Suma oferită de Espanyol pentru Andrei Ivan şi condiţia pusă de catalani pentru ca transferul să se facă

25 ian 2016 11536 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Suma oferită de Espanyol pentru Andrei Ivan şi condiţia pusă de catalani pentru ca transferul să se facă

Formaţia Espanyol Barcelona negociază transferul atacantului Andrei Ivan (19 ani), de la CSU Craiova, informează ediţia online a coditianului spaniol Sport.

Sursa citată precizează că formaţia antrenată de românul Constantin Gâlcă e interesată de un împrumut al lui Ivan până în vara lui 2016, cu opţiune de cumpărare de 4 milioane de euro. Cotidianul catalan precizează că şi FC Barcelona este interesată de Ivan, dar că Espanyol l-ar "putea fura", amintind şi de faptul că Andrei Ivan a lucrat cu tehnicianul Constantin Gâlcă la echipa naţională U17 a României, iar dorinţa jucătorului este să semneze cu gruparea din Barcelona.

Spaniolii amintesc şi de două oferte refuzate de CSU Craiova pentru atacant: de la VfB Stuttgart şi Steaua Bucureşti.

Jucătorul care a împlinit 19 ani la începutul lunii ianuarie a disputat în acest sezon 18 meciuri în Liga I şi a înscris patru goluri.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/suma-oferita-de-espanyol-pentru-andrei-ivan-si-conditia-pusa-de-catalani-pentru-ca-transferul-sa-se-faca-14988875
14988875
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
CEL MAI DUR ATAC de până acum al lui Putin la adresa României. A spus-o pentru prima dată cu subiect şi predicat. ESTE O ŢINTĂ