Mai mult decât agonie, mai mult decât extaz! Ungaria – Portugalia 3-3, Islanda – Austria 2-1. IREAL: Traustason a înscris în minutul 90+4 și a trimis Portugalia pe locul 3! Clasamentul final al Grupei F

Mai mult decât agonie, mai mult decât extaz! Ungaria - Portugalia 3-3, Islanda - Austria 2-1. IREAL: Traustason a înscris în minutul 90+4 și a trimis Portugalia pe locul 3! Clasamentul final al Grupei F
  • Publicat:
  • Actualizat:

Meciurile zilei la EURO 2016: Islanda – Austria și Ungaria – Portugalia de la ora 19:00. Italia – Irlanda și Suedia – Belgia de la ora 22:00. Toate meciurile zilei sunt live blog pe ProSport

Islanda – Austria 2-1 (Bodvarsson 19, Traustason 90+4 / Schopf 60)

  • Islanda: Halldorsson – Saevarsson, Arnason, R. Sigurdsson, A. Skulason – Gudmundsson (Ingason 87), A. Gunnarsson, G. Sigurdsson, B. Bjarnason – Bodvarsson (E. Bjarnason 71), Sigthorsson (Traustason 80)
  • Austria: Almer – Dragovic, Prodl (Schopf 46), Hinteregger, Fuchs – Ilsanker (Janko 46), Baumgartlinger – Arnautovic, Alaba, Klein – Sabitzer (Jantzscher 78)

Ungaria – Portugalia 3-3 (Gera 19, Dzsudzsak 47, 55 / Nani 42, Ronaldo 50, 62)

  • Ungaria: G. Kiraly – A. Lang, Juhasz, Guzmics, Korhut – Gera (Bese 46), Pinter – Dzsudzsak, Elek, Lovrencsics (Stieber 83) – Szalai (Nemeth 70)
  • Portugalia: Rui Patricio – Vieirinha, Pepe, R. Carvalho, Eliseu – J. Mario, W. Carvalho, J. Moutinho  (R. Sanches 46) – A. Gomes, C. Ronaldo, Nani (Danilo 81)

Clasamentul final al Grupei F:

  • Ungaria 5 puncte
  • Islanda 5 puncte
  • Portugalia 3 puncte
  • Austria 1 punct

22:37 A trecut ceva timp de la terminarea meciurilor, dar emoțiile sunt aceleași când vedem galeria foto de mai jos.


21:20 Încheiem aici un LIVE BLOG senzațional (nu datorită nouă, evident) și ne mutăm spre Grupa E. Zlatan poate juca ultimul meci sub culorile Suediei, Belgia și Italia promit spectacol.


20:56 Aici aveți clasamentul locurilor trei de la EURO 2016:


20:53 GOOOOL ISLANDA! Austria se aruncă în atac, Islanda scapă pe contră și dă lovitura care aruncă Portugalia pe locul al treilea. Bjarmason și Traustason, jucătorii introduși în teren pe final, creează faza, primul centrează, iar al doilea marchează cu tot cu opoziția lui Almer. Se termină ambele meciuri, se termină Grupa F de la EURO 2016! Ungaria câștigă grupa, Islanda termină pe doi și va juca în optimi cu Anglia, Portugalia lui Ronaldo se califică de pe locul al treilea!


20:47 Trei minute de prelungire la Ungaria – Portugalia și patru la Islanda – Austria. Tensiunea atinge cote maxime, orice gol poate schimba complet clasamentul. Ungurii joacă inteligent și reușesc să țină de minge, la fel de bine se descurcă și islandezii.


20:43 E minutul 88 în ambele meciuri, iar Austria și Portugalia atacă, dar nu găsesc drumul spre porțile adverse. Austriecii apelează la centrări pentru Janko, în timp ce lusitanii încearcă mai des prin combinații. Asta și pentru că nu au oameni înalți.


20:40 În haosul creat am uitat să menționăm o nouă performanță incredibilă atinsă de Cristiano Ronaldo. Puteți citi mai jos despre ce e vorba. Mai sunt 10 minute, iar ungurii încep să tragă de timp.


20:36 Ritmul meciului scade și e normal să se întâmple asta. Ungurii ies rar din apărare și nu mai au puterea să lanseze contraatacuri periculoase. Portugalia caută cu disperare golul al patrulea, care ar duce-o  pe primul loc și ar asigura-o că nu joacă în optimi contra Angliei.


20:30 Islandezii fac rugăciuni la Paris, pentru că sunt în pericol să rateze o calificare pe care aproape o bifaseră. O statistică interesantă spune că Ungaria a marcat azi trei goluri într-un meci la turneul final pentru prima dată în ultimii 34 de ani. Mai marcaseră cel puțin trei la World Cup 1982, când băteau El Salvador cu 10-1.


20:25 Austria e aproape să răstoarne clasamentul, dar Janko reia puțin pe lângă poartă centrarea lui Sabitzer. E dramatism și la Paris, pentru că un gol al Austriei ar califica echipa lui Marcel Koller ar duce-o pe doi, Portugalia ar pica pe trei, iar Islanda ar coborî pe 4.


20:22 Efectiv ne e foarte greu să ținem pasul cu ce se întâmplă în Ungaria – Portugalia. Maghiarii nu se dau bătuți în ruptul capului, iar Szalai lovește bara lui Rui Patricio. E minutul 65 și n-am vrea ca meciul ăsta să se termine vreodată.


20:18 GOOOOL PORTUGALIA ȘI GOOOL AUSTRIA! Austriecii fac 1-1 prin Schopf, dar lucrurile interesante se întâmplă la Paris. Joao Mario centrează, Ronaldo se înalță de lângă un fundaș advers și-l învinge fără probleme pe Kiraly! Incredibil, dar 3-3 și Portugalia e din nou pe loc de optimi. Ce ne mai așteaptă oare?

20:16 Dacă vă întrebați ce se întâmplă la Paris, între Islanda și Austria vă spunem noi: mai nimic. E 1-0 în continuare, iar toți ochii sunt ațintiți spre Ungaria – Portugalia.


20:12 GOOOOL UNGARIA! Aproape epuizăm cuvintele care ar putea descrie acest meci. Când se părea că lucrurile intră în ordine, Dzsudzsak mai marcheză o dată! Bate slab o lovitură liberă, mingea revine la el, șutează din nou, balonul e deviat (la fel ca la golul de 2-1) de Nani și scorul devine 3-2! Ronaldo e exasperat și cedează nervos.


20:07 GOOOOOL PORTUGALIA! E incredibil ce se întâmplă la Lyon! Portughezii dau replica imediat, Joao Mario centrează din dreapta, Ronaldo reia cu căllcâiul și înscrie un gol MAGNIFIC! 2-2 și lusitanii sunt pe loc de optimi.


20:03 GOOOOL UNGARIA! Nu apucăm să scriem că începe repriza a doua că ungurii dau din nou lovitura! Vedeta Dzsudzsak bate o lovitură liberă, mingea e deviată de Andre Gomes și-l păcălește pe Rui Patricio. Portugalia e din nou OUT de la EURO!


19:46 Pauză pe cele două stadioane. Ungaria e în continuare liderul Grupei F, dar presiunea Portugaliei în repriza a doua e de așteptat să fie foarte mare. Austria e eliminată la acest scor și are nevoie de două goluri după pauză pentru a se califica. Ar fi fost mult mai ușor dacă Dragovic nu rata un penalty.


19:42 GOOOOL PORTUGALIA! Lusitanii nu strălucesc, dar o fază simpă readuce egalitatea pe tabelă. Ronaldo pasează pe culoar pentru Nani, iar fostul atacant de la United trage din prima, la colțul scurt, și-l învinge pe Kiraly. Portugalia e calificată la acest scor, de pe locul al treilea, iar Nani e singurul marcator al echipei lui Santos la acest European.


19:37 Dragovic îngroapă Austria! Skulason îl faultează în careu pe Alaba, iar austriecii beneficiază de un penalty. Cu jucători ca Alaba sau Arnautovic pe teren, Dragovic e cel care execută lovitura de la 11 metri, dar fundașul central nimerește bara. Dragovic este omul care a luat cartonaș roșu în primul meci al Austriei la EURO, cu Ungaria….


19:28 Portugalia e o echipă mare (mai e?), dar tot acuză șocul primirii golului. Ronaldo are prima ocazie a echipei sale, dar lovitura liberă executată de starul portughez e respinsă în corner de Gabor Kiraly. Au trecut primele 30 de minute și situația e critică pentru fotbaliștii lui Fernando Santos. 


19:22 La 37 de ani, Zoltan Gera e cel mai bătrân marcator de la EURO 2016. La 40 de ani, Kiraly e cel mai bătrân fotbalist de la turneul final. O imagine superbă!


19:19 GOOOL UNGARIA ȘI GOOOL ISLANDA! Bodvarsson primește o minge în careu și-l învinge pe Almer cu un șut din apropiere, iar nordicii deschid scorul. Șocul apare însă în Ungaria – Portugalia, unde Zoltan Gera prinde o bombă de la 25 de metri și marchează. La aceste scoruri, Ronaldo și colegii săi sunt eliminați din competiție!


19:12 Austria are prima mare ocazie după o gafă imensă a lui Halldorsson, care încearcă să-l dribleze pe Arnautovic, pierde mingea, dar atacantul lui Stoke alunecă exact în momentul în care putea trimite mingea în poartă și goalkeeper-ul islandez scapă ca prin urechile acului.


19:00 Au început cele două meciuri, iar evenimentele nu întârzie să apară. Portugalia se aruncă în atac, în timp ce Gudmundsson zguduie bara porții lui Kiraly!


18:47 Portugalia poate părăsi competiția dacă pierde astăzi, iar la situația în care au ajuns lusitanii a „contribuit” și Cristiano Ronaldo, care nu a marcat niciun gol în primele două meciuri și a ratat un penalty cu Austria. Seria de 311 minute fără gol la Campionatul European e cea mai lungă a lui CR7 la o competiție importantă.


18:45 David Alaba joacă fundaș central, fundaș stânga, mijlocaș la închidere, iar astăzi Marcel Koller are de gând să-l folosească în spatele vârfului. Asta înseamnă fotbalul modern.


18:30 O jumătate de oră ne desparte de startul celor două meciuri din Grupa F. Se joacă Islanda – Austria și Ungaria – Portugalia, de la ora 19:00. Maghiarii sunt calificați matematic în optimi, iar astăzi vom afla de pe ce poziție și dacă Ronaldo continuă la EURO. Iar starul portughez nu e deloc liniștit înaintea meciului decisiv. Citiți mai jos de ce.


Islanda – Austria, live blog de la 19:00

Una dintre puținele echipe calificare la EURO 2016 fără înfrângere în faza preliminariilor, alături de România, Italia și Anglia, Austria este acum într-o situație foarte delicată. Înfrângerea surpriză din prima etapă cu Ungaria și egalul cu Portugalia au făcut ca austriecii să nu aibă altă variantă în afara victoriei. Pentru nordici, egalul poate însemna ocupara locului trei în grupă, în funcție de rezultatul de la Portugalia – Ungaria, însă cu doar trei puncte șansele să avanseze între cele patru cele mai bine clasate echipe de pe locul 3 sunt slabe.

Echipe probabile:

  • Islanda: Halldorsson – Saevarsson, Arnason, R. Sigurdsson, Skulason – Gudmundsson, Bjarnasson, G. Sigurdsson, Bjarnason – Sigthorsson, Bodvarsson
  • Austria: Almer – Fuchs, Dragovic, Hinteregger, Klein – Baumhartlinger, Ilsanker – Sabitzer, Alaba, Arnautovic – Harnik


Ungaria – Portugalia, live blog de la 19:00

Victoria sau dezastrul pentru echipa supervedetei Cristiano Ronaldo în duelul cu supriza grupei F. Portughezii trebuie să obțină cele trei puncte dacă vor să mai intre în calculele calificării, un egal reducându-le drastic șansele. Vecinii noștri de la vest au acumulat patru puncte până acum, victorie cu Austria și egal cu Islanda, și au șanse la calificare chiar și în eventualitatea în care pierd. Ungurii termină pe trei dacă pierd și Islanda învinge, iar dacă Austria învinge și Ungaria pierde, ungurii termină pe locul doi în grupă.

Echipe probabile:

  • Ungaria: Kiraly – Kadar, Guzmics, Juhasz, Lang – Gera, Nagy – Dzsudzsak, Kleinheisser, Nemeth – Szalai
  • Portugalia: R. Patricio – Vierinha, Pepe, Carvalho, Guerreiro – Gomez, Moutingo, Carvalho, Quaresma – Nani, Cr. Ronaldo

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
Lumea tenisului, șocată de decesul lui Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka
Lumea tenisului, șocată de decesul lui Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Continuă ‘războiul’ între Real Madrid și PSG! Se luptă să obțină semnătura jucătorului considerat ‘viitorul’ Messi
Continuă ‘războiul’ între Real Madrid și PSG! Se luptă să obțină semnătura jucătorului considerat ‘viitorul’ Messi
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire, dar şi ploi abundente
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire, dar şi ploi abundente
Ceva NEMAIVĂZUT se întâmplă în interiorul planetei Jupiter! Astronomii sunt șocați
Ceva NEMAIVĂZUT se întâmplă în interiorul planetei Jupiter! Astronomii sunt șocați
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
Adevărul despre SERVICE-URILE AUTO. Ce trebuie să știe cei care își duc mașina la reparat
Adevărul despre SERVICE-URILE AUTO. Ce trebuie să știe cei care își duc mașina la reparat
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după 24 de ore de la…
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce a intervenit Irina Fodor: „Știe ce are de făcut!”
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce…