Reacţia lui Mangia, după ce Milan a trecut la pas de CS U Craiova. Declaraţia italianului şi momentul care ar fi putut schimba soarta partidei: "Dacă se întâmpla asta"

4 aug 2017 2918 afişări Comentează şi tu Europa League
Reacţia lui Mangia, după ce Milan a trecut la pas de CS U Craiova. Declaraţia italianului şi momentul care ar fi putut schimba soarta partidei: "Dacă se întâmpla asta" JUSTINEL STAVARU / MEDIAFAX FOTO

CS U Craiova a fost eliminată din turul trei preliminar al Europa League de AC Milan, după 0-3 la general. Milanezii au câştigat ambele manşe, 1-0 la Severin şi 2-0 pe San Siro, iar la finalul dublei Devis Mangia a recunoscut superioritatea italienilor.

Italianul Mangia a admis că returul a fost unul dificil, şi-a scuzat fotbaliştii motivând că sunt la prima experiennţă europeană şi a identificat momentul care ar fi putut da un alt curs jocului: "Cu siguranţă ne-am descurcat mai bine în primul meci, când Milan nu s-a simţit aşa de bine. Astăzi a fost mai dificil. Pentru mulţi dintre copiii mei a fost prima experienţă la acest nivel. E păcat că am luat două goluri din faze fixe şi nu am profitat la ocazia lui Mitriţă. Dacă am fi marcat la acea fază, am fi putut schimba soarta meciului. Echipa a stat bine în teren, a urmat ordinele, am fi fost în joc la acel punct. Milan e o echipă bună în opinia mea şi cred că în acest an se va descurca bine", a declarat Mangia la finalul meciului de pe San Siro.

Câte un gol pe repriză au marcat milanezii. Prima dată au înscris prin Bonaventura, după o respingere greşită în faţa a lui Calancea, ca mai apoi Cutrone să înscrie din poziţie de offiside. 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.