Tottenham – Arsenal 0-1, Liverpool i-a spulberat pe „diavoli” pe „Old Trafford”, scor 3-0. Rezultatele complete din etapa a 30-a din Premier League

Tottenham - Arsenal 0-1, Liverpool i-a spulberat pe
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • FINAL  / HULL CITY – MANCHESTER CITY 0-2 (Silva 15, Dzeko 90)
    FINAL / EVERTON – CARDIFF 2-1 (Deulofeu 59, Coleman 90+3 / Cala 68)
    FINAL / FULHAM – NEWCASTLE 1-0 (Dejagah 68)
    FINAL / SOUTHAMPTON – NORWICH 4-2 (Schneiderlin 6, Lambert 57, Jay Rodriguez 73, Gallagher 90+7 / Elmander 86, Snodgrass 87)
    FINAL / STOKE – WEST HAM 3-1 (Odemwingie 32 și 79, Arnautovic 69 / Carroll 4)
    FINAL / SUNDERLAND – CRYSTAL PALACE 0-0
    FINAL / SWANSEA – WEST BROMWICH 1-2 (Lamah 3 / Sessegnon 52, Mulumbu 85)
    FINAL / ASTON VILLA – CHELSEA 1-0 (Delph ’82)

    FINAL / MANCHESTER UNITED – LIVERPOOL 0-3 (Gerrard 34 – pen. și 47 – pen., Suarez 84)
    FINAL / TOTTENHAM – ARSENAL 

    0-1 (Rosicky 2)

19:45 Final de meci! Arsenal s-a impus cu 1-0


19:03 În minutul 47, Szczesny iese greșit pe o centrare, Chadli recuperează, dar în fața șutului se aruncă doi fundași de la Arsenal și salvează echipa.


19:00 A început repriza a doua


18:46 Pauză pe White Hart Lane!


18:02 GOOOOL ARSENAL! „Tunarii” încep în forță și marchează prin Rosicky! Ce debut de meci pentru „tunari”. O reușită superbă a cehului, care a reluat în diagonală din 16 metri!


18:00 Începe meciul dintre Tottenham și Arsenal!


17:45 TOTTENHAM – ARSENAL // ECHIPELE DE START

Tottenham: Lloris – Naughton, Kaboul, Vertonghen, Rose – Sandro – Townsend, Bentaleb, Eriksen, Chadli – Adebayor

Arsenal: Szczesny – Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs – Arteta, Rosicky – Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski – Giroud


17:23 FINAL DE MECI! Liverpool câștigă clar, scor 3-0 și se apropie de Chelsea în fruntea clasamentului! Londonezii au 66 de puncte, în timp ce „cormoranii” sunt pe 2, la 4 puncte în spate și un meci în minus!


17:20 „David Moyes is a football genius”, e bannerul afișat de fanii lui Liverpool. Clar, „cormoranii” se distrează pe seama managerului scoțian, care și-a dus echipa către un sezon catastrofal!


17:16 „Asta e cea mai slabă echipă din istoria lui Manchester United în Premier League!”, a scris Joey Barton pe Twitter. Fotbalistul lui QPR critică dur echipa lui Moyes, care e la pământ.


17:14 GOOOOL LIVERPOOL! Suarez marchează pentru 3-0, după o pasă a lui Suarez! United e în genunchi!


17:10 Vidic a încasat al șaselea roșu din carieră în Premier League! Și al patrulea în meciuri contra lui Liverpool!


17:08 Dar Gerrard ratează! Mijlocașul englez trage bine, lângă bară, dar nimerește stâlpul porții lui De Gea!


17:06 ROȘU PENTRU VIDIC! Și încă un penalty pentru United, după ce Sturridge e faultat de Vidic. Reluările arată că englezul a simulat!


17:05 United continuă să joace cu multe centrări în careul advers, fără ca aceste tentative să pună în pericol poarta lui Mignolet.


17:04 După ce a marcat două goluri, Gerrard are probleme! Mijlocașului englez îi curge sânge din nas și ar putea fi schimbat.


16:53 E foarte greu pentru United să revină. David Moyes nu reușește să-și transforme echipa într-una ofensivă, deși îi are la dispoziție pe Rooney, van Persie sau Mata!


16:41 Mark Clattenburg a devenit primul arbitru care a dictat două penalty-uri împotriva lui Manchester United pe „Old Trafford” în istoria Premier League!!


16:35 GOOOOL LIVERPOOL ! Încă un penalty! Jones îl dărâmă pe Flanagan în careu, iar Gerrard transformă încă o dată!


16:34 Începe repriza secundă, nicio schimbare în cele două echipe!


16:18 Pauză pe „Old Trafford”. Liverpool a fost echipa mai bună și asta se vede și pe tabelă: „cormoranii” conduc cu 1-0, după golul lui Gerrard.


16:11 De la Jan Molby în sezonul 1990-1991 nu a mai avut Liverpool un om care să marcheze opt penalty-uri în același sezon. A reușit-o Steven Gerrard în actualul campionat.


16:06 Două greșeli mari ale lui Rafael au înclinat balanța în favoarea „cormoranilor”. În minutul 32, brazilianul a văzut galben pentru un fault asupra lui Gerrard. Căpitanul „cormoranilor” a înscris apoi dintr-un penalty pe care Rafael l-a comis cu un henț în fața lui Suarez. Putea fi al doilea galben pentru Rafael, cu siguranță acel henț putea fi penalizat!


16:05 GOOOOL LIVERPOOL! Gerrard îl trimite în celălalt colț pe De Gea și face 1-0 pentru Liverpool!


16:04 Penalty pentru Liverpool! Rafael atinge mingea cu mâna în careu în duel cu Suarez, iar „cormoranii” au penalty,


15:48 Se joacă încrâncenat, e clar că cele două echipe nu vor să piardă. Doar că nici egalul nu le ajută cu nimic.


15:37 Suarez e agățat în careu de Jones, însă arbitrul nu acordă penalty. Surprinzător pentru uruguayan, acesta nu a căzut în careu, așa cum obișnuiește, motiv pentru care și-a atras numeroase critici.


15:32 A început meciul de pe „Old Trafford”. Atmosferă electrizantă pe „Teatrul viselor” înaintea meciului de azi, un derby adevărat!


15:29 Luis Suarez va purta pentru prima dată ghetele tricotate de Adidas în meciul de azi. Va reuși uruguayanul să marcheze azi?


15:17 Va fi cel de-al 660-lea meci pentru Steven Gerrard în tricoul lui Liverpool, egalându-l pe Ian Rush în topul prezențelor în echipa de pe „Anfield”.


14:30 A mai rămas doar o oră până la startul derby-ulului dintre Manchester United și Liverpool. Iată echipele trimise în teren de David Moyes și Brendan Rodgers.

Manchester United: De Gea – Rafael, Jones, Vidic, Evra – Mata, Fellaini, Carrick, Januzaj – Rooney, van Persie

Liverpool: Mignolet – Glen Johnson, Å krtel, Agger, Flanagan – Henderson, Gerrard, Allen – Sterling, Sturridge, Suárez.


22:00 Așa arată clasamentul actualizat, după disputarea meciurilor de astăzi

21:20 ASTON VILLA – CHELSEA 1-0! Final incendiar. Ramires vede și el cartonașul roșu, iar Jose Mourinho intră pe gazon pentru a cere explicații. Centralul nu stă mult pe gânduri și îl trimite în tribune pe tehnicianul lui Chelsea. Vine și ultimul fluier, iar Chelsea face un pas greșit care ar putea să o coste enorm la finalul sezonului. Manchester City depinde doar de ea în acest moment și are nevoie de 7 puncte din cele 3 restanțe pentru a urca din nou pe primul loc în Anglia.


21:07 ASTON VILLA – CHELSEA 1-0! GOOOOL! Gazdele deschid scorul prin Fabian Delph.  Mijlocașul de 24 de ani îl învinge pe Petr Cech cu un șut plasat din careu, după un un-doi cu Marc Albrighton. Nebunie pe Villa Park. Au rămas mai puțin de 10 minute până la final, Chelsea joacă în 10 și pare să aibă nevoie de un miracol pentru a mai obține ceva din acest meci.


20:55 ASTON VILLA – CHELSEALucrurile se complică pentru Chelsea. Willian vede al doilea cartonaș galben penru un fault la Delph, Finalul se anunță incendiar pe Villa Park

20:20 ASTON VILLA – CHELSEA. A fost sau n-a fost? Revenim la faza golului marcat de Matic în minutul 41 și anulat pentru henț. Reluările par să arate mai degrabă că decizia arbitrilor nu a fost una corectă.


20:12 ASTON VILLA – CHELSEALovitură liberă pentru Chelsea. Oscar execută direct pe poartă, dar șutul nu are tărie și Guzan prinde fără probleme. E pauză și scorul rămâne 0-0.


20:09 ASTON VILLA – CHELSEA. GOL ANULAT. Nemanja Matic marchează  din apropiere, dar golul e anulat pentru un presupus henț. E minutul 41 și Chelsea ratează o oportunitate excelentă de a intra cu avantaj la cabine. Rămâne 0-0.

 


20:05 EVERTON – CARDIFF 2-1. Seamus Coleman e eroul zilei, după ce adus victoria pentru formația sa în ultimul minut al partidei de pe Goodison Park.  Irlandezul de 25 de ani a ajuns astfel la a 6-a reușită din acest sezon și e fundașul din Premier League cu cele mai multe goluri marcate.


20:00 TOTTENHAM – ARSENAL (duminică, de la 18:00).  Tim Sherwood vede în derby-ul cu Arsenal șansa de a depăși „criza” cu care se confruntă echipa în ultima perioadă:  „Jucătorii știu că nu există o oportunitate mai bună de a relansa un sezon, decât o victorie pe teren propriu în fața lui Arsenal”.

19:59 ASTON VILLA – CHELSEA.  După jumătate de oră, scorul este în continuare „alb”. Chelsea controlează partida, însă Aston Villa a început să pună pericol la poarta lui Petr Cech.

19:35 ASTON VILLA – CHELSEA. Prima „realizare” a lui Torres în acest meci: un „galben” pentru Nathan Baker. Chelsea începe ofensiv meciul.


19:30 ASTON VILLA – CHELSEA. A început meciul de pe Villa Park. Trupa lui Jose Mourinho are șansa să se detașeze din nou la 9 puncte de Manchester City (cu trei meciuri în plus). Iar fanii albaștrilor au toate motivele să fie optimiști: Chelsea nu a cunoscut gustul înfrângerii în ultimele 6 partide disputate în deplasare în Premier League, primind doar două goluri (4 victorii, 2 egaluri)

19:05 Așa arată clasamentul Premier League în acest moment, înainte de disputarea partidelor Aston Villa – Chelsea, Man United – Liverpool și Tottehnam – Arsenal.

18:54 Eșecul neașteptat din ultimul minut al lui Cardiff a dus echipa galeză pe locul 19! WBA și Crystal Palace sunt pe locurile 16, respectiv 17, cu 28 de puncte, în timp ce Sunderland și Cardiff ocupă pozițiile 18 și 19, cu 25 de puncte. Codașă e Fulham, cu 24 de puncte.


18:53 ASTON VILLA – CHELSEA / ECHIPELE DE START

Aston Villa: Guzan – Bacuna, Vlaar, Baker, Bennett – Westwood, Delph, El Ahmadi, Weimann – Benteke, Agbonlahor.
 
Chelsea: Cech – Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta – Ramires, Matic – Willian, Oscar, Hazard – Torres.

18:52 GOOOL EVERTON! Caramelele reușesc să obțină victoria în minutul 93, după ce Coleman înscrie cu un șut din careul mare!


18:46 GOOOOL WBA! Mulumbu face 2-1 pentru echipa din Midlands, care ar urca până pe locul 16! Cursă nebună pentru evitarea retrogradării în Premier League, cu mai bine de opt echipe implicate în luptă.


18:44 GOOOOL NORWICH! De două ori! Elmander și Snodgrass marchează de două ori în două minute, iar Norwich speră în continuare la un punct!


18:30 Pe „St Mary’s”, Southampton face spectacol. E rândul unui alt internațional englez, Jay Rodriguez, să marcheze pentru „sfinți”, care fac 3-0 cu Norwich. Sunt șanse ca oaspeții să-l demită pe antrenorul Chris Hughton, după ce Norwich are doar o victorie în ultimele șase etape!


18:28 Surpriză mare pe „Goodison”! Cala reia în plasă după un corner al lui Cardiff, iar galezii reușesc să egaleze!!


18:25 GOOOOL FULHAM! Moment important pe „Craven Cottage”, după ce Dejagah reușește să înscrie. Ar fi trei puncte de aur pentru londonezi, care ar veni la două puncte de WBA, echipa de pe locul 17!


18:23 Moment controversat la Newcastle cu Fulham! Hawk-eye-ul își intră în rol și demonstrează că oaspeții nu au înscris!


18:20 GOOOL EVERTON! Și Everton deschide scorul prin Deulofeu, cu o cursă solitară din banda stângă, ffinalizată cu un șut deviat în careu!


18:14 GOOOOL SOUTHAMPTON!! Rickie Lambert marchează pentru „sfinți” la un singur minut după ce a intrat pe teren!


18:11 Sessegnon egalează pentru WBA. Este primul gol al reprizei secunde și unul care dă un balon de oxigen echipei lui Pepe Mel!


18:06 S-au reluat partidele din etapa a 30-a a Premier League!


17:46 Doar patru goluri în primele 45 de minute ale celor șase partide care au loc acum în Anglia! 


17:32 GOOOOL STOKE! Echipa de pe „Britannia” egalează în disputa cu West Ham după reușita lui Peter Crouch.


17:29 Andy Carroll a marcat cel mai rapid gol din carieră în Premier League, reușind să înscrie mai repede decât precedentul record, în minutul 5:51 al meciului dintre Newcastle și Chelsea, în noiembrie 2010.


17:17 Au fost trei reușite în primele 6 minute ale celor șase meciuri care se dispută în Premier League! De atunci, nimic. Reușita lui Schneiderlin este cea care desparte Southampton și Norwich. „Sfinții” au 1-0 și continuă sezonul bun.


17:05 GOOOOL WEST HAM! Carroll deschide scorul pe „Britannia”, iar „ciocănarii” își continuă forma bună!


17:03 GOOOOOL SWANSEA! „Lebedele” încep excelent meciul cu WBA și deschide golul prin Lamah. Probleme mari pentru echipa lui Pepe Mel, care e aproape de retrogradare!


17:00 Au început cele șapte meciuri din etapa 30 a Premier League programate la această oră.


16:39 City a obținut prima victorie pe terenul lui Hull în campionat după 105 ani! Așa arăta echipa „cetățenilor” din 1909 care câștiga la Hull!


16:35 Final de meci pe „KC Stadium”. City câștigă cu 2-0, după un meci în care s-a apărat exact și a trăit prin execuțiile excelente ale lui Silva. Echipa de pe „Etihad” urcă momentan pe locul 2 în Premier League, cu 60 de puncte, la 6 puncte de liderul Chelsea, care are însă două meciuri în plus!


16:32 GOOOL CITY! Dzeko face 2-0 după o pasă excelentă a lui Silva, care l-a lansat în careul lui Hull! Bosniacul și-a spălat păcatele pentru o ratare din urmă cu câteva minute.


 

16:11 Scandal în careul lui City! Boyd scapă singur în unghi cu Hart, însă se aruncă în careu, fără a fi atins de goalkeeperul lui City. Nervii izbucnesc, iar arbitrul nu acordă nimic. „Simularea secolului”, comentează cei de la Mirror.


16:11 EVERTON – CARDIFF / ECHIPELE DE START

Everton: Howard – Coleman, Distin, Stones, Baines – Barry, McCarthy – Deulofeu, Barry, Osman, Mirallas – Lukaku.
 
Cardiff: Marshall – Fabio, Theophile-Catherine, Caulker, John – Noone, Medel, Kim, Mutch – Campbell, Cala

16:10 FULHAM – NEWCASTLE / ECHIPELE DE START

Fulham: Stockdale – Heitinga, Hangeland, Amorebieta, Richardson – Kasami, Kvist, Sidwell, KaÍanikliÇ – Holtby – Woodrow
 
Newcastle: Krul – Yanga-Mbiwa, Coloccini, Williamson, Dummett – Sissoko, Anita, Tiote, Gouffran – Siem de Jong – Cisse

16:09 SUNDERLAND – CRYSTAL PALACE / ECHIPELE DE START

Sunderland: Mannone – Bardsley, Alonso, O’Shea, Brown – Bridcutt, Ki, Larsson, Johnson – Borini, Fletcher.
 
Crystal Palace: Speroni – Mariappa, Dann, Delaney, Ward – Bolasie, Digkacoi, Jedinak, Ledley, Ince – Murray

16:08 SOUTHAMPTON – NORWICH / ECHIPELE DE START

Southampton: Boruc – Clyne, Fonte, Lovren, Shaw – Schneiderlin, Davis – Ward-Prowse, Lallana, Ramírez – Rodriguez
 
Norwich: Ruddy – Whittaker, Yobo, Bennett, Olsson – Tettey, Johnson, Howson – Snodgrass, Pilkington, Hooper
 

16:05 STOKE – WEST HAM / ECHIPELE DE START

Stoke: Begovic – Cameron, Shawcross, Wilson, Pieters – Odemwingie, Nzonzi, Ireland, Whelan – Arnautovic, Crouch 
 
West Ham: Adrian – Reid, McCartney, Nolan, Tomkins – Noble, Demel – Nocerino, Diame, Downing – Carroll

16:04 SWANSEA – WBA / ECHIPELE DE START

Swansea: Vorm – Rangel, Amat, Williams, Davies – Britton, Canas – de Guzman, Routledge, Lamah – Bony.
 
West Brom: Foster – Dawson, McAuley, Olsson, Reid – Morrison, Mulumbu, Dorrans, Ridgewell – Sessegnon, Anichebe.

15:55 Imediat după ce Kompany a fost eliminat, belgianul a făcut o criză de nervi pe drumul spre vestiare și a lovit cu crampoanele un zid din apropierea ușii. Impactul a fost puternic, iar urmele pot fi văzute mai jos.


15:48 S-a reluat partida dintre Hull și Manchester City. Sone Aluko a intrat în locul lui Figueroa.


15:35 E pauză pe „KC Stadium”, iar City conduce cu 1-0, deși Kompany a fost eliminat în minutul 10.


15:19 Evoluție excelentă pentru David Silva în acest meci. Marcatorul golului lui City are un procentaj de reușită a paselor de 93% și controlează excelent meciul!


15:15 Bară pentru City! Chiar și cu om în minus, „cetățenii” atacă și trimit balonul în bară prin Pablo Zabaleta!


15:01 Silva deschide scorul în minutul 15 printr-un șut spectaculos la vinclu! City marchează chiar și cu om în minus! A fost prima reușită după 1395 de minute pentru spaniolul lui City.


14:56 Eliminat în minutul 9, Kompany iese foarte nervos pe teren, lovind o ușă pe drumul spre vestiare.


 14:54 Greșeală uriașă a lui Kompany, care pierde o minge în fața lui Jelavic, care scapă singur cu Hart. Belgianul în agață din spate pe croat, iar arbitrul dictează fault și cartonaș roșu!


14:51 Gazdele încep bine și se aruncă în atac, semn că vor un rezultat cât mai bun din meciul cu City. „Cetățenii” stau la cutie.


14:45 A început meciul, iar Hull are deja prima ocazie. O lovitură liberă executată interesant nu găsește însă ținta în careul lui City.


14:41 Cele două echipe nu au un palmares vast. Motiv pentru care Hull nu a mai pierdut acasă cu City de șapte partide. Adică din 1909!!


14:26 Cele două echipe au ieșit la încălzire, iar spectatorii încep să se strângă pe KC Stadium.


14:18 Edin Dzeko nu a mai înscris pentru City de 513 minute. Va reuși bosniacul să marcheze azi pentru „cetățeni”?


14:03 City așteaptă multe de la David Silva în acest meci. Spaniolul a reușit 11 pase filtrante în acest sezon, cu trei mai multe decât întreagă echipă a lui Hull!


13:49 ECHIPELE DE START LA HULL – MANCHESTER CITY

Hull: McGregor – Rosenior, Figueroa, Chester, Davies – Elmohamady,  Huddlestone, Meyler, Livermore – Jelavic, Long.
 
Manchester City: Hart – Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy – García, Fernandinho – Nasri, Yaya Touré,  Silva – Džeko.

Old Trafford va fi, mâine după-amiază, teatrul unei noi dispute între cele mai titrate formații din fotbalul englez. Pentru prima oară în ultimii 23 de ani, „cormoranii” se află în acest moment al sezonului peste rivalii din Manchester în clasament, iar o victorie le-ar păstra intact visul de a deveni din nou campioană.

Cu Suarez și Sturridge în formă maximă, Liverpool nu are doar șansa unui succes istoric, dar poate adânci și mai mai mult criza pe care o traversează echipa lui Moyes. Practic, orice alt rezultat în afară de victorie îi compromite decisiv șansele lui United la un loc de Champions League, lucru care ar fi un dezastru în plan financiar, dar și în ceea ce privește reconstrucția echipei: în ciuda brandului, este greu de crezut că jucătorii mari din Vestul Europei, țintiți de „diavoli”, vor accepta să vină la o formație care nu evoluează în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume.

Ultimele trei întâlniri

Cupa Ligii: Man United (Hernandez) 1-0 Liverpool

Premier League: Liverpool (Sturridge) 1-0 Man United

Premier League: Man United (Vidic, Van Persie) 2-1 Liverpool (Sturridge)

Echipe probabile:

Manchester United  4-2-3-1

De Gea – Rafael, Jones, Vidic, Evra – Carrick, Fellaini – Mata, Rooney, Welbeck – Van Persie

Out: Evans, Hernández

Liverpool 4-3-3

Mignolet – Flanagan, Skrtel, Agger, Johnson – Henderson, Gerrard, Coutinho – Sturridge, Suárez, Sterling

Out: Coates, Enrique

Cifre:

  • Liverpool are cea mai bună ofensivă din Premier League, înscriind până în acest moment 79 de goluri
  • „Cormoranii” au punctat de 47 de ori în prima repriză, mai mult decât a făcut-o United în total
  • Luis Suarez (34), Daniel Sturridge (23) și Wayne Rooney (21) au contribuit cel mai mult prin goluri și assist-uri la reușitele formațiilor lor
  • United a câștigat 8 din ultimele 9 întâlniri în fața lui Liverpool, pe Old Trafford

Derby-ul accidentaților

O altă dispută foarte interesantă va avea loc în această etapă la Londra, unde Tottenham și Arsenal se vor înfrunta într-o confruntare a „răniților”. Atât din punct de vedere al faptului că ambele vin după eșecuri în Europa („tunarii” au fost eliminați de Bayern în optimile Ligii, în timp ce trupa lui Sherwood a pierdut neașteptat, 1-3, pe teren propriu, cu Benfica, în turul optimilor Europa League), dar mai ales al situației din cele două loturi.

Cei doi tehnicieni nu pot alinia mai multe piese de bază pentru confruntarea de pe White Hart Lane, astfel că este greu de indicat o favorită în aceste condiții.

Absenți Tottenham: Dawson, Capoue, Lamela, Chiricheș. Adebayor, Dembele și Walker sunt incerți

Absenți Arsenal: Ramsey, Ozil, Bendtner, Wilshere, Diaby, Walcott. Sanogo, Gibbs, Rosicky, Monreal și Kallstrom sunt incerți

Programul etapei 30

Sâmbătă

14:45 Hull – Manchester City

17:00 Everton – Cardiff

Fulham – Newcastle

Southampton – Norwich

Stoke – West Ham

Sunderland – Crystal

Swansea – WBA

19:30 Aston Villa – Chelsea

Duminică

15:30 Manchester United – Liverpool

18:00 Tottenham – Arsenal

Clasament Premier League


 

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image din București
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image din București
Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate
Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba…
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate fi întâlnit
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate fi întâlnit
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc, DE FAPT
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc, DE FAPT
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Moartea în chinuri a inginerului Ursu, Navalnîi de România. Cum acoperă statul român crimele securiștilor VIDEO
Moartea în chinuri a inginerului Ursu, Navalnîi de România. Cum acoperă statul român crimele securiștilor VIDEO
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai…