LIVE BLOG CM 2014, ziua 13 | S-au mai decis două meciuri din optimi: Columbia – Uruguay și Costa Rica – Grecia. Elenii trec de grupe cu un penalty obținut în ultima secundă

LIVE BLOG CM 2014, ziua 13 | S-au mai decis două meciuri din optimi: Columbia - Uruguay și Costa Rica - Grecia. Elenii trec de grupe cu un penalty obținut în ultima secundă
  • Publicat:
  • Actualizat:

\

  • PROGRAMUL DE AZI
     
  • GRUPA D

    URUGUAYITALIA 1-0 (Godin 80)
    Uruguay

    : Muslera – A. Pereira (Stuani 63), Gimenez, Godin, Caceres – A. Gonzalez, Arevalo Rios, Lodeiro (M. Pereira 46), Cebolla (G. Ramirez 78) – Cavani, Luis Suarez
    Italia: Buffon – Bonucci, Chiellini, Barzagli – Darmian, Verratti (Motta 75), Pirlo, Marchisio, De Sciglio – Immobile (Cassano 71), Balotelli (Parolo 46)

    ANGLIACOSTA RICA 0-0
    Anglia: Foster – Jones, Cahill, Smalling, Shaw – Wilshere (Gerrard 73), Lampard – Milner (Rooney 76), Barkley, Lallana (Sterling 62) – Sturridge
    Costa Rica: Navas – Gamboa, Duarte, Miller, Diaz, – Gonzalez, Tejeda – Ruiz, Borges (Barrantes 79), Brenes (Bolanos 59) – Campbell (Urena 65)
     

  • GRUPA C
    GRECIA – COASTA DE FILDEȘ 2-1 (Samaris ’43, Samaras ’90+3 / Bony ’73)

    Grecia: Karnezis (’24 Glykos)’- Torosidis, Manolas, Papastathopoulos, Holebas – Karagounis (’78 Gekas), Maniatis, Christodoulopoulos, Kone (’12 Samaris), Samaras – Salpingidis
  • Coasta de Fildeș: Barry – Aurier, K. Toure, Bamba, Boka – Seredy Die, Y. Toure, Tiote (’61 W. Bony) – Gervinho (’84 Sio), Drogba (’78 Diomande), Kalou

    COLUMBIAJAPONIA 4-1 (Cuardado ’16-pen, J. Martinez ’56, ’82, J. Rodriguez ’89 / Okazaki ’45+1)
    Columbia: Ospina (‘84 Mondragon) – Armero, Valdes, Arias, Alvarez – Mejia, Guarin, Cuadrado (’46 Carbonero) – Ramos, Martinez, Quintero (’46 J. Rodriguez)

  • Japonia: Kawashima – Konno, A. Uchida, Yoshida, Nagatomo – Hasebe, Aoyama (’62 Yamaguchi) – Honda, Okazaki (’69 Kakitani), Kagawa (’85 Kyiotake) – Okubo
     

01:36 Am încheiat astfel un nou capitol al turneului final din Brazilia. În câteva ore, colega mea, Sorina Oprițescu, vă va fi gazdă în ediția cu numărul 14 a „LIVE BLOG”-ului ProSport destinat Campionatului Mondial

Mulțumesc pentru atenția acordată, sunt Sebastian Lüba și vă urez o noapte plăcută.


01:08 După ce ieri am aflat primele meciuri din optimile de finală, Brazilia – Chile și OlandaMexic, azi s-au stabilit alte două partide din această fază: Columbia – Uruguay și Costa Rica – Grecia.

Columbia – Uruguay se va juca sâmbătă, 28 iunie, de la ora 23:00, la Rio de Janeiro. Costa Rica – Grecia va avea loc duminică, 29 iunie, de la ora 23:00, la Recife.

Clasamentul final al Grupei C


00:55 Final de meci. Columbia și Grecia se califică în optimile de finală ale Cupei Mondiale. Dacă sudamericanii au obținut lejer biletele pentru următoarea fază a competiției, elenii au reușit să acceadă în optimi pentru prima oară în istorie după ce au primit ușor un penalty în ultima secundă a meciului cu Coasta de Fildeș.


00:52 GOL GRECIA. SAMARAS, PENALTY (’90+3)
Samaras cade în careul africanilor, după un duel cu Sio. Centralul ecuadorian Carlos Vera acordă un penalty mult prea ușor și același Samaras transformă lovitura de la punctul cu var.


00:49 GOL COLUMBIA. J. RODRIGUEZ (’89)
J. Rodriguez își trece și el numele pe lista marcatorilor cu un gol suberb, lob peste portar , din interiorul careului.


00:42 GOL COLUMBIA. J. MARTINEZ (’82)
Jackson Martinez reușește dubla cu un șut imparabil la colțul lung și face 3-1 în favoarea Columbiei.

O imagine care circulă pe rețele de socializare mi-a atras atenția. La golul lui Bony, portarul Boubacar Barry a MUȘCAT, repet, a mușcat, din gazon. Imediat după, grecii au mai nimerit o dată bara, a treia oară în acest meci.


00:33 GOL COASTA DE FILDEȘ. W. BONY (’73)
Ivorienii reușesc egalarea prin „rezerva” Bony. Atacantul lui Swansea finalizează în forță, din interiorul careului, la capătul unei faye frumoase în care mingea a mai trecut pe la Kalou și Gervinho.


00:28 Karagounis lovește bara cu un șut puternic. Este a doua oară când grecii trag în buturile porții lui Boubacar Barrz, după ce și Holebas a țintit transversala în prima repriză. În același timp, Gervinho se face de râs cu un șut aproape paralel cu poarta.


00:21 Este clar că japonezii nu se descurcă deloc în a doua parte a meciurilor de la Cupa Mondială. La turneele finale, asiaticii au primit 11 dintre ultimele 13 goluri în a doua repriză.


00:18 GOL COLUMBIA. J. MARTINEZ (’56)
Pekerman a mutat inspirat la pauză. J. Rodriguez, omul introdus în locul lui Quintero, a oferit pasa de gol la reușita lui J. Martinez cu care Columbia acumulează în acest moment maximum de puncte în Grupa C.


00:10 A început a doua repriză pe stadioanele pe care se dispută meciurile Grupei C. Între timp, Luis Suarez a oferit declarația serii: „Am avut contact cu umărul lui (n.r. Giorgio Chiellini), dar nimic mai mult”. Curioasele semnele care au apărut pe pielea italianului totuși…


23:50 Finalul primei reprize pe cele două stadioane. Columbia și Japonia se află la egalitate, 1-1, în timp ce Grecia conduce Coasta de Fildeș cu 1-0.


23:46 GOL JAPONIA. OKAZAKI (’45+1)
Japonia revine în meci la ultima fayă din prima repriză. Golul lui Okazaki readuce egalitatea pe tabelă, iar asiaticii mai au nevoie de un gol pentru a se califica în optimile de finală.


23:43 GOL GRECIA. SAMARIS (’43)
Grecii deschid scorul în finalul primei părți. Faya a venit ca urmare a unei greșeli în linia mediană a africanilor, de care au profitat Samaras și Samaris, ultimul trimițând mingea în poartă cu un șut de la marginea careului.


23:40 Japonia domină partida contra liderului Grupei C, Columbia. În ciuda faptului că sunt în dezavantaj pe tabelă, asiaticii au o posesie superioară a mingii, iar fazele la poarta lui Boubacar Barry au început să apară.


23:34 Holebas semnează cea mai importantă șansă a grecilor. Fundașul face o cursă până la circa 25 de metri, dar șutul său puternic lovește bara transversală. Samaras este prins pe picior greșit și nu reușește să reia mingea spre poartă, de la marginea careului.


23:29 Coasta de Fildeș pare a fi echipa cu șanse mai mari să puncteze pe tabela de scor. Iată și statistica paselor, înregistrată de cei de la FourFourTwo la jumătatea primei reprize.


23:24 Ghinion teribil pentru greci. După ce l-au pierdut pe Kone în minutul 12, europenii rămân și fără portarul titular. Karnezis nu mai poate continua jocul și în locul său intră Glykos, de la PAOK.


23:16 GOL COLUMBIA. CUADRADO (’16)
Konno îl faultează clar pe Ramos în careul japonez și centralul partidei acordă penalty. Cuadrado execută puternic, pe centrul porții și deschide scorul.


23:12 Grecii fac deja prima schimbare. Iese Kone, care acuză o problemă musculară, și intră Samaris. Imediat după momentul înlocuirii, Drogba semneayă prima șansă de gol a meciului, dar Karnezis este la post. 


23:00 Au început ultimele partide din Grupa C: Grecia – Coasta de Fildeș și Columbia – Japonia


22:46 După ce Cesare Prandelli a demisionat din funcția de selecționer, se pare că și Andrea Pirlo se va retrage din naționala Itlaliei.


22:43 Englezii de la Daily Mail anunță că FIFA va deschide o anchetă privind gestul necugetat al lui Luis Suarez. Se pare că pedeapsa maximă pe care o poate primi uruguayanul este suspendarea din competițiile internaționale pe o durată de 2 ani.


22:37 Înaintea meciurilor din ultima etapă, Columbia conduce în clasamentul Grupei C. Toate celelalte echipe au însă șanse să se califice în optimile de finală.

Clasamentul Grupei C


22:08 Imediat după terminarea partidei contra Uruguayului, la capătul căreia Italia a fost eliminată, selecționerul „Squadrei Azzurra”, Cesare Prandelli, și-a dat demisia. Odată cu el a demisionat și președintele Federației Italiene de Fotbal, Giancarlo Abete.


21:13 Așa arată clasamentul final al Grupei D. Costa Rica va juca în optimi cu echipa clasată pe locul secund în Grupa C, în timp ce Uruguay va întâlni câștigătoarea Grupei C.


21:11 Bakkal, Ivanovic, Chiellini, cel mai trist hattrick din cariera unui jucător de mare clasă. Păcat. Astfel de gesturi nu au ce căuta pe un teren de fotbal.


21:05 Bună seara. Sunt Sebastian Lüba și voi continua să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă în Brazilia în această seară.

Am să încep prin a vă arăta ce a lăsat Luis Suarez în urmă după ce Uruguay a eliminat Italia.


20:55 Fluier final la Uruguay – Italia. Sud-americanii se califică în optimile de finală după un meci foarte controversat. Golul a fost înscris de Diego Godin. Suarez a atras atenția după ce l-a mușcat pe Giorgio Chiellini, dar arbitrul nu a văzut faza.

În celălalt meci al grupei, Anglia și Costa Rica au terminat la egalitate, 0-0.

Vă las în continuare alături de colegul meu Sebastian Luba pentru meciurile din Grupa C


20:46 Giorgio Chiellini îi arată urmele unei lupte corp la corp cu Luis Suarez. E de urmărit dacă uruguayanul va fi suspendat pentru faptul că l-a mușcat fundașul italian. Finalul meciului este incandescent


20:39 GOOOOOOOOOOOOL URUGUAY! Diego Godin deschide scorul (cum altfel?!) printr-o lovitură de cap venită în urma unui corner. Fundașul central demonstrează încă o dată că este poate cel mai periculos fotbalist la jocul aerian


20:37 Luis Suarez oferă un nou moment controversat. Atacantul Uruguayului l-a mușcat pe Chiellini, dar arbitrul partidei nu a văzut. Italienii cer cartonaș roșu pentru vârful de atac al sud-americanilor


20:34 Se fac schimbări, se trage de timp, așa cum e frumos în fotbalul modern. Verratti s-a accidentat și e foarte posibil să rateze meciul din optimile de finală. Suntem din ce în ce mai convinși că Italia va trece mai departe. Uruguay nu are forța ofensivă să treacă de apărarea lui Prandelli.


20:24 FABULOS! Buffon reușește să o salveze pe Italia de primirea primului gol. Mingea a sărit cu noroc la Suarez în marginea careului, atacantul lui Liverpool a pătruns, dar șutul său a fost respins de portarul lui Juventus. Ca o curiozitate, Buffon joacă al cincilea Mondial din carieră


20:18 În sfârșit, se întâmplă ceva! Marchisio vede cartonașul roșu pentru o lovire a adversarului. Italienii protestează, dar intervenția mijlocașului de la Juventus a fost destul de evidentă


20:14 Fără dubii, asistăm la cele mai plictisitoare meciuri de la Campionatul Mondial. Vedem patru echipe, dintre care două nu vor să atace (Uruguay și Italia) și alte două care nu știu cum să o facă (Anglia și Costa Rica). Italienii demonstrează încă o dată cum se joacă la 0-0. Mai jos puteți vedea partea frumoasă a lui Balotelli. O cheamă Fanny și nu înțelegem cum reușește să îl suporte.


20:00 A început repriza a doua la partidele Grupei D. Marco Verratti arată de ce se spune despre el că va fi urmașul lui Pirlo. Mijlocașul lui PSG are un procentaj de 100% al paselor reușite în prima repriză. 


19:46 Se încheie prima repriză! Italia – Uruguay nu arată deloc ca un meci decisiv. Cele două echipe au ezitat să atace. Dacă asta nu e o surpriză din partea italienilor, sigur e din partea sud-americanilor. În cealaltă partidă a grupei, cea care nu contează, Anglia domină, dar nu înscrie. Mai pe scurt, cele două meciuri ne-au plictisit teribil până acum.


19:22 Why always me?

Mario Balotelli îl lovește destul de urât pe Alvaro Pereira și vede cartonașul galben. În cazul în care Italia merge mai departe, atacantul nu va putea fi folosit din cauza suspendării


19:20 Meciurile de la Campionatul Mondial pot dăuna comercianților. Din cauza faptului că mai mulți cetățeni au murit în timpul sau după meciurile de la turneul final, Guvernul columbian a decis să interzică vânzarea băuturilor alcoolice în perioada competiției din Brazilia. 


19:15 După un sfert de oră nu s-a înscris niciun gol la meciurile Grupei D. Joel Campbell a semnat cea mai mare ocazie a costaricanilor, în timp ce la Uruguay – Italia, cele două formații preferă un joc de tatonare.


19:00 Au început cele două meciuri. Este a 112-a selecție pentru Andrea Pirlo, care l-a egalat pe Dino Zoff. Doar trei italieni au mai multe prezențe în tricoul echipei naționale: Buffon (142), Cannavaro (136) și Maldini (126)


18:58 În Grupa D avem următoarele calcule. Pentru a câștiga grupa, Costa Rica are nevoie de o victorie sau un egal. Italia nu trebuie să fie învinsă pentru a merge în optimile de finală de pe locul 2, în timp ce pe uruguayeni îi califică în faza următoare doar o victorie


18:49 Cu aproximativ 10 minute înainte de fluierul de start, în fața stadionului din Belo Horizonte sunt cozi uriașe. Fanii britanici nu au plecat acasă chiar dacă echipa lor a fost eliminată


18:36 În această seară este posibil să avem parte de un record la Campionatul Mondial. Faryd Mondragon are șanse să fie titular contra Japoniei și ar putea deveni cel mai în vârstă fotbalist din istoria acestei competiții


18:06 Colega Sorina Oprițescu a scris despre nemulțumirile lui Yaya Toure, care îi acuză pe cei de la Manchester City că nu l-au lăsat să fie alături de fratele său în ultimele zile. Tensiunea între fotbalist și club este din ce în ce mai mare după ce mijlocașul s-a arătat foarte deranjat de faptul că nimeni din club nu i-a spus „La mulți ani!” de ziua sa. Întreaga poveste o puteți citi accesând linkul de mai jos.


17:35 Roy Hodgson va folosi mai multe rezerve contra Costa Ricăi. În redacție se vorbește de o victorie a Angliei la cel puțin două goluri. Nu de alta, dar cota e aproape 3. Mai sus vedeți echipele de start de la cele două meciuri care încep la ora 19:00


17:23 V-am mai spus, dar insistăm. Azi Messi face 27 de ani, iar în Argentina momentul este sărbătorit cum trebuie. Martin Demichelis a dezvăluit un moment interesant petrecut zilele trecute. „Eram cu fiul meu în Buenos Aires și la televizor erau imagini cu Messi, când era copil. Dribla, marca, făcea de tot. Copilul meu a început să plângă și mi-a zis: . L-am luat în brațe și i-am zis: ”.


17:02 Nu neapărat Brazilia, dar ceva din America de Sud

Campionatul Mondial atrage multe emoții chiar și pentru cei care nu se pot bucura că țara lor este calificată la turneul final. Totuși, mai sunt microbiști care sunt împărțiți și nu se pot decide pe cine vor susține pe durata Mondialului. 


16:35 Englezii vând foarte bine eșecul naționalei lui Roy Hodgson. Un bar din Marea Britanie a creat un burger special, care îi poartă numele lui Wayne Rooney și seamănă cu atacantul lui Manchester United: „Sec, fără nimic special în el și la suprapreț”.


16:09 Campionatul Mondial are mulți privitori, dar nu e obligatoriu să se uite toată lumea. Regina Belgiei a vizitat echipa lui Wilmots în cantonament și a ținut să îl felicite pe Origi, cel care a înscris golul victoriei, cu Rusia. Doar că laudele le-a primit Lukaku. Întreaga poveste o puteți citi accesând linkul de mai jos. 


15:20 Cinci lucru pe care le aflăm înainte de Uruguay – Italia:

  • Victoria Uruguayului cu Anglia este prima a lor împotriva unei echipe din Europa în ultimii 44 ani. Ultima dată a fost în 1970, contra Uniunii Sovietice
  • În 2010, Italia nu a reușit să treacă de grupele Mondialului și acum este în pericol să pățească același lucru. La turneele finale din 1950, 1954, 1962 și 1966, italienii nu au reușit să treacă de fazele grupelor
  • Mario Balotelli este cel mai periculos om al Italiei, având șapte șuturi către porțile adverse
  • Cu golurile marcate împotriva Angliei, Luis Suarez a ajuns la cinci reușite la Campionatele Mondiale. Doar doi uruguayeni au înscris mai mult la turneele finale: Oscar Miguez (8) și Diego Forlan (6)
  • Ultima dată când Italia a învins Uruguay în timpul regulamentar a fost în 1990 (2-0). Pe banca sud-americanilor stătea tot Oscar Tabarez. 

14:58 Franța nu se poate antrena în această seară pe Maracana pentru că FIFA vrea să protejeze gazonul. Asta după ce suprafața de joc de la Manaus, înainte de Italia – Anglia, a fost vopsită. Încă o bilă neagră pentru stadioanele din Brazilia.


14:19 Cinci lucruri pe care le-am aflat după victoria Braziliei împotriva Camerunului (4-1):

  • Este pentru a noua oară consecutiv când Brazilia câștigă grupa la Campionatul Mondial
  • Țara gazdă a ieșit din grupe din nou, lucru care s-a întâmplat de fiecare dată, cu excepția Mondialului din Africa de Sud din 2010
  • Golul lui Neymar de 1-0 a fost al 100-lea marcat la acest Campionat Mondial
  • Fred a marcat la Campionatul Mondial după opt ani. Prima dată reușise asta în 2006, contra Australiei
  • Golul lui Fernandinho a fost al 21-lea gol marcat de „rezerve”. Recordul a fost stabilit în 2006 (23)

13:43 Azi este ziua lui Lionel Messi și adidas i-a făcut cadou o pereche de ghete, personalizată. Argentinianul a înscris două goluri la acest turneu final, ambele decisive, împotriva Bosniei (2-1) și a Iranului (1-0). 


13:01 Tocmai a existat o dezbatere, ca să nu îi spunem discuție aprinsă, în redacție. Subiecții au fost Neymar și Cristiano Ronaldo. Totul a pornit de la „Neymar e mai circar (n.r – într-un sens rău) decât Ronaldo. Măcar Ronaldo este marcator”. Cristi Scutariu a punctat prin: „E marcator unde? Cu Rayo și Getafe?”

Voi ce credeți? 


12:33 Tensiunea este ridicată și în tabăra italienilor înaintea meciului cu Uruguay. Balotelli arată încă o dată de ce este un fotbalist special (foto jos), care la doar 23 de ani își caută echipă. Ar fi al cincilea transfer al atacantului. 


12:29 Chiar credem că acesta poate fi Mondialul lui Suarez. Atacantul uruguayan a marcat două goluri în 88 de minute, în timp ce adversarul său din această seară, Mario Balotelli, a înscris o singură dată în 163 de minute. 


12:24 Costa Rica este calificată în optimile de finală ale CM și a adus prima mare surpriză a turneului. Pentru locul doi lupta Uruguay și Italia. Cine câștigă, merge mai departe. Mai jos puteți vedea clasamentul Grupei D.


12:11 Diego Costa aka Stelian Ogică a fost foarte afectat că echipa sa a părăsit Mondialul în faza grupelor și mai ales că a fost rezervă în meciul contra Australiei. Drept urmare, s-a gândit să îl epileze pe Xabi Alonso în timpul partidei. 

PS: „Ogică” a tras trei șuturi spre porțile adverse pe durata celor 130 de minute în care a fost pe teren la CM. Două au fost blocate. 


12:00 Vă prezentăm situația din Grupa C, unde toate echipele au șanse de a merge în optimile de finală. Columbia este lider, cu șase puncte, Coasta de Fildeș are 3, iar Japonia și Grecia câte un punct.  Ca o părere personală, credem că Japonia va pierde contra Columbiei, iar Grecia nu va marca împotriva Coastei de Fildeș. Meciurile sunt la ora 23:00.


11:40 De ce am o bănuială că băiatul ăsta din poză o să o scoată și pe Italia din competiție?! Cu Anglia a dat o „dublă” și practic i-a îmbarcat pe britanici în avion. Cu o victorie în această seară, Uruguay merge mai departe și campioana mondială din 2006 își poate rezerva biletele de drum.


11:10 Accidentarea lui Daniele de Rossi din meciul cu Costa Rica va transforma modulul tactic al Italiei într-un 3-5-2, potrivit „Gazzetta dello Sport”. Este un modul care, cu siguranță, se va transforma în 5-3-2 pe faza defensivă, semn clar că Italia vrea să apere egalul, care o duce mai departe în faza optimilor de finală. 

ECHIPELE PROBABILE:

Italia (3-5-2): Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Darmian, Verratti, Pirlo, Marchisio, De Sciglio – Balotelli, Immobile

Uruguay (4-3-1-2): Muslera – Caceres, Gimenez, Godin, Al. Pereira – Gonzalez, Arevalo Rios, Cr. Rodriguez – Lodeiro – Suarez, Cavani.


11:00 Surpriză pentru un steward al firmei low-cost Ryanair. Asemănarea sa cu starul lui Liverpool, Luis Suarez, a atras atenția unor fani ai echipei engleze, care au început să cânte despre atacantul uruguayan. 


10:50 Presa internațională îl elogiază pe Neymar, după ce brazilianul a reușit aseară să marcheze o „dublă” în partida cu Camerun, încheiată c scorul de 4-1. „A rezistat excelent presiunii și a fost pe tot terenul: a apărut în mijloc, a ridicat mingea peste fundași și i-a păcălit cu călcâie excelente”, scrie Eurosport. Neymar are 35 de goluri marcate în carieră pentru naționala Braziliei, la doar 22 de ani! Cu 42 mai puține decât Pele, golgheterul all-time al naționalei „carioca”.


10:40 Începem ziua cu o poveste specială legată de meciul Italia – Uruguay. Cei mai buni doi jucători ai uruguayenilor, Edinson Cavani și Luis Suarez, s-au născut la distanță de 21 de zile în același oraș de la granița cu Uruguay: Salto, care are doar 104.000 locuitori. Pe larg, povestea poate fi citită accesând link-ul de mai jos.


10:30 Bună dimineața! După o seară plină de goluri, în care Olanda, Chile, Brazilia și Mexic au obținut calificarea în optimile Mondialului din acest an, o nouă zi cu patru meciuri ne așteaptă. Balul e deschis de Grupa D, cu derby-ul Uruguay – Italia (ora 19:00, TVR 1), care se desfășoară la aceeași oră cu Anglia – Costa Rica. La ora 23:00 încep partidele Grecia – Coasta de Fildeș și Columbia – Japonia, în care se va stabili echipa care va însoți Columbia în optimi. Avem, deci, o zi plină, plină de fotbal!

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul lor.
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Cum arată noul Hyundai Tuscon? SUV asiatic cu mulți fani în România - GALERIE FOTO
Cum arată noul Hyundai Tuscon? SUV asiatic cu mulți fani în România - GALERIE FOTO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup