Se poate mai jos de atât? Fost jucător al Stelei, transferat de o echipă de amatori: "Am adus o adevărată stea"

2 feb 2016 24141 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Se poate mai jos de atât? Fost jucător al Stelei, transferat de o echipă de amatori: "Am adus o adevărată stea"

Lucian Burdujan, fostul jucător de la Rapid, FC Vaslui şi Steaua, a semnat, luni, cu Europa FC, din Gibraltar, a anunţat site-ul oficial al noului său club.

"Am transferat o adevărată stea, pe atacantul român de 31 de ani, Lucian Burdujan, care a avut o carieră strălucitoare la Rapid, unde a câştigat două Cupe ale României, şi a mai trecut pe la puternica echipă Steaua Bucureşti. De asemenea, a jucat în Cupa Intertoto, cu FC Vaslui", este caracterizarea făcută lui Burdujan pe site-ul Europa FC.

Burdujan şi-a început cariera la Ceahlăul Piatra Neamţ şi a mai jucat la Rapid, FC Vaslui, Steaua, în România, şi la Cernomoreţ Odesa, Tavriya Simferopol, Hoverla, în Ucraina.

Clubul din Gibraltar, înfiinţat în 1925, a luat titlul de şase ori, ultima dată în 1952. În acest sezon, este pe locul doi, cu 40 de puncte din 17 meciuri, la 9 puncte de liderul Lincoln Red Imps.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/se-poate-mai-jos-de-atat-fost-jucator-al-stelei-transferat-de-o-echipa-de-amatori-am-adus-o-adevarata-stea-15021975
15021975
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Nu, nu este o glumă! Informaţia despre Gabriela Firea a EXPLODAT cu o săptămână înainte de alegeri. „Este adevărat că soţul său...”