Ofertă spectaculoasă din Premier League pentru Ronaldinho! Răspunsul ferm al starului brazilian

3 feb 2016 12107 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Ofertă spectaculoasă din Premier League pentru Ronaldinho! Răspunsul ferm al starului brazilian

Ronaldinho a ajuns la 35 de ani, dar rămâne în continuare unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti. Starul brazilian a primit în această iarnă o ofertă din partea celor de la Leicester, liderul surpriză din Premier League.

Ranieri a încercat să-l aducă în Anglia pe fostul jucător al Barcelonei pentru a fi sigur că echipa sa se va putea lupta până la final cu şanse reale de câştiga titlul, însă Ronaldinho a declinat oferta.

Potrivit MundoDeportivo, Ronaldinho este tentat să accepte o ofertă în campionatul Chinei, devenit peste noapte noul "El Dorado" al fotbalului mondial. Ramires, Jackson Martinez, Mbia, Guarin, Jadson, Demba Ba, Gervinho, Paulinho, Tim Cahill şi Asamoah Gyan sunt alţi jucători de clasă care au luat drumul Chinei.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/oferta-spectaculoasa-din-premier-league-pentru-ronaldinho-raspunsul-ferm-al-starului-brazilian-15027822
15027822
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
RASTURNARE TOTALA de situatie in cazul mortii patronului Hexi Pharma. Care ar putea fi ADEVARATA CAUZA a decesului. ANUNTUL procurorilor