Transfer neaşteptat cerut de noul antrenor al lui Real Madrid. Zidane l-a sunat deja să-l întrebe dacă vrea să vină

4 ian 2016 30848 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Transfer neaşteptat cerut de noul antrenor al lui Real Madrid. Zidane l-a sunat deja să-l întrebe dacă vrea să vină

Zinedine Zidane s-a interesat în ce condiţii s-ar putea întoarce Casillas pe Bernabeu. Fostul mare mijlocaş francez urmează să-i ia locul lui Benitez  pe banca lui Real Madrid.

Răbdarea şefilor lui Real Madrid a ajuns la final. Rafa Benitez a fost demis, după un sezon sub aşteptări. Egalul cu Valencia a fost decisiv pentru viitorul lui Benitez la Real Madrid. Informaţia nu a fost confirmată oficial, dar presa din Spania scrie că este doar o chestiune de timp până când va fi făcut anunţul oficial.

Benitez va fi succedat de Zinedine Zidane, care a antrenat până acum la echipa secundă a clubului. Potrivit El Mundo Deportivo, legendarul fotbalist francez şi-a ales deja primul jucător pe care-l va aduce pe Santiago Bernabeu. Sursa citată susţine că Zidane l-a sunat pe Iker Casillas să-l întrebe în ce condiţii ar putea să se despartă de FC Porto. Cei doi au fost colegi la Real Madrid, iar Zidane consideră că Iker Casillas poate reînvia spiritul echipei.

Casillas a plecat la FC Porto după ce a fost marginalizat pe rând de Jose Mourinho şi Ancelotti. Portarul de 34 de ani pierduse chiar şi sprijinul unei părţi din galerie.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/transfer-neasteptat-cerut-de-noul-antrenor-al-lui-real-madrid-zidane-l-a-sunat-deja-sa-l-intrebe-daca-vrea-sa-vina-14954617
14954617
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”