Zbor printre stelele Madridului!** ProSport a călătorit în aceeași aeronavă cu Mourinho, Ronaldo & Co! Detalii picante despre fața nevăzută a jucătorilor Realului

Zbor printre stelele Madridului!** ProSport a călătorit în aceeași aeronavă cu Mourinho, Ronaldo & Co! Detalii picante despre fața nevăzută a jucătorilor Realului
  • Publicat:
  • Actualizat:

V-ați întrebat vreodată ce fac vedetele unei echipe uriașe, să zicem Real Madrid, într-o deplasare cu avionul? Cu ce își ocupă timpul, ce mănâncă sau cum sunt primiți de fani în alte orașe? ProSport vă poate răspunde, dacă nu la toate, măcar la o parte însemnată din ce înseamnă să fii tratat ca un superstar.

La invitația sponsorului principal al madrilenilor, bwin, ProSport a avut ocazia să fie singurul ziar din România care a luat parte în acest an la proiectul Fly with Real (n.r. – Zboară cu Real). Meciul ales de către compania de pariuri online a fost Villareal CF – Real Madrid (1-1), disputat, miercuri, pe stadionul pe care Steaua era învinsă în urmă cu aproape șapte ani cu scorul de 2-0, în optimile de finală ale Cupei UEFA, sezonul 2004/2005, „El Madrigal”.

Delegația madrilenilor s-a lăsat așteptată ca o vedetă care se respectă și trebuie să întârzie la propria premieră. „Galacticii” s-au îmbarcat în aeronava care avea să-i ducă până la Valencia abia cu cinci minute înainte de ora programată pentru decolare. În timp ce rula pe pistă, stewardesele le-au oferit jucătorilor ziare. Cele preferate? Normal, cotidienele de casă, „AS” și „Marca”. Mourinho a cerut și un număr din „El Pais”, cel mai citit cotidian din Madrid.

Mourinho, pe rândul 13
Jucătorii s-au așezat pe scaunele primelor 12 rânduri, în timp ce „The Special One” a stat alături de secundul Aitor Karanka pe rândul cu numărul 13. Fotbaliștii erau plasați câte patru pe rând (un rând avea șase locuri), singurii care au stricat împărțirea perfectă fiind Pepe și Cristiano Ronaldo. Portughezii au preferat tovărășia brazilianului Marcelo, cei trei fiind de altfel responsabilii cu glumele în aeronavă. Altintop își depăna cu özil amintirile din Bundesliga, Khedira încerca să se prindă de glumele celor trei vorbitori de portugheză din fața sa, religiosul Kaka era mai retras, iar Karim Benzema a ascultat muzică. Pe toată durata drumului, inclusiv distanța de 70 de kilometri parcursă cu autocarul de la Valencia la Vila-Real, golgheterul francez nu și-a dezlipit căștile de urechi.

S-au bătut în avion! Cu alune
Pe drum jucătorii au fost serviți cu fructe proaspete, curățate și tăiate: mere, pere, kiwi și mango. Și au servit sucuri neacidulate. Când însoțitorii de bord le-au servit și alune, a început „nebunia”. Pentru că după ce au mâncat câteva boabe, au început să arunce unii în alții cu restul boabelor! În joc s-a prins și tehnicianul Jose Mourinho, care a luat la țintă scaunele din față unde se aflau jucătorii săi. Drumul până la Valencia a durat aproximativ 45 de minute, însă vremea s-a înrăutățit pe la jumătatea distanței, când căpitanul aeronavei le-a solicitat pasagerilor să își cupleze centurile, pentru că va urma o zonă de turbulențe. După ce aeronava a aterizat în siguranță pe aeroportul din Valencia, căpitanul a fost răsplătit cu câteva aplauze răzlețe din partea unor jucători. Trebuie menționat că, la meciurile din campionat, Real Madrid nu folosește avionul personal, denumit „La Saeta”, însă și așa aeronava companiei Iberia, cu care s-a făcut deplasarea, avea pe spătarele scaunelor huse cu logo-ul grupării spaniole.

Fanii au stat în ploaie la Valencia și Villareal
Delegația madrilenilor a fost așteptată de aproximativ 200 de fani pe Aeroportul din Valencia, care s-au isterizat pur și simplu în momentul în care aceștia au părăsit terminalul. Fanii nerăbdători să-i vadă pe Benzema, Ronaldo, Kaka, Higuain, Sergio Ramos sau Ozil le-au făcut culoar spre autocar și le-au scandat numele, cerând, bineînțeles un tricou la schimb.Odată ajunși la Vila-Real, aceștia au fost așteptați de alte câteva zeci de fani care stăteau de mai bine de o oră în ploaie. Însă așteptarea lor a meritat, pentru că oficialii Realului amenajaseră la etajul 1 al hotelului o încăpere unde Hamit Altintop și Raphael Varane le-au oferit autografe și au făcut poze, dar au putut servi și o bere, sucuri sau să mănânce prăjituri și alune. La finalul sesiunii de autografe, care a durat aproximativ 30 de minute, jucătorul francez de 18 ani a fost solicitat de un părinte să facă o poză cu fiul său de doi ani, însă în momentul în care l-a luat în brațe pe micuț, acesta a început să plângă spre amuzamentul tuturor.

12 ore de așteptare pentru 20 de secunde de fericire
În ziua meciului, fanii madrileni au venit îmbrăcați în tricourile favoriților încă de la nouă dimineața și i-au așteptat până la 20.15, când jucătorii au plecat spre „El Madrigal”. Suporterii au fost liniștiți pe durata întregii zile, doar câțiva fiind mai gălăgioși și i-au scandat numele lui Cristiano Ronaldo în câteva rânduri. Dintre toți s-a remarcat un fan, pe nume Saul (foto sus), care a venit de la Valencia, circa 70 de kilometri de Vila-Real, special pentru a-și vedea favoriții. El a venit îmbrăcat într-un tricou roșu și a stat nemișcat până când jucătorii s-au urcat în autocar. Întrebat cum de a avut atâta răbdare, să stea timp de 12 ore doar pentru a-și vedea favoriții doar pentru câteva momente, Saul a răspuns: „Din păcate nu am putut să îi văd atunci când au aterizat la Valencia, așa că am decis să vin până aici. Suntem mai aproape ca oricând de câștigarea titlului și doresc să le arăt recunoștința”. Real a lăsat impresia unui club mare când tot staful se îndrepta în același timp spre autocar înaintea meciului de miercuri. Plecarea către arenă a fost anunțată pentru 20.15, și chiar atunci, ca la un semn, două lifturi de câtre 12 persoane și-au deschis ușile, iar din ele au apărut jucătorii. Isteria celor peste 500 de fani care așteptau de mai multe ore apariția favoriților atingea noi culmi.

Un spectator a plecat acasă cu 60.000 de euro
La pauza meciului, sponsorul principal al campionatului spaniol, banca BBVA, a organizat un concurs, în cadrul căruia concurenții aleși trebuiau să înscrie de la jumătatea terenului. În cazul în care mai mulți concurenți reușeau să înscrie, premiul s-ar fi împărțit. Singurul care a reușit să marcheze a fost chiar ultimul concurent, Santi Domingo (foto). După ce a înscris, Santi a făcut înconjurul terenului în aplauzele unui întreg stadion, dar și pe acordurile melodiei trupei Queen, „We are the champions”.

Ouă și gogoși cu vanilie
În Vila-Real, paza jucătorilor a fost asigurată de angajați ai Poliției Locale, dar și de doi oameni de securitate veniți de la Madrid, care nu lăsau pe nimeni fără autorizație să depășească zona tampon amenajată în jurul hotelului.

În ziua meciului, jucătorii au luat micul dejun la ora 9.00, unde au servit ouă fierte, șuncă, mortadela, kaiser prăjit sau crud, salam chorizo, iar la desert au avut produse de patiserie și gogoși simple sau umplute cu vanilie.

Seara, pe avion, fiecare jucător a primit câte trei sandvișuri triunghiulare, ce conțineau, mortadela, salam ciorizo, somon afumat sau castraveți cruzi feliați, în timp ce la desert au avut un mini Kit Kat.

Egalul strică „ploile”
Mourinho este recunoscut ca un antrenor care nu îi are la suflet pe jurnaliști, el fiind deranjat când vede sau află că aceștia vor însoți delegația madrilenă într-o deplasare, singurii pe care îi acceptă și cu care mai stă de vorbă chiar pe drum fiind cei de la AS și Marca. De aceea nu am fost lăsați să facem decât câteva poze atunci când echipa s-a îmbarcat. În cazul unei victorii în partida cu Villarreal, Mourinho le-ar fi permis jucătorilor să facă poze cu invitații la acest meci, dar și să le ofere câteva declarații. Senna ne-a stricat „ploile”.

Remiza cu Villarreal a stricat cheful tuturor
Supărați din cauza rezultatului, 1-1, în urma căruia rivala FC Barcelona s-a apropiat la doar șase puncte de ei, dar și din cauza prestației centralului Paradas Romero, Mourinho a decis să nu mai stea la conferința de presă, dar nici să-și lase jucătorii să dea declarații. Așa că autocarul echipei „blanco” a luat drumul aeroportului din Valencia. Primul care a urcat în avion a fost portarul Iker Casillas, urmat îndeaproape de Jose Mourinho, care a spus ca pentru el un Buenas Noches, dar și de ceilalți jucători. În avion se simțea tensiunea semi-eșecului cu „Submarinul Galben”, foarte puțini fiind cei care mai aveau puterea să vorbească. Ca și la drumul spre Valencia, Pepe, Marcelo și Cristiano Ronaldo s-au ținut de glume, fundașul portughez găsindu-și o nouă ocupație pe tot parcursul drumului, aceea de a se juca cu părul brazilianului.Totuși, „The Special One” a dat tonul la distracție în avion, aceeași ca și în drumul către Valencia, bătaia cu alune în avion, de această dată, Mourinho preferând să-i rupă o pungă deasupra capului unuia dintre secunzi, după care a început să arunce către jucătorii aflați în zona sa.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Cum arată construcția de vis a lui Mihai Neșu! În 3 ani a reușit să facă ce alții nu pot într-o viață
Cum arată construcția de vis a lui Mihai Neșu! În 3 ani a reușit să facă ce alții nu pot…
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la…
Elias Charalambous a sărbătorit alături de fiica sa! Apariție ravisantă pentru frumoasa Andriana
Elias Charalambous a sărbătorit alături de fiica sa! Apariție ravisantă pentru frumoasa Andriana
Mara Bănică, transformată TOTAL după ultimele operații estetice. Fanii abia o recunosc
Mara Bănică, transformată TOTAL după ultimele operații estetice. Fanii abia o recunosc
BOMBA anului în showbiz! Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
BOMBA anului în showbiz! Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! „Nu mai are sens să ne mai facem de râs…
BANCUL ZILEI. - Îs supărat, mă, Vasile! - De ce, măi Ioane, că de-abia te-ai întors din concediu?!
BANCUL ZILEI. - Îs supărat, mă, Vasile! - De ce, măi Ioane, că de-abia te-ai întors din concediu?!
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie şi ia de cele mai multe ori calea exportului
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie şi ia de cele mai multe ori…
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Tragedie în mijlocul petrecerii! Au sărbătorit eliberarea inculpaților în cazul de la Padina, iar un bărbat a murit în casa vrăjitoarei Sidonia
Tragedie în mijlocul petrecerii! Au sărbătorit eliberarea inculpaților în cazul de la Padina, iar un bărbat a murit în casa…
Intră BANII în conturi de luni, 20 mai. Decizie pentru sute de mii de români
Intră BANII în conturi de luni, 20 mai. Decizie pentru sute de mii de români
A murit Preotul Gheorghe! Breaking news
A murit Preotul Gheorghe! Breaking news
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Halep joacă, astăzi, pe zgură după 2 ani: avertismentul specialiștilor pentru Simona
Halep joacă, astăzi, pe zgură după 2 ani: avertismentul specialiștilor pentru Simona
Ce spune Ciolacu despre creşterea salariului minim: Intenţia clară a Guvernului e să crească la 3.700 de lei
Ce spune Ciolacu despre creşterea salariului minim: Intenţia clară a Guvernului e să crească la 3.700 de lei
Este legal să parchezi pe contrasens?
Este legal să parchezi pe contrasens?
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are cu noul bărbat din viața ei
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are cu noul bărbat din viața…
×