Liga Campionilor | Arsenal și Chelsea merg în optimi. Gent, surpriza acestei faze. Leverkusen ratează uimitor calificarea: Barca a adus juniorii în Germania. Vezi clasamentele și toate echipele calificate!

Redactor:
Andrei Pal
 Liga Campionilor | Arsenal și Chelsea merg în optimi. Gent, surpriza acestei faze. Leverkusen ratează uimitor calificarea: Barca a adus juniorii în Germania. Vezi clasamentele și toate echipele calificate!
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Real Madrid, PSG, Wolfsburg, PSV Eindhoven, Atletico Madrid, Benfica, Manchester City, Juventus, Barcelona, Bayern și Zenit sunt echipele care s-au calificat în optimile Ligii Campionilor.
  • Șahtior, Manchester United, Galata și Sevilla vor continua în Europa League.
  • Cristiano Ronaldo a marcat de patru ori în Real – Malmo 8-0, devenind jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise în faza grupelor unui singur sezon, 11.
  • Gent, Arsenal, Roma și Dinamo Kiev s-au alăturat deja echipelor calificate în optimi.
  • Olivier Giroud a reușit primul hat-trick din carieră în Champions League, iar Arsenal a depășit-o pe Olimpiakos în clasament
  • Valencia, Leverkusen, Porto și Olympiakos vor continua în Europa League.


Capi de serie la tragerea la sorți:

Real Madrid
Wolfsburg
Atletico Madrid
Manchester City
Barcelona
Bayern
Chelsea
Zenit

Urna a doua:
PSG
PSV
Benfica
Juventus
AS Roma
Arsenal
Dinamo Kiev
Gent


Meciurile de miercuri:

GRUPA E:
AS Roma – BATE Borisov 0-0
Leverkusen – Barcelona 1-1 (Chicharito 23 / Messi 20)

GRUPA F:
Olympiacos – Arsenal 0-3 (Giroud 29, 49, 67)
Dinamo Zagreb – Bayern Munchen 0-2 (Lewandowski 61, 64)

GRUPA G:
Dinamo Kiev – Maccabi Tel Aviv 1-0 (Garmash 16)
Chelsea – FC Porto 2-0 (Marcano 12 – autogol, Willian 52)

GRUPA H:
Valencia – Lyon 0-2 (Cornet 37, Lacazette 76)
Gent – Zenit 2-1 (Depoitre 18, Milicevic 78 / Dzyuba 65)

23:40 Asta a fost prieteni. S-a terminat și ultima etapă a fazei grupelor Champions League. Arsenal, Roma, Dinamo Kiev și Gent se alătură echipelor deja calificate în optimile Champions League. A fost o seară doar 15 goluri, la jumătatea golurilor marcate marți seară. Performanțe excelente în Leverkusen – Barcelona și Olimpiakos – Arsenal. Belgienii de la Gent sunt surpriza acestei faze.


23:30 Ne apropiem de final. Bayern a ratat ocazia de a face 3-0 în deplasarea de la Zagreb. Leverkusen caută golul care ar duce-o în optimile competiției. Roma se chinuie cu BATE Borisov. Gent merge mai departe dintr-o grupă cu Lyon, Zenit și Valencia.


23:20 Lucrurile se clarifică în grupa H. Spre surprinderea fanilor, Zenit și Gent vor merge mai departe dintr-o grupă din care au mai făcut parte Lyon și Valencia. Belgienii conduc pe Zenit St. Petersburg, cei care erau deja calificați. Lacazette face 2-0 pentru Lyon în deplasarea de la Valencia. Garry Neville are parte de un debut nefericit pe banca Valenciei în Champions League.

 


32:06 Goluri, goluri, goluri. În grupa G, Bayern reușește foarte repede să se desprindă de croații la care joacă Alexandru Mățel.  Lewandowski face „dubla” și asigură un final liniștit pentru bavarezi. Arsenal face 3-0 în Grecia. Giroud reușește hat-trickul. Este primul reușit de atacantul francez în Liga Campionilor.


23:03 LEO MESSI! Performanță incredibilă de parea starului argentinian. Împotriva echipelor din Germania, niciun alt jucător de Champions League nu a reușit să marcheze mai multe goluri decât jucătorul Barcelonei. 15 goluri are de partea sa Messi, doar în confruntările cu nemții. 6 dintre ele le-a reușit într-un singur meci, tot contra lui Leverkusen.


22:59 Din nou statistici. Se pare că golul reușit de Willian este primul pe care îl înscrie din acțiune. Celelalte patru au fost reușite doar din lovitură liberă.


22:54 Lucrurile se clarifică. Chelsea face, la rândul său, 2-0 pe teren propriu, în compania celor de la FC Porto, iar lucrurile încep să fie din ce în ce mai clare în grupa G. Willian majorează avantajul echipei lui Mourinho.


22:50 Revim cu un gol marcat imediat după pauză. Giroud reușește „dubla” și majorează avantajul echipei sale. Arsenal și Olympiakos luptă între ele pentru un loc în optimile competiției, la braț cu Bayern Munchen.


22:30 Ne întoarcem la capitolul statistici. Cei de la BATE Borisov au jucat până acum patru meciuri pe tărâm italian, dar nu au reușit să marcheze nici măcar un singur gol. Bielorușii joacă în această seară pe Olimpico din Roma, contra echipei gazdă, în timp ce romanii luptă pentru un loc în optimi, alături de Barcelona.


22:23 Performanță excelentă reușită Javier „Chicharito” Hernandez. Acesta a devenit primul jucător de origine mexicană care reușește să marcheze un gol în poarta Barcelonei.  Este al cincilea gol al fostului jucător de la Manchester United în acest sezon de Champions League. Între timp, Lyon deschide scorul în partida cu Valencia.


22:18 Aveți aici toate rezultatele înregistrate în acest moment. Dacă ele vor rămâne la fel și după încheierea partidelor, mai departe vor merge Chelsea, Dinamo Kiev, Roma, Gent și Arsenal.


22:08 Goluri pe bandă rulantă. S-au marcat 5 goluri pe 4 stadioane. Messi deschisese balul pentru catalani, dar mexicanul Chicharito a egalat pentru formația sa. Gent a marcat și ea în meciul cu Zenit. În grupa G, la scorurile înregistrate în momentul de față merg mai departe Chelsea și Dinamo Kiev. Messi continuă războiul de la distanță cu Cristiano Ronaldo.


21:58 Primele goluri ale serii vin din Anglia și Ucraina. Chelsea și Dinamo Kiev reușesc să deschidă scorul. Autogolul lui Marcano modifică pentru prima oară tabela de pe Stamford Bridge. Garmash a marcat pe Olimpicul din Kiev.


21:54 Chelsea joacă pentru un loc în optimi contra lui Porto. O victorie nu ar aduce doar bani în contul englezilor, dar i-ar salva, pentru moment, postul lui Jose Mourinho. Statistica este de partea sa. Chelsea a pierdut doar unul dintre cele 37 de meciuri jucate pe Stamford Bridge în Champions League.


21:45 START! Au început și ultimele meciuri din cadrul grupelor Ligii. În această seară, vom afla împreună ultimele echipe calificate în optimile competiției bogaților.


21:40 Mai sunt doar 5 minute până la startul ultimelor partide din faza grupelor Champions League. Meciuri decisive pentru formațiile din arhipelagul britanic. Chelsea și Arsenal își joacă, în această seară, șansele de calificare în următoarea fază a competiției stelelor. Barcelona joacă fără Neymar meciul din Germania, împotriva celor de la Leverkusen. 


21:01 Echipele de start:

AS ROMA: Szczesny – Florenzi, Manolas, Rudiger, Digne – Pjanic, De Rossi, Nainggolan – Gervinho, Falque, Džeko.
BATE: Chernik – Zhavnerchik, Milunovic, Mladenovic, Polyakov – Yablonski, Nikolic – Stasevich, Hleb, Mozolevski – Gordeichuk

LEVERKUSEN: Leno – Wendell, Toprak, Tah, Hilbert – Kampl, Kramer – Mehmedi, Calhanoglu, Bellarabi – Chicharito
BARCELONA: Ter Stegen; Adriano, Bartra, Vermaelen, Alba; Rakitic, Samper, Kaptoum; Messi, Sandro, Munir

OLYMPIACOS: Roberto – Elabdellaoui, Da Costa, Siovas, Masuaku – Kasami, Milivojevic, Fortounis, Seba, Pardo – Ideye
ARSENAL: Cech – Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal – Ramsey, Flamini – Ozil, Walcott, Campbell – Giroud

BAYERN: Ulreich – Rafinha, Martinez, Benatia, Lahm – Alonso, Rode, Kimmich – Ribery, Green, Lewandowski
DINAMO ZAGREB: Eduardo – Ivo Pinto, Sigali, Taravel, Pivaric – Rog, Goncalo Santos, Antolic – Soudani, Coric, Fernandes

DINAMO KIEV: Shovkovskiy – Danilo Silva, Antunes, Dragovic, Khacheridi – Sydorchuk, Rybalka – Garmash, González, Yarmolenko – Júnior Moraes
MACCABI TEL AVIV:  Rajkovic – Dasa, Tibi, Carlos García, Ben Harush – Igiebor, Rikan – Miha, Alberman, Ben Chaim – Zahavi

CHELSEA: Courtois – Ivanovic, Zouma, Terry, Azpilicueta – Ramires, Matic – Willian, Oscar, Hazard – Costa
FC PORTO: Casillas – Maxi Pereira, Maicon, Marcano, Martins Indi – Danilo, Imbula, Herrera – Layun, Corona, Brahimi

VALENCIA: Domenech – Gaya, Abdennour, Mustafi, Joao Cancelo – Danilo, Parejo, Pérez – De Paul, Alcácer, Mina
LYON: Lopes – Bedimo, Morel, Mapou, Rafael – Gonalons, Tolisso, Darder, Grenier – Lacazette, Cornet

ZENIT: Lodygin – Anyukov, Garay, Luis Neto, Lombaerts, Criscito – Ryazantsev, Javi Garcia, Yusupov – Danny, Dzyuba
GENT: Sels – Rafinha, L. Nielsen, Mitrovic – Foket, Renato Neto, Kums, Asare – Depoitre, Milicevic, Simon


Programul meciurilor de marți din Liga Campionilor:

Grupa A
PSG – Șahtior 2-0 (Lucas 57, Ibrahimovic 86)
Real – Malmo 8-0 (Benzema 12, 24, 74, Ronaldo 39, 47, 50, 59, Kovacic 74) 

Grupa B
Wolfsburg – Manchester United 3-2 (Naldo 13, 84, Vieirinha 29 / Martial 10, Guilavogui autogol 82)
PSV – ȚSKA Moscova 2-1 (De Jong 78, Propper 84 / Dzagoev pen. 74)

Grupa C
Galatasaray – Astana 1-1 (Inan 64 / Twumasi 62)
Benfica – Atletico Madrid 1-2 (Mitroglou 75 / Niguez 33, Vietto 55)

Grupa D
Manchester City – Borussia Monchengladbach 4-2 (Silva 16, Sterling 80, 81, Bony 85 / Korb 19, Raffael 43) 
Sevilla – Juventus 1-0 (Llorente 65)


23:35 FINAL! S-a terminat încă o seară nebună în competiția stelelor. S-au marcat nu mai puțin de 30 de goluri. Real Madrid a reușit scorul serii, 8-0 cu Malmo. Mircea Lucescu merge în Europa League, acolo unde merge și Manchester United, după ce Wolfsburg a câștigat cu 3-2. Răsturnări incredibile de scor în City – Gladbach și Wolfsburg – United.


23:28 Răsturnare incredibilă de scor în Wolfsburg – United. Guilavogiu își introduse-se mingea în proprie poartă, iar englezii erau din nou în Champions League. Naldo a adus din formația germană în avantaj în urma unei lovituri de cap. PSV reușește și ea să marcheze în meciul cu ȚSKA. Propper face 2-1.


23:22 O nouă răsturnare de situație în meciul de pe Etihad Stadium. City întoarce soarta partidei și face 3-2 printr-o dublă a lui Sterling. PSV egalează, după ce rușii deschiseseră scorul din penalty. Dzagoev și de Jong sunt marcatorii. Show total pe Santiago Bernabeu. Realul o distruge pe Malmo, iar Mircea Lucescu nu mai are nicio emoție în privința calificării în Europa League. . Bony marchează și el în City – Gladbach. E 4-2.


23:14 Din nou statistici. Cristiano Ronaldo este al patrulea jucător din istoria celor de la Real Madrid care reușește să marcheze 4 goluri într-o partidă de cupe europene. Portughezul și-a înscris numele pe o listă selectă, care îi mai conțin pe Di Stefano, Hugo Sanchez și Puskas. „Poker” reușit de starul lui Real.


23:05 Goluri, goluri, goluri! S-a marcat și în meciul dintre PSG și Șahtior Donețk. Parizienii deschid scorul prin Lucas Moura. Asta a reușit să deschidă scorul pe Ali Samy Yen, dar Selciuc Inan a restabilit egalitatea pe tabelă. Sevilla a deschis scorul pe Sanchez Pisjuan, prin Fernando Llorente. Fostul jucător al lui Juventus marchează chiar împotriva „Bătrânei Doamne”.


23:00 Cristiano Ronaldo a reușit hat-trickul în doar 11 minute, la ca și Claudiu Keșeru in meciul cu Aalborg. Între timp portughezul și-a mai trecut o reușită în dreptul său. În momentul de față, Ronaldo are 11 goluri marcate în faza grupelor, un nou record stabilit de mijlocașul celor de la Real Madrid. S-a marcat și pe alte stadioane. Atletico Madrid a făcut 2-0 în deplasarea de la Lisabona.


22:48 Imediat după pauză, Realul lovește din nou. Ronaldo reușește hat-trickul și majorează avantajul madrilenilor. Meci de coșmar pentru echipa suedeză. Mircea Lucescu poate sta liniștit, la scorul acesta Șahtiorul merge în Europa League fără prea mari emoții.


22:30 Chiar înainte de pauză, Borussia Moenchengladbach întoarce scorul pe Etihad Stadium. Brazilianul Raffael face 2-1 pt nemți. Între timp, s-a marcat și pe alte stadioane. Atletico Madrid a deschis scorul în deplasarea de la Benfica, Ligard egalează pentru Manchester United, dar golul este anulat pentru o poziție de ofsaid. Realul face scor pe Bernabeu. Ronaldo a reușit și el să marcheze, din lovitură liberă.


22:20 Ne întoarcem la capitolul statistici. Odată cu golul marcat în partida cu Wolfsburg, Anthony Martial pune capăt unei serii de 690 de minute fără gol marcat în toate competiții pentru Manchester United. 50 de milioane de euro au plătit englezii celor de la AS Monaco pentru serviciile sale.


22:15 S-a scurs prima jumătate de oră pe toate stadioanele din Ligă. Ne bucurăm de multe goluri în această seară. S-au marcat 7 goluri pe doar trei stadioane. Vieirinha marchează pentru Wolfsburg, se face 2-1, iar la acest scor, United este eliminată din Champions League.


22:05 Goluri pe bandă rulantă în această seară de Ligă. 6 goluri pe 3 stadioane. Realul face scor cu Malmo, Benzema reușește „dubla” din pasa lui Ronaldo. Gladbach egalează pe Etihad Stadium, după ce Silva deschisese scorul.


21:56 Primele goluri ale serii vin destul de rapid. Anthony Martial deschide scorul pentru Manchester United în deplasarea de la Wolfsburg. Naldo își readuce echipa în joc cu o lovitură de cap. Realul deschide scorul pe Bernabeu. Benzema înscrie în urma unui șut al lui Isco, respins de portarul Nyland.


21:48 Sir Alex Ferguson este prezent în tribunele stadionului din Wolfsburg pentru a privi evoluția fostei sale echipei. Pare într-o dispoziție bună. Să vedem cum se va simți la sfârșitul meciului.


21:45 START! Au început toate partidele unei alte nopți magice de Liga Campionilor.  Vom afla împreună echipele calificate din grupele A, B, C și D. Rămâneți alături de noi pentru toate fazele importante ale meciurilor.


21:30 Mai sunt 15 minute până la începerea meciurilor, iar jucătorii lui United se încălzesc de zor. Van Gaal are nevoie ca echipa sa să joace un fotbal bun, pentru că dacă se prezintă la Wolfsburg așa cum a făcut-o în ultimele meciuri riscă o eliminare rușinoasă.


21:27 Tot la capitolul diferențe, Serghei Ignașevici, fundașul lui ȚSKA, a adunat mai multe meciuri în Liga Campionilor decât toată echipa lui PSV la un loc. PSV – ȚSKA e un meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală.


21:24 Jucătorul celor de la Manchester United, Bastian Schwensteiger, a marcat mai multe goluri în Champions League, decât întreaga echipă a celor de la Wolfsburg. Nemții conduc grupa B, cu 9 puncte, iar englezii sunt pe locul secund, cu 8 puncte.


21:19 Francezii  par foarte concentrați la ieșirea la încălzire, dar  echipa antrenată de Mircea Lucescu  luptă pentru Europa League în PSG – Șahtior.  Elevii lui Lucescu sunt la egalitate cu Malmo, ambele echipe având câte 3 puncte, dar rezultatele direct îi avantajează pe ucraineni. Meciul va fi unul plăcut ochiului.


21:05 AVEM ECHIPELE DE START! Așa cum v-am obișnuit, mai jos avem toate echipele de start.  Mircea Lucescu  luptă pentru Europa League în PSG – Șahtior. Meciuri decisive în grupa B și E. Trei echipe din grupa B: Wolfsburg, Manchester United și PSV au șanse reale de a se califica în faza eliminatorie a Ligii Campionilor.

Manchester City: Hart – Clichy, Mangala, Otamendi, Kolarov – Delph, Fernandinho – De Bruyne, Toure, Silva – Sterling
Borussia Moenchengladbach:  Sommer – Korb, Christensen, Nordtveit, Wendt – Stindl, Elvedi – Xhaka, Dahoud, Johnson -Raffael

Manchester United: De Gea – Varela, Smalling, Blind, Darmian – Fellaini, Schweinsteiger – Lingard, Mata, Depay – Martial
Wolfsburg: Benaglio – Trasch, Naldo, Dante, Rodriguez – Guilavogui, Arnold – Vieirinha, Draxler, Schurrle – Kruse

Galatasaray: Muslera РSabri, Semih, Chedjou, Hakan РOlcan, Sel̤uk РPodolski, Sneijder, Yasin РBurak
Astana: Eric – Ilic, Postnikov, Anicic, Shomko – Canas, Maksimovic – Twunasi, Muzhikov, Kethevoama – Kabanaga

Real Madrid: Casilla – Danilo, Nacho, Pepe, Arbeloa – James, Isco, Kovacic, Casemiro – Ronaldo, Benzema
Malmo: Wiland – Tinnerholm, Yotún, Carvalho, Rakip – Lewicki, Adu, Árnason, Sana – Berget, Djurdjic

Benfica: Julio Cesar – Almeida, Jardel, Lopez, Eliseu – Fejsa, Renato Sanches, Pizzi – Guedes, Gaitan, Jonas
Atletico: Oblak – Juanfran, Godin, Savic, Filipe Luis – Koke, Saul, Gabi, Carrasco – Griezzman – Vietto

Sevilla: Sergio Rico – Coke, Rami, Kolodziejczak, Tremoulinas – Krychowiak, N’Zonzi – Vitolo, Banega, Konoplyanka – Llorente
Juventus: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner, Sturaro, Marchisio, Pogba, Alex Sandro – Morata, Dybala

PSV: Zoet – Isimat, Bruma, Moreno, Brenet – Propper, Hendrix, Guardado – Pereiro, De Jong, Locadia
ȚSKA Moscova: Akinfeev – Nababkin, Ignasevich, A.Berezutski, Cauna – Natcho, Wernbloom – TosiÇ, Musa, Dzagoev – Doumbia

PSG: Trapp – Van der Wiel, Marquinhos, Luiz, Kurzawa – Stambouli, Rabiot, Matuidi – Moura, Ibrahimovic, Lavezzi
Șahtior: Kanibolotskyi – Srna, Kucher, Rakitskyy, Ismaily – Fred, Stepanenko – Marlos, Teixeira, Taison – Eduardo


Marți și miercuri se va disputa ultima etapă din faza grupelor UEFA Champions League. Până acum nouă echipe sunt sigure de prezența în optimile întrecerii: Real Madrid, Bayern Munchen, PSG, Barcelona, Manchester City, Benfica, Atletico Madrid, Juventus și Zenit.

Calificarea lui Șahtior în Europa League se va decide în această seară. Echipa condusă de Mircea Lucescu se află pe locul 3 în Grupa A, devânsând-o pe Malmo la golaveraj. Trupa din Ucraina are meci greu cu PSG, dar nu mai puțin adevărat că și Malmo se va confrunta cu Real Madrid chiar pe Santiago Bernanbeu.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
Bergodi a câștigat o avere ca ”să rezilieze amiabil” contractul cu Rapid. Nu și-a asumat nimic
Bergodi a câștigat o avere ca ”să rezilieze amiabil” contractul cu Rapid. Nu și-a asumat nimic
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe care le face zilnic
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe care le face zilnic
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat obsesiv cele două păsări
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat obsesiv cele două păsări
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Penurie de alimente și creșteri de prețuri fără precedent în Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile. „Piețele s-au prăbușit”
Penurie de alimente și creșteri de prețuri fără precedent în Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile. „Piețele s-au prăbușit”
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
E legală depășirea prin dreapta a unei mașini ce virează la stânga? Ce prevede Codul Rutier
E legală depășirea prin dreapta a unei mașini ce virează la stânga? Ce prevede Codul Rutier
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au…