LIVE BLOG CM 2014, ziua 9 | Anglia, eliminată, Costa Rica, calificată în optimi. Meciul cu cele mai multe goluri la Mondial: Elveția – Franța 2-5. Honduras – Ecuador 1-2

LIVE BLOG CM 2014, ziua 9 | Anglia, eliminată, Costa Rica, calificată în optimi. Meciul cu cele mai multe goluri la Mondial: Elveția - Franța 2-5. Honduras - Ecuador 1-2
  • Publicat:
  • Actualizat:


PROGRAMUL DE AZI

  • ItaliaCosta Rica 0-1 (Ruiz ’44)
    Italia: Buffon – Abate, Barzagli, Chiellini, Darmian – De Rossi – Candreva (’57 Insigne), Motta (’46 Cassano), Pirlo, Marchisio (’69 Cerci) – Balotelli
    Costa Rica: Navas – Umana, Gonzalez, Duarte, Gamboa – Diaz – Bolanos, Tejeda (’68 Cubero), Borges, Ruiz (’81 Brenes) – Campbell ( ’74 Urena)
  • ElvețiaFranța 2-5 (Dzemaili ’81, Xhaka ’87 / Giroud ’17, Matuidi ’18, Valbuena ’40, Benzema ’67, Sissoko ’73)
    Elveția: Benaglio – Lichtsteiner, Von Bergen (‘9 Senderos), Djourou, Rodriguez – Inler, Behrami (’46 Dzemaili)- Mehmedi, Xhaka, Shaqiri – Seferovic
    Franța: Lloris – Evra, Sakho (’66 Koscielny), Varane, Debuchy – Sissoko, Cabaye, Matuidi – Valbuena, Benzema, Giroud (’63 Pogba)
     
  • HondurasEcuador 1-2 (Costly ’31 / E. Valencia ’34, ’65)
    Honduras:
    Balladares – Beckeles, Bernardez, Figueroa, Izaguirre (’46 Garcia) – Garrido (’71 Martinez), Garcia (’83 Chavez) – Claros, Espinoza – Costly, Bengtson
    Ecudaor: Dominguez – Paredes, Guagua, Erazo, W.Ayovi – A. Valencia, Minda (’83 Gruezo), Noboa, Montero – E. Valencia, Caicedo (’82 Mendez)

02:54 Final de meci la Curitiba. Ecuador a revenit de la 0-1 și a învins cu 2-1 pe Honduras, grației dublei lui Enner Valencia. Acesta i-a egalat pe Van Persie, Robben, Benzema și Muller, toți la cota 3, pe prima poziție în topul marcatorilor la Mondial. Pentru hondurieni a marcat Carlo Costly, fost jucător la Vaslui.

După această victorie, Ecuador acumulează trei puncte, la egalitate cu Elveția, în timp ce Honduras mai are doar șanse matematice să se califice în optimile de finală. Liderul grupei este Franța, cu maximum de puncte după două etape. În ultima etapă Franța întâlnește Ecuador și Elveția dă piept cu Honduras.

Sunt Sebastian Lüba și vă aștept și în zilele următoare să urmărim împreună meciurile de la Campionatul Mondial din Brazilia.


02:50 Enner Valencia mai marchează o dată, pentru a treia oară contra Hondurasului, dar golul este anulat pentru un henț la Antonio Valencia.


02:34 O comparație a zonelor în care s-au aflat cei doi marcatori din această seară indică faptul că Enner Valencia a petrecut mai mult timp în ofensivă. De cealaltă parte, Carlo Costly a fost nevoit să coboare mai mult, făcând de câteva ori faza defensivă.


02:23 GOL ECUADOR. ENNER VALENCIA (’65)
Enner Valencia îi aduce pe ecuadorieni în avantaj cu o lovitură de cap de la 8 metri, după o centrare din lovitură liberă. Este al treilea gol al atacantului lui Pachuca la acest Mondial.


2:06 Așa cum bine au observat și cei doi comentatori ai TVR-ului, ambele goluri din Honduras – Ecuador au fost marcate de jucătorii care poartă numărul 13 pe echipament. Este pentru a doua oară în istoria Mondialelor când se întâmplă acest lucru, după ce Völler și Grün au făcut același lucru într-un GermaniaBelgia din 1994.


01:49 La pauză, Honduras și Ecuador sunt la egalitate, 1-1. Pentru hondurieni a marcat fostul atacant al Vasluiului, Carlo Costly. Echipa acestuia putea intra în avantaj la cabine, dar centralul a anulat corect golul marcat de Bengtson, la ultima fază a primei reprize. Pentru Ecuador, marcator a fost tot Enner Valencia, cel care a înscris și în meciul pierdut cu 1-2, contra Elveției, din prima etapă a Grupei E.


01:34 GOL ECUADOR. ENNER VALENCIA (’34)
La numai trei minute distanță după deschiderea scorului de către Carlo Coslty, Ecuadorul egalază. Marcator este din nou Enner Valencia, care a înscris în fiecare dintre ultimele șase meciuri jucate pentru naționale țării sale.


01:30 GOL HONDURAS. CARLO COSTLY (’31)
Carlo Coslty, fost jucător la Vaslui, deschide scorul cu un șut bine plasat, din interiorul careului, după ce preia pe piept o minge înaltă trimisă din compartimentul median.


01:20 Prima mare ocazie a meciului aparține Ecuadorului. Enner Valencia se află la capătul unei pase lungi, preia pe piept, dar trage puțin peste poarta lui Balladares.


01:14 Honduras are deja șapte meciuri jucate la Cupa Mondială și nu a cunoscut încă victoria. Poate contra Ecuadorului, hondurienii să spargă gheața.


01:00 A început partida Honduras – Ecuador, a patra din Grupa E a Mondialului. Meciul se dispută pe stadionul Joaquim Américo Guimarães, din Curitiba, Paraná.


00:50 Enner Valencia este jucătorul de care se leagă o mare parte dintre speranțele Ecuadorului. Fotbalistul legitimat la Pachuca a marcat în fiecare dintre ultimele cinci meciuri jucate în tricoul reprezentativei sale.


00:30 Un fan al Franței se bucură după victoria elevilor lui Didier Deschamps. Nu, nu este Franck Ribery. În ciuda aparențelor, mijlocașul lui Bayern Munchen nu se află în galeria „cocoșilor galici”.


00:09 Honduras – Ecuador, echipele de start
Honduras:
Balladares – Beckeles, Bernardez, Figueroa, Izaguirre – Garrido, Garcia- Claros, Espinoza – Costly, Bengtson
Ecudaor: Dominguez – Paredes, Guagua, Erazo, W.Ayovi – A. Valencia, Minda, Noboa, Montero – E. Valencia, Caicedo


23:53 Rezultat final: Elveția – Franța 2-5
Benzema a mai înscris o dată în poarta lui Benaglio, chiar în ultima secundă, dar centralul fluierase deja finalul partidei și Elveția – Franța s-a terminat 2-5. Dacă în prima parte doar elevii lui Deschamps au marcat, la 0-5 pentru francezi, elvețienii au avut o tresărire și au reușit să-l învingă de două ori pe Lloris. Era tardiv însă, iar golurile lui Dzemaili și Xhaka vor conta numai la golaveraj și palmares. Urmează meciul Honduras – Ecuador, al patrulea din Grupa E.


23:46 GOL ELVEȚIA. GRANIT XHAKA (’87)
Inler ridică o minge peste apărarea francezilor, iar Xhaka trage din voleu, din interiorul careului, fără șanse pentru Lloris. Este meciul în care s-au marcat cele mai multe goluri de la acest Mondial.


23:39 GOL ELVEȚIA. BLERIM DZEMAILI (’81)
Elveția reduce din diferență prin Dzemaili, care înscrie dintr-o lovitură liberă de la circa 35 de metri. Mingea a fost șutată puternic, pe jos, pe sub zid, și l-a învins pe Hugo Lloris.


23:31 GOL FRANȚA. MOUSSA SISSOKO (’73)
Jucătorul lui Newcastle, Moussa Sissoko, înscrie pentru 5-0. Este primul gol al mijlocașului în naționala Franței. 


23:25 GOL FRANȚA. KARIM BENZEMA (’67)
Benzema își ia revanșa de la penalty-ul ratat în prima repriză. Francezul dejoacă pasul la offside al apărării elvețiene și trimite în plasă din șase metri, printre picioarele lui Benaglio, după o pasă a lui Pogba.


23:16 Între timp, în San Jose, capitala statului Costa Rica, mii de oameni au ieșit pe străzi și sărbătoresc calificarea naționalei lor în optimile de finală ale Campionatului Mondial.


23:12 Elvețienii încep bine a doua parte a jocului. Formația antrenată de Ottmar Hitzfeld are două cornere consecutive, dar nu reușește să pună în pericol poarta lui Hugo Lloris.


23:00 Olivier Giroud a intrat în cartea de istorie a Campionatelor Mondiale odată cu reușita din meciul cu Elveția. Jucătorul lui Arsenal a înscris astfel al 100-lea gol din istoria Mondialelor.


22:46 Prima repriză a celei mai echilibrate dueluri din Grupa E s-a dovedit a fi un festival de goluri doar într-una dintre porți. Defensiva elvețienilor a suferit un prim șoc atunci când l-a pierdut pe Von Bergen în minutul 9, după ce Giroud a ridicat piciorul și l-a lovit în față pe fundaș. Într-un interval de doar 66 de secunde, același Giroud deschidea scorul, iar Matuidi îl majora. Elvețienii au avut șansa să revină în meci, dar golul lui Xhaka a fost anulat eronat. În minutul 32, Benzema a ratat un penalty și scorul pauzei a fost stabilit de Valbuena, după un contraatac școală.


22:39 GOL FRANȚA. MATHIEU VALBUENA (’40)
Elvețienii au o acțiune ofensivă în banda stângă, dar Mehmedi este blocat de defensiva francezilor. Varane declanșează contraatacul după corner, Benzema îi pasează în fața porții lui Valbuena, care trimite în plasă simplu, din 5 metri.


22:31 Imprudență a lui Djourou în propriul careu. Elvețianul îl faultează pe Benzema și se dictează penalty pentru Franța. Tot Benzema execută, dar Benaglio reușește să pareze. Mingea este respinsă în față, dar Cabaye reia din 6 metri în bara transversală.


22:27 Elveția are un gol anulat. Xhaka trimite în plasă în urma unei lovituri libere din partea dreaptă, dar elvețianul este semnalizat pentru o poziției de offside. Din păcate pentru brigada de arbitri cu Bjorn Kuipers la centru, reluările video indică faptul că golul a fost regulamentar.


22:18 GOL FRANȚA! BLAISE MATUIDI (’18)
Benzema îl deschide pe Matuidi în banda stângă, iar mijlocașul lui PSG îl învinge pe Benaglio cu un șut din interiorul careului, la colțul scurt.


22:17 GOL FRANȚA! OLIVIER GIROUD (’17)
Valbuena execută un corner de pe partea stângă în direcția de a Franței, Olivier Giroud câștigă un duel aerian la circa 11 metri de poartă și trimite cu capul sub bara transversală (foto: EPA)


22:15 Odată cu ieșirea lui Von Bergen și intrarea pe teren a lui Phillipe Senderos, nu mai puțin de 10 dintre cei 11 jucători elvețieni aflați pe teren sunt fie imigranți, fie provin din familii de imigranți.


22:06 Benzema ratează prima ocazie a meciului. Francezul lui Real Madrid trimite un șut plasat de la circa 20 de metri, dar mingea trece puțin pe lângă poarta lui Diego Benaglio. Imediat după această fază, Giroud ridică piciorul la un duel cu Von Bergen și îl lovește în față pe elvețian. Fundașul nu mai poate continua și este înlocuit cu Senderos.


22:00 A început al treilea meci din Grupa E, Elveția – Franța. Partida se desfășoară pe Itaipava Arena Fonte Nova, din Salvador.


21:50 Fanii Italiei sunt încă în stare de șoc. Imaginea postată pe Twitter de unul dintre aceștia este cât se poate de sugestivă. În același timp, un suporter prezent pe arena din Recife a trimis săgeți către selecționata Angliei, eliminată de la Mondiale după Italia – Costa Rica 0-1.


21:40 Jucătorii costaricani au sărbătorit calificarea din Grupa D, considerată de cei mai mulți a fi cea mai grea de la Mondiale. După victoria în fața Italiei, cu 1-0, elevii lui Jorge Pinto au declanțat fiesta în vestiarul arenei din Recife.


21:37 Italia a mai reușit o contraperformanță care nu le face deloc cinste „azzurrilor”. Elevii lui Prandelli au fost surprinși în offside de nu mai puțin de 11 ori în meciul pierdut cu Costa Rica, 0-1.


21:16 Patru echipe s-au calificat deja în optimi, în timp ce alte patru își fac bagajaele și își rezervă bilete pentru a pleca spre casă.


21:08 Poate unul dintre jucătorii cei mai slabi de pe teren a fot starul lui AC Milan, Mario Balotelli. Acesta nu a trimis decât 12 pase, cele mai puține dintre toți titularii din Italia – Costa Rica 0-1.


21:03 După rezultatul înregistrat între Italia și Costa Rica, Anglia a pierdut orice șansă de a se mai califica în optimile de finală ale Campionatului Mondial. Asistăm așadar la o situație care nu s-a mai întâlnit din 1958. Pe de altă parte, Costa Rica este la a doua calificare din grupele unui Campionat Mondial.


20:55 Final de partidă! Costa Rica se califică în faza optimilor Campionatului Mondial, acolo unde au ajuns și în 1990, după ce au reușit o victorie surprinzătoare în fața Italiei. Englezii își pot lua adio de la acest turneu final. Italia urmează să se lupte cu Uruguay pentru accederea în următoarea fază a Mondialului. Ambele echipe au trei puncte și mai au doar un meci de disputat, cel direct, programat marți, 24 iunie, de la ora 19:00.

După 12 ore de live blog pe www.prosport.ro, eu vă las cu colegul meu, Sebastian Luba, pentru următoarele două partide: Elveția – Franța și Honduras – Ecuador. Ne citim mâine, în cea de-a zecea zi a Mondialului care, meci de meci, reușește să surprindă.


20:40 Când tocmai lăudam cea de-a doua repriză, jucătorii s-au hotărât să ne demonstreze cum pot să facă bis primei părți. Nicio fază importantă de gol nu a mai existat, iar cu 10 minute înainte de finalul meciului, scorul este în continuare 1-0 pentru Costa Rica. Presa din Anglia îl ia deja peste picior pe Balotelli, care a promis aseară că, dacă Italia va învinge Costa Rica, vrea un sărut pe obraz de la Regină. Nu e cazul încă.


20:27 Vă spuneam mai devreme că, la pauză, rezervele celor două echipe s-au luat la bătaie pe tunelul care ducea la vestiare. Iată și dovada. Se pare că spiritele s-au inflamat destul de repede din cauza loviturii de la 11 metri refuzate de către arbitru celor din Costa Rica, iar de acolo și până la câteva palme schimbate între rezervele echipei nu a fost decât un pas. Rămâne de văzut dacă FIFA va lua vreo măsură în ceea ce privește acest incident.


20:25 EPA ne-a pus la dispoziție momentul în care mingea trimisă de Diaz a intrat în poarta căpitanului Italiei, Buffon. Până în acest moment, este singurul gol al partidei dintre Italia și Costa Rica. Suntem în minutul 65, iar scorul este în continuare 1-0. Nu am vrea să fim în pielea englezilor acum. Că tot vorbeam mai devreme de Balotelli și de numeroasele situații în care a fost surprins în ofside. Se pare că acesta a reușit să îl depășească pe Van Persie, care s-a aflat în poziție neregulamentară de joc de cinci ori, cu una în minus față de atacantul italian.


20:20 Italia a început bine cea de-a doua repriză, iar în primul sfert de oră au presat în careul celor din Costa Rica. Pirlo a fost aproape să egaleze situația de pe tabelă, dintr-o lovitură liberă executată foarte bine de veteranul echipei, dar Navas a scos uluitor. Este o diferență uriașă între cele cum au arătat cele două reprize. Meciul are ritm acum. A, Balotelli a fost iar surprins în ofside. Nici nu mai știm pentru a câta oară. Este minutul 57, scorul este în continuare unul în favoarea celor din Costa Rica și în defavoarea Italiei și Angliei.


20:07 Se pare că la pauză, pe tunelul care ducea către vestiare, rezervele celor două echipe au intrat într-un conflict și s-au bătut. Nu sunt cunoscute alte detalii, le așteptăm și noi cu interes. Se pare că cele 15 minute dintre cele două reprize au fost mai interesante decât prima parte a meciului.


20:05 A început repriza secundă a partidei dintre Italia și Costa Rica. Lovitura de start o are naționala care a intrat la vestiare cu avantaj pe tabelă, după golul înscris de Ruiz în minutul 44. Iată câteva statistici ale primei părți. Nu vă lăsați păcăliți de ele, jocul nu a fost aproape deloc spectaculos, ci a avut câteva zvâcniri pe final, atunci când Costa Rica a fost echipa care a pus probleme mari apărării Italiei.


19:50 Până când apar poze mai bune pe EPA, vă lăsăm la pauza cu una dintre cele mai bune imagini de la această partidă. Deși nu a fost o primă repriză strălucită, ultimele minute au șters din impresia unei reprize deloc reușite.


19:44 GOOOOOOOOL COSTA RICA Diaz deschide scorul în minutul 44, la finalul unei reprize în care arbitrul a refuzat acordarea unei lovituri clare de la 11 metri pentru cei din Costa Rica. Mai mult de atât, Buffon a avut ceva de muncă în această primă parte a partidei. Arbitrul din Chile fluieră finalul primei reprize. Scorul este de 1-0, iar englezii își pot lua adio de la optimile Campionatului Mondial dacă nu se schimbă nimic în cea de-a doua parte.


19:30 În minutul 27, Italia are prima ocazie clară de gol, după un joc aproape enervant de pase în propriul careu. Șutul lui Motta trece însă pe lângă poarta celor din Costa Rica. În continuare, scorul este de 0-0. Probabil că cel mai interesant moment al partidei până acum s-a consumat în primele minute, când cei de la TVR 1 nu au mai transmis vreme de câteva minute. Pe teren, jocul este unul pragmatic, iar italienii par a nu se fi așteptat la o astfel de dezvoltare a partidei. Repriza se poate încadra cu ușurință în categoria unora dintre cele mai plictisitoare de la acest turneu final.

Balotelli tocmai a încercat un lob peste portarul celor de la Costa Rica. Nu prea i-a ieșit. Putea deschide scorul în minutul 31, dar tabela arată în continuare 0-0.


19:15 „Am înțeles că în România este furtună și avem probleme cu semnalul din această cauză”, s-a scuzat comentatorul postului național. Bine, și noi știm asta, dar tot nu înțelegem pe deplin de ce trebuie să stăm cu inima mică atunci când tună sau fulgeră și este un meci de la Campionatul Mondial pe TVR 1. Costa Rica surprinde în primele minute ale partidei și se anunță o partidă destul de grea pentru Italia. Și pentru englezi. Minutul 15, scorul este în continuare egal, 0-0. Iar Costa Rica are posesia, asta spre surpriza tuturor. Se joacă la centru, nimic spectaculos până acum. Poate a fost ceva interesant în minutele în care TVR 1 nu a avut semnal, dar nu avem de unde să știm clar.


19:06 Nimic deosebit în primele minute ale partidei. Cele șase pe care am putut să le vedem la TVR 1, înainte să nu mai aibă semnal. Acum putem foarte limpede să auzim reclama de la jurnalul postului național. Ce se întâmplă pe teren, vom afla de pe un live stream și de pe rețelele de socializare. Minutul 10, scorul este în continuare 0-0.


19:00 Fluier de start! Italia – Costa Rica se anunță a fi partida care o poate readuce pe Anglia în lupta pentru calificare. Rămâne de văzut cum se va desfășura meciul. Cert este că, pentru două ore, englezii vor fi fani ai italienilor. E ciudată viața asta uneori. Și măcar ne-am liniștit și noi. Nu suntem singurii care stau la mâna rezultatelor altora. România este egala Angliei pentru câteva ore. Diferență mare, ei așteaptă o calificare în optimi, noi am ținut pumnii Olandei pentru a reuși să mergem la baraj. Dar și ce?

Ca să înțelegeți cât de mult își doresc englezii ca Italia să învingă astăzi, iată ce tricou poartă un comentator din Anglia, mai precis Gary Lineker. Un pic mai jos, vă lasăm și cu o fană a Italiei care a reușit să atragă toate privirile pe stadionul Pernambuco. Iar după ne mutăm atenția la meci.


09:00 Bine v-am găsit pentru încă o zi de live blog pe www.prosport.ro. Puteți urmări tot ceea ce se întâmplă la Campionatul Mondial din Brazilia aici, dar și pe site. Iar dacă seara trecută am avut parte de o nouă surpriză la turneul final, cu Anglia învinsă încă o dată și păstrând șanse mici de calificare în optimi, astăzi, în ziua cu numărul 9 de la Campionatul Mondial ne vom putea delecta cu trei partide, două dintre ele avându-le ca personaje principale pe Italia și Franța. Iată programul:

ora 19:00 – Italia – Costa Rica
ora 22:00 – Elveția – Franța
ora 01:00 – Honduras – Ecuador

Francezii și italienii au avut un început bun la acest turneu final, ambele naționale reușind să obțină victorii în prima etapă. Franța a învins Honduras cu 3-0, iar Italia a bătut-o pe Anglia, scor 2-1. Ne așteaptă o zi interesantă, asta este clar. Dar parcă ne-am obișnuit cu asta deja.

Sorina Oprițescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul lor.
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Durere supremă! A murit o LEGENDĂ a sportului din România: Cel mai mare din istorie
Durere supremă! A murit o LEGENDĂ a sportului din România: Cel mai mare din istorie
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…