Transfer neaşteptat făcut de Chelsea. Campioana Angliei a luat un jucător de la New York Red Bulls

28 ian 2016 10778 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Transfer neaşteptat făcut de Chelsea. Campioana Angliei a luat un jucător de la New York Red Bulls

Chelsea a transferat un jucător de la New York Red Bulls. Este vorba despre Matt Miazga, un fundaş central de doar 20 de ani, care joacă pentru naţionala Statelor Unite.

Scouterii lui Chelsea nu monitorizează doar campionatele din Europa. Sky Sports susţine că echipa londoneză a transferat un jucător din MLS. Un fapt oarecum ciudat, având în vedere că, de obicei, transferurile se fac dinspre Europa înspre MLS. Este vorba despre Matt Miazga, un fundaş central de 20 de ani.

Conform celor de la Sky Sports, Miazga a făcut deja vizita medicală, iar suma de transfer este de 3,5 milioane de lire sterline. Tânărul fundaş central a jucat pentru naţionala Poloniei până la 18 ani, după care a ales să reprezinte Statele Unite ale Americii, fiind născut în New Jersey.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/transfer-neasteptat-facut-de-chelsea-campioana-angliei-a-luat-un-jucator-de-la-new-york-red-bulls-15005996
15005996
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
RASTURNARE TOTALA de situatie in cazul mortii patronului Hexi Pharma. Care ar putea fi ADEVARATA CAUZA a decesului. ANUNTUL procurorilor