Cavani, noul Maccarone: Revelionul, sărbătorit mai devreme de dinamovişti! Cum au fost ironizaţi steliştii

17 dec 2010 155 afişări Comentează şi tu Europa League
Cavani, noul Maccarone: Revelionul, sărbătorit mai devreme de dinamovişti! Cum au fost ironizaţi steliştii Cavani, noul Maccarone: Revelionul, sărbătorit mai devreme de dinamovişti! Cum au fost ironizaţi steliştii

Fanii dinamovişti au găsit o metodă ingenioasă de a urmări meciul dintre marea rivală şi Napoli.

Liderii galeriei au comentat minut cu minut partida pe unul dintre site-urile suporterilor, www.ultrastei.ro. La microfon, Mihnea Ionescu, lider al PCH. Pe toată durata meciului, cuvântul "Steaua" nu s-a auzit, acesta fiind înlocuit cu tot felul de sinonime mai puţin ortodoxe. La site s-au logat fani dinamovişti chiar şi din Statele Unite, s-a oganizat o tombolă, iar comentatorii au promis că la fiecare gol al lui Napoli vor aprinde câte o petardă. Acest lucru s-a întâmplat o singură dată, la golul lui Cavani. Uruguayanul va fi invitat de către fanii din "Ştefan cel Mare" la petrecerea lor de pe 10 mai. La fel s-a întâmplat şi cu Maccarone, după ce italianul a înscris în poarta rivalilor golul care i-a scos din drumul către finala UEFA.

"Vă urăm sărbători normale"


Înainte de a încheia comentariul şi a invita "telespectatorii" în faţa stadionului pentru a sărbători insuccesul roş-albaştrilor", Mihnea Ionescu, lider al Peluzei "Cătălin Hîldan" şi comentator de ocazie, le-a făcut şi o urare fanilor stelişti: "O seară bună, dragi dinamovişti, şi avem o urare şi pentru stelişti: «Vă urăm Sărbători normale!»".


Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.