o în avantaj pe campioana Italiei cu un șut de la marginea careului. Incredibil! Dacă în minutul 64, Juve era condusă cu 2-1 și era afară din Europa, în minutul 67 italienii au 3-2 și au egalat-o la puncte pe campioana Greciei. Juve mai are nevoie de un gol pentru a avea și avantajul meciului direct!


23:07 GOOOOOOOOOL JUVENTUS!!!! (ROBERTO 65 – AUT). Bătrâna Doamnă speră în continuare. A revenit imediat pe tabelă, după ce Roberto și-a introdus în proprie poartă o minge reluată de Llorente. Juve mai are 25 de minute pentru a marca golul victoriei.


23:03 GOOOOOOL OLYMPIACOS!!!! (NDINGA 61). Dezastru pentru Juventus, chiar la Torino. Ndinga marchează pentru 2-1 în favoarea lui Olympiacos, iar în acest moment, Atletico și Olympiacos au câte nouă puncte, iar Juventus și Malmo au câte trei puncte. Juventus E OUT, primul criteriu fiind meciurile directe. Iar Olympiacos a câștigat deja și în tur, 1-0!


23:00 GOOOOOOOOOL ARSENAL!!!! (OXLADE-CHAMBERLAIN 58). Mirror Football glumește cu numele marcatorului, numindu-l WRONGNAMBERLAIN :). Dar șutul în cross al mijlocașului englez a fost excelent!


22:57 GOOOOOL DORTMUND!!! (PAPASTATHOPOULOS 56). Fundașul grec dă replica imediat după reluarea jocului, marcând pentru 2-0. Dortmund și Arsenal sunt ca și calificate în optimi, după victoriile care se conturează în această seară.


22:54 Meciul de la Dortmund e întrerupt pentru câteva momente de arbitru, din cauza fanilor Galatei, care au aruncat cu torțe și fumigene pe teren. Era de așteptat, având în vedere ce au făcut fanii turci înaintea partidei, pe străzile din Dortmund.


22:48 Golul lui Pirlo din această seară a fost al optulea al italianului din carieră în Liga. Cinci dintre ele au venit din lovitură liberă. Un adevărat sniper!


22:41 Statistica primei reprize e clară: Real Madrid a dominat clar, dovadă și multitudinea de șuturi trasă de echipa madrilenă la poarta lui Mignolet, care a avut cel puțin trei parade salutare în această seară.


22:39 Am trecut foarte ușor peste golul marcat de Koke contra lui Malmo, o fază superbă construită pe banda dreaptă, finalizată cu un călcâi perfect al unuia dintre spaniolii care au crescut mult în 2014.


22:34 Și pentru a observa cât de rău stă Liverpool, cormoranii sunt ultimii în grupă în acest moment. Real are 12 puncte, Basel 6, iar Ludogoreț și Liverpool 3. Englezii sunt mai slabi, însă, la golaveraj.


22:30 E pauză pe cele șapte stadioane, iar singura surpriză se înregistrează la Torino, acolo unde Juventus și Olympiacos sunt la egalitate, 1-1. În acest caz, grecii ar avea șapte puncte, iar Juve patru, în condițiile în care mai sunt doar două etape. E clar că bianconerii vor ataca în valuri în repriza secundă, mai ales că în tur au pierdut la Pireu, 1-0. 


22:27 Basel face 2-0 cu Ludogoreț, iar previziunea fanului care spunea că echipa care a eliminat Steaua va pierde cu cel puțin două goluri după ieșirea lui Moți se adeverește. Interesant e că tânărul Embolo – 17 ani – a devenit al șaselea cel mai tânăr marcator din istoria Ligii Campionilor. Primul e Peter Ofori-Quaye, care a marcat la 17 ani și 194 de zile, pentru Olympiacos, contra lui Rosenborg, în 1997.


22:25 GOOOOOOOOOOL DORTMUND!!! (REUS 39). Vicecampioana Germaniei, aflată pe loc retrogradabil în acest moment în Bundesliga, deschide scorul în meciul cu Galatasaray prin Reus. În acest moment, Arsenal și Dortmund sunt echipele calificate din, probabil, cea mai slabă grupă din acest sezon.


22:23 Benzema a mai avut o ocazie imensă, însă lobul său, ușor deviat de Toure, a căzut pe plasa porții lui Mignolet. Nu mai contează: francezul i-a egalat pe Juanito și Higuain, cu 121 de goluri în tricoul Realului, urcând pe locul 14 în topul marcatorilor all-time ai echipei madrilene.


22:20 E 8-0 la șuturi pe poartă pentru Real Madrid în meciul cu Liverpool. Cam asta e diferența, vă las să judecați singuri situația de pe Bernabeu. Una deloc mulțumitoare pentru fanii lui Liverpool, însă Rodgers se gândește la meciul cu Chelsea de sâmbătă.


22:16 Benzema a ajuns la cota 5 în acest sezon al Ligii, pentru al cincilea sezon consecutiv. E al patrulea jucător care reușește acest lucru în istoria competiției, după Thierry Henry, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.


22:14 GOOOOOOOOOOOL ARSENAL!!! (SANCHEZ 29). Șut puternic al chilianului aflat într-o formă senzațională, de la 25 de metri, iar Arsenal conduce cu 2-0. Departe de emoțiile din tur, când tunarii au marcat în minutele 89 și 93 pentru a câștiga la Bruxelles.


22:12 GOOOOOOOOOOL REAL MADRID!!!! (BENZEMA 27). Era și timpul, probabil. Tactica lui Rodgers se dovedește falimentară, iar madrilenii deschid scorul în stil englezesc. O centrare perfectă a lui Isco de pe partea stângă îl găsește pe Benzema nemarcat în careu, iar vârful francez își continuă forma bună, înscriind din plonjon.


22:10 GOOOOL ARSENAL!!! (ARTETA 25 – PEN.)!! Welbeck scoate penalty, iar Arteta îl transformă. Arsenal conduce cu 1-0 și își consolidează poziția secundă în grupă. Ba chiar ar putea să-și asigure calificarea, dacă Dortmund o bate pe Galatasaray. La Torino, Olympiacos a revenit și a marcat prin Botia, iar lucrurile se complică destul de rău pentru Juve.


22:08 Cosmin Moți suferă o accidentare și nu mai poate continua partida! După 21 de minute, românul e înlocuit cu Aleksandrov. Fanii bulgarilor sunt triști: „Fără el, Ludogoreț ar putea pierde meciul la cel puțin două goluri…”.


22:06 GOOOOOOOOOOOL JUVENTUS!! (PIRLO 21). Dacă e meciul 100, e gol, nu?! Andrea Pirlo reușește să marcheze la centenarul său în Ligă. Și cum altfel ar fi putut să marcheze dacă nu din lovitură liberă?


22:03 Vă reamintesc: cu un gol în această seară, Ronaldo l-ar egala pe Raul în topul celor mai buni marcatori din istoria Ligii Campionilor, cu 71 de goluri. Starul madrilen are deja 31 de goluri în 28 de meciuri în faza grupelor.


21:57 Așa cum era de așteptat, Real atacă încă din primele minute pe Bernabeu. Între timp, Andrea Pirlo a ajuns la cota 100 în Liga Campionilor, fiind titular în meciul cu Olympiacos.


21:55 Banca de rezerve a lui Liverpool – 137 de meciuri – are mai multe jocuri în Liga Campionilor decât „11”-le de start, care nu are decât 120 de partide jucate în C1.


21:52 Au trecut deja opt minute și nu avem niciun gol în Ligă în această seară! Cam puțin, nu? 🙂 Deocamdată, Simeone e nemulțumit de echipa sa, Atletico, aflată la egalitate, 0-0, cu Malmo.


21:45 Start în cele șapte partide din această seară. Să vedem de unde va veni primul gol.


21:40 Stau să înceapă meciurile din această seară. Evident, toți ochii sunt ațintiți pe meciul dintre Real și Liverpool. Pot cormoranii să fie, oare, atât de slabi în această seară? Fanii lor cred, cu siguranță, asta.


21:25 Șapte jucători tineri pe banca lui Anderlecht pentru meciul cu Arsenal din această seară. Media de vârstă e 19,8 ani, cel mai vârstnic jucător are 22 de ani!


21:20 Liverpool joacă mai bine contra spaniolilor pe teren străin decât pe Anfield Road. În Spania, englezii au 7 victorii și 4 egaluri în 14 meciuri, în timp ce acasă au doar 4 victorii și 6 egaluri în 14 meciuri.


21:12 Ronaldo continuă să se distreze, după ce a aflat 11-le lui Liverpool. 🙂 Nu vă supărați, ne mai descrețim frunțile înainte de startul meciurilor.


21:05 Presa engleză chiar se ține de glume…Bleacher Report a creat o formulă tactică a lui Liverpool care… practic o invită pe Real Madrid să atace. Brendan Rodgers nu e cel mai popular antrenor în acest moment.


20:30 Liverpool riscă pe Bernabeu, și „cere probleme”, așa cum se exprimă Ben Smith, de la BBC. Cormoranii joacă fără Sterling, Gerrard sau Balotelli, dar cu Toure titular în defensivă. În schimb, la Real lipsește din echipa de start doar Bale, care e rezervă.

Real Madrid: Casillas – Arbeloa, Varane, S. Ramos, Marcelo – Isco, Kroos, Modric, James Rodriguez – Cr. Ronaldo, Benzema

Liverpool: Mignolet – Manquillo, Toure, Skrtel, Moreno – Lucas, Allen, Emre Can – Markovic, Borini, Lallana.


20:54 FINAL DE MECI! Leverkusen se impune cu 2-1 în fața lui Zenit și urcă la 9 puncte după 4 etape în Grupa C, fiind favorită clară la calificare în urma acestui rezultat. De partea cealaltă, Zenit trebuie să câștige cu Benfica și Monaco pentru a spera în continuare la participarea în primăvara europeană în Ligă.


20:47 GOOOOOL ZENIT!!! (RONDON 89). Se poate un comeback? Rușii așa speră! Rondon, un atacant venezuelean cu cifre excelente, marchează pentru 2-1, dar Leverkusen continuă să conducă… Iar timpul e de partea nemților!


20:45 Leverkusen se îndreaptă către o victorie extrem de importantă, grație „dublei” lui Son Heung-Min. Coreeanul a devenit al treilea jucător asiatic care reușește să marcheze două goluri într-un meci în Liga Campionilor, după uzbekul Maxim Șațkih și iranianul Ali Daei.


20:39 Decizia lui Brendan Rodgers de a trimite în teren o echipă formată mai mult din rezerve nu e tocmai pe placul ziariștilor englezi. „Foarte trist că în cea mai importantă seară din carieră, Brendan Rodgers nu s-a chinuit să se lupte”, scrie Jack Rathborn, colaborator al site-ului FIFA.com.


20:35 În presa engleză, glumele încep să apară. Calitatea lui Kolo Toure pare… îndoielnică, iar jurnaliștii de la Daily Mail au „găsit” o poză cu Ronaldo care afla că se va bate cu ivorianul în această seară 🙂


20:32 GOOOOOL LEVERKUSEN!!! (SON 73). Din nou Son!! Coreeanul e într-o formă excelentă și face 2-0, după o schemă excelent lucrată de echipa germană.


20:27 GOOOOOL LEVERKUSEN!! (SON 68). Ce gol reușește coreeanul lui Leverkusen, într-un moment în care rușii dominau partida. Dacă se încheie așa meciul, nemții se duc la 9 puncte și devin mari favoriți la câștigarea grupei.


19:53 Zenit a avut posesia mai mare, 56,9%, dar la șuturi la poartă Leverkusen are avantajul, 7-5, la fel și la șuturi pe poartă, unde conduce cu 2-1. Totuși, scorul rămâne 0-0, lucru care avantajează formația germană.


19:45 Pentru că la Zenit – Leverkusen nu se întâmplă mare lucru, iar la pauză e 0-0, trecem la un meci mai interesant, cel care va avea loc pe Bernabeu. The Daily Telegraph anunță că Liverpool va juca cu rezervele diseară, Brendan Rodgers fiind decis să îi odihnească pe Gerrard, Sterling, Coutinho sau Lovren în meciul cu liderul din La Liga.


19:26 Fanii Galatei fac super-atmosferă în Dortmund, unde au aprins torțe în mijlocul orașului. Se anunță o atmosferă senzațională, având în vedere că și suporterii lui Dortmund sunt cunoscuți pentru modul în care se comportă pe stadion.


19:20 Cristiano Ronaldo poate deveni cel mai bun marcator din istoria Ligii, dacă va marca diseară două goluri contra lui Liverpool. E la un gol de recordul lui Raul, iar Messi stă și el aproape, la două goluri de fostul atacant al madrilenilor.


19:10 Primele minute ale meciului dintre Zenit și Leverkusen nu au fost deloc spectaculoase. Se joacă mult la centrul terenului, câteva faulturi și doar un șut la poartă! Nu!!!! BARĂ‚ ZENIT! La prima fază a rușilor, Hulk țintește bara nemților cu un șut puternic.


18:42 În pregătirea meciurilor de diseară, compania Opta furnizează o statistică foarte interesantă: Cristiano Ronaldo a marcat 22 de goluri în acest sezon pentru Real – 17 în La Liga și 5 în Liga Campionilor. De fapt, Ronaldo a marcat mai multe goluri decât Liverpool în acest sezon, vicecampioana Angliei având doar 19 goluri reușite în toate competițiile.


18:30 Interesant e și meciul dintre Dortmund și Galatasaray. Nemții s-ar putea califica în optimi cu o victorie diseară, iar turcii au mari probleme, cu doar un punct din primele trei meciuri. Din acest motiv, Cesare Prandelli, antrenorul turcilor, e la un pas să fie demis, deși în campionat Galata e pe 2, la egalitate cu liderul Fenerbahce.


18:20 Situația în Grupa C este una destul de echilibrată. Doar Benfica pare scoasă din cursă, având un singur punct, în timp ce Bayer e lider, cu 6 puncte. Zenit are doar 4, astfel că o victorie azi i-ar duce pe ruși, cel puțin provizoriu, pe prima poziție.


 

18:00 Bun găsit! Sunt Adrian Costeiu și vom fi alături timp de șase ore pentru etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor. Sigur, highlight-ul serii e Real Madrid – Liverpool, însă și jocurile Juventus – Olympiacos sau Dortmund – Galatasaray sunt meciuri foarte interesante. Vom vedea, împreună, cele mai tari poze, vom comenta cele mai interesante momente, dar și toate golurile care vor fi marcate în această seară.

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o sumă enormă
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o sumă enormă
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului…
Presa din Cipru a reacționat după ce Elias Charalambous a cucerit titlul de campioană cu FCSB
Presa din Cipru a reacționat după ce Elias Charalambous a cucerit titlul de campioană cu FCSB
SECRETE din viața intimă a unei vedete celebre, s-a iubit și cu femei: „Le-am oferit tinerețea și frumusețea mea”
SECRETE din viața intimă a unei vedete celebre, s-a iubit și cu femei: „Le-am oferit tinerețea și frumusețea mea”
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care…
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde și-au pierdut viața Sebi și Roberta, uciși de Vlad Pascu
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde și-au pierdut viața Sebi și…
BANII românilor vor fi CONFISCAȚI. Decizia anunțată pe 2 Mai de Guvern: E funcțional sistemul
BANII românilor vor fi CONFISCAȚI. Decizia anunțată pe 2 Mai de Guvern: E funcțional sistemul
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
„Săptămâna Patimilor“ se încheie incendiar: fotbalul nostru oferă trei meciuri sufocante, cu mize uriașe
„Săptămâna Patimilor“ se încheie incendiar: fotbalul nostru oferă trei meciuri sufocante, cu mize uriașe
Wrexham, echipa cumpărată de Ryan Reynolds, ar putea avea stadion cu 55.000 de locuri:
Wrexham, echipa cumpărată de Ryan Reynolds, ar putea avea stadion cu 55.000 de locuri: "Tot oraşul ar putea veni la…
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și…